De verdwenen EU miljarden

verdwenen geldWij zullen u vandaag niet lastig vallen met zwaar leesvoer. Vandaar dat wij een 24 minuten durend filmpje plaatsen om te laten zien waaraan Brussel of zo u wilt de EU uw geld uitgeeft, geld echter, zoals wij reeds eerder schreven dat “ergens naar toe verdwijnt” en waarvan de EU slechts weet dat het wèl is uitgegeven, maar waaraan ? Veel kijkplezier !

 

 

 

 


3 Reacties

 1. andre zei:

  tja wat is er mis mee? gelegenheid maakt de dief hoor en als we dan naar dat treinlijntje kijken met vierkante wielen van 1.8 naar 8 miljard is gewoon x factor 4 en vastgoed dus de geldpers kan weer draaien. de eurotjes komen uit het niets en verdwijnen in het niets easy come easy go

 2. Joost Viser zei:

  Due diligence is bij de banken een van de hoofdpijlers geworden bij het ‘zaken doen’. De boost voor deze ontwikkeling is gekomen nadat leiding geven en meewerken aan criminele activiteiten strafbaar gesteld is geworden in praktisch alle landen. niet dat het echt werkt, immers weinig bankiers zitten in de gevangenis ondanks grote schandalen die aan het licht gekomen zijn (HSBC recentelijk). ‘Het niet kunnen weten’ is een disculteringsgrond en het ‘wel hadden moeten weten, maar er niets aan gedaan hebbende’ niet.

  Van Rompuy, Barosso en consorten weten blijkbaar wel dat er fraude gepleegd wordt, want er is een kleine fraudeafdeling opgericht, maar kan uiteraard met zo’ n bemanning niets uitrichten.

  Ergo, willens en wetens werken ze mee aan criminele activiteiten en dienen verantwoordelijk gesteld worden.

 3. John zei:

  Ik vindt dat de eerste maand iedere dag, en daarna iedere week, een corrupte politicus of bankier opgehangen dient te worden, en dan laten hangen tot zijn verrotte karkas vanzelf uit elkaar valt.
  Want ze zullen zich nergens door laten afschrikken.

Comments are closed.