Geert Wilders en zijn afgang in Australie

Marked-for-Death-Geert-WildersNadat wij vanochtend via o.a. de Australische media vernamen dat een deel van de door Wilders c.s. geplande bijeenkomsten is afgezegd om redenen van desintersse en veiligheid is het misschien interessant eens te lezen hoe het Australische publiek denkt over het bezoek en de daaraan gekoppelde boodschap die Geert Wilders uitdraagt. Wat opvalt is de zeer uitgebanceerde toon waarop er in de Australische media wordt gediscussieërd over het bezoek en de wijze waarop Wilders zijn visie op de Islam geeft. Wij voegen hier de commentarenpagina bij van een van de meest toonaangevende kranten van Australië ( Herald Sun)   en het is opmerkelijk op welke wijze hier gereageerd wordt, dit in tegenstelling tot ons eigen land, waar je of tegen of pro Wilders bent en met name aanhangers van Wilders geen enkele OBJECTIEVE  berichtgeving dulden.

 

 

 

 

Misschien als u vandaag de tijd heeft en deze er voor wilt nemen, om deze bijlage eens door te nemen, kost u een paar minuten, maar dan ziet u hoe op een volwassen wijze een discussie gevoerd kan worden zonder off topic persoonlijk te worden, hetgeen ons op reactiepagina’s van de vaderlandse media en GN telkens weer opvalt.

Overigens interessant , dat ook in Australië de benodigde beveiliging voor Geert zeer hoog is. Niet alleen Australische beveiligers zijn ingehuurd maar erzijn ook een aantal van zijn Nederlandse veiligheidsmensen meegevlogen ! En dan blijven wij herhalen wat wij reeds vaker schreven, Marine LePen van de Franse Front National ( inmiddels de 3e partij in Frankrijk ) kan zich wèl zonder beveiliging overal in Frankrijk vertonen, terwijl de standpunten van de FN t.a.v. de Islam enz. niet of nauwelijks afwijken van die van de PVV spreek Wilders. Echter een van de grote verschillen is mede, dat bij de FN er een politieke filosofie achterstaat en niet zoals bij Wilders dat zijn zgn. speeches in feite een soort Joodse lobby uiting zijn. Met dit laatste is trouwens niets mis, maar dient naar onze mening  dit niet gekoppeld worden aan de werkzaamheden van een Nederlandse volksvertegenwoordiger, die als wij de Haagse puinhopen bekijken volop werk in eigen land heeft en indien hij/zij meent voor een Joodse lobby te moeten werken, daar dan zijn full time en door anderen betaalde baan van moet maken.

If you need this much security for criticising Islam…

en lees verder hier de commentarenpagina van de Australische HERALD SUN  en wilt u de krant zelf lezen klik dan hier

 


13 Reacties

 1. Edward Krijnen zei:

  Voeg hieraan toe dat het Front National vele islamitische leden kent, goed “geïntegreerde”, die zich Fransman voelen en zich aanpassen aan de Franse wetgeving en leefwijze. Met Marine Le Pen zijn zij ook voor strengere immigratieregels, uittreden uit Eurozone, en aanpakken van de excessen van hun broeders in de banlieux!

 2. Amsterdammertje zei:

  @ Edward , eindelijk eens een reactie die hout snijdt. Kennelijk ken je de Franse situatie en inderdaad zij heeft moslims in de gelederen die ook zien dat het gevaren uit b.v. de Franse voorsteden zoals door jou aangehaald bestreden dienen te worden. Strengere immigratieregels is een methode, maar ben ik bang dat in ons over sociale land dit niet haalbaar zal zijn.

  @ Harry, het is niet de bedoeling om Geert onderuit te schoffelen, maar deze man , in feite een allochtoon in eigen land 🙂 heeft een verborgen agenda en daar wijs ik op. Dat hij een van de weinigen is die zaken durft te benoemen, dat is zo, maar de wijze waarop brengt niets op , in tegendeel is koren op de molen van zijn tegenstanders.
  Overigens las ik in de Australische media dat hij nu uit pure armoede maar naar de Zoo gegaan is om daar de islamtische capucijneraapjes toe te spreken, met wat apenootjes uiteraard, want anders zijn ze niet geïnteresseerd.

  @ Lucie er is een verschil tussen “kennen “en “kunnen ” maar ja eenmaal terug naar het door jou geciteerde platteland zij het je vergeven. Tracht de volgende keer een ter zake doende reactie te geven, want wat bazelen over domme Amsterdammers, , teken van zwakte

  @ Allen
  Ik ben geen tegenstander van Wilders, wilde zelfs op hem stemmen, de 1e keer dat hij mee deed. Maar eens nauwekeurig zijn programma lezend en een aantal interviews die hij in het buitenland wel geeft maar in NL niet deed mij besluiten de PVV ondanks haar in principe goede ideën te mijden. Als de PVV een democratiscge partij wordt, dan nog maar eens nadenken, maar als zelfs Israëlische media hun twijfels uiten, dan ….

 3. check zei:

  @ Amsterdammer,

  Je gaat me toch niet wijsmaken dat Amsterdam anno 2013 net zo gezellig en geweldig was als een > 40 jaar geleden ? Toen al begon de uittocht van de echte Amsterdammer , die alle rooie en slampamper tuig meer dan zat waren. Kan me herinneren dat je zonder problemen geweldig kon stappen en hoe. Hans en Grietje, de Dijk en niet te vergeten mijn toenmalige stamkroegen de Vink gelegen aan een zijstraat van de Singel en nog een aantal tenten aan het Rembrand plein. Zat daar op de MKAD de Marine kazerne voor een paar maanden ingekwartierd op Kattenburg, hetgeen nu het Maritiem Museum is. Elke avond aan de wal en dan regelmatig als een bal terug komen. Dat waren nog eens tijden , maar ach die zijn gewoon voorbij. Trouwens geldt voor de meeste grote steden, je herkent je eigen stad waar ik ben geboren niet meer. Meer allochtonen dan echte baggerlanders en dat gaat je al heel snel tegenstaan !

 4. Harry zei:

  @2 , Amsterdammertje ,

  Dubbele agenda ? Hoe weet jij dat ?

  Als je zegt niemand onderuit te willen schoffelen maar je beschuldigt hem wel van het hebben van een dubbele agenda , dan moet je wel een Amsterdammer zijn om dat te kunnen rijmen .
  Maar de kromme logica hebben ze daar uitgevonden , in dat uitkeringenbolwerk .

  Bij ons in de polder ben je goed of je bent fout .
  Duidelijk toch ?
  Als ie een dubbele agenda heeft is ie fout .
  Zo niet , zolang daar geen bewijs voor is , sta ik vierkant achter hem .

  En wij zitten op een enkeling na op deze site allemaal te griepen over de islamisering , over Europa , over corruptie , over geldverspilling en de enige die daar dagelijks tegen ageert kan ook geen goed meer doen . ( Wordt onderuitgeschoffeld ) .

  Zeggen jullie het dan maar wie al onze problemen dan wel even te lijf zal gaan ?!
  Noem er eens EEN die z’n nek verder uitsteekt dan Wilders .
  Hij heeft geen leven meer , slapen in kazernes en gevangenissen vanwege de mohammedaanse gekken .
  Stank voor dank !

  Of denkt iemand dat ie straks in het Europees parlement gaat zitten , naast die achterlijke Barosso of zo ?
  Wat nou dubbele agenda ?

 5. check zei:

  @ H\arry,

  Ik heb via volmacht voor de tweede keer op de PVV gestemd en dat is gelijk de laatste keer. Op wie ik ooit weer ga stemmen weet ik niet want er is niks om op te gaan stemmen. Het zijn allemaal clowns en zakkenvullers die NOOIT een behoorlijke baan laat staan inkomen hebben gehad. Dan ga je in de politiek en cashed gewoon 4 – 5 keer het miserabele salaris wat ze vroeger als stront scheepr en ballen maker hebben verdiend.

 6. Potvodorie zei:

  Afgang zijn de linkse die met geweld voorkomen dat mensen naar binnen gaan om hem aan te horen,
  Afgang is dat iemand die zijn mening zegt beveiligd moet worden.
  Afhang is dat het meest gewelddadig geloof met al zijn onderdrukkingen steeds door het links de hand boven de kop gehouden wordt.
  Afgang is dat er al een politicus in dit land door links vermoord is en dat men nu klaagt dat iemand beveiligend moet worden.Het lijkt wel of men de volgend moord wenst.
  Afgang is klagen dat we uitgekleed worden door de EU en dat de brok van verzet wat Wilders is steeds onbeschoft onderuit gehaald wordt.
  Afgang is de antisemitische houding van zijn tegenstanders die de vernietiging van het jodendom voor ogen hebben,

 7. Harry zei:

  @5 Check ,

  Maar wat moeten we dan ? Degene die jouw voorkeur heeft daar kun je vaak niet op stemmen . Dus kiezen de meesten dan maar wat ze ” de minst erge ” vinden .
  Helaas zijn er dankzij de eenzijdige voorlichting nogal wat linkse stemmers .
  De VVD is momenteel ook geen optie toch ?
  Eigenlijk blijft de SGP dan over voor wie niet links en niet PVV wil stemmen.
  Willen we dat ? Los van het religieuze deel zou ik daar mee kunnen leven .
  En je treft het al bijzonder als je het met alle standpunten van een partij helemaal eens bent , vaak is het een compromis .
  Niet stemmen helpt ook niet , hooguit kun je dan zeggen dat je op de partij die weer eens iets debiels voorstelt niet gestemd hebt , en daar houdt het dan ook mee op .
  In feite help je de tegenpartij een klein beetje , door niet te stemmen .
  Daar weet je als onderzoeker alles van .
  Ik weet het ook allemaal niet , maar kies voor hetgeen het dichtst bij m’n bed staat .

 8. Waar of niet waar. zei:

  50+ vertegenwoordigd 60+,, een bushokje in de regen.
  En bushokjes worden gepland,,,en kunnen zo weer worden verwijderd.
  Dat is een beetje de toestand in nederland.

 9. Veteraan zei:

  De Aussies zijn een volk apart. Van oorsprong stamen ze af van criminelen die vanuit Europa naar Down Under gedeporteerd zijn. Daar handelen ze nog altijd naar. Het leven is daar nog altijd hard en wie niet in de pas loopt, delft het onderspit. Ook in ons land is het al niet veel anders. Ons politieke klimaat verhardt, Amerikaanse toestanden zijn bij ons al gewoon geworden, ook wat de verzorgingstaat betreft, de pensioenen zijn over 10 jaar verleden tijd en dan is Nederland een islamitisch land geworden onder een islamitisch EU.

 10. check zei:

  @ Harry,

  Dat is de 1 mio dollar vraag, wie dan wel ? Momenteel zou ik het echt niet weten , want je ziet hoe het gaat in baggerland met > 20 splinter partijen die het allemaal doen om er zelf beter van te worden. Geen enkel persoon , die zich kan profileren met een geweldig cv m.n. iemand die zijn sporen in de samenleving zoals b.v. in het bedrijfsleven zich heeft bewezen. Het zijn ALLEMAAL AFVAL van de maatschappij , mislukkelingen die nergens voor deugden en een luizige baan als vlm ambtenaar, schoolfrik, crasj juffouw of uit een vakbond. Diegene die ooit heeft gestudeerd , nou ja gestudeerd als je 8 jaar geschiedenis of weet ik wat voor softe studie ooit heeft gevolgd, die werden in het bedrijfsleven niet geaccepteerd omdat ze of te dom of te lui waren

  Ik blijf het herhalen , vindt een tiental bewezen en aantoonbare keien uit het bedrijfsleven, betaal ze desnoods 20 mio elk plus bonus als ze het goed doen en laten die de NV baggerland leiden.

  De rest kan naar huis, totaal ongeschikt en corrupt . Heus baggerland zal er van opknappen en per saldo is dat heel veel goedkoper dan het vullis wat er nu zit en elke dag weer miljarden verkwanselen.

 11. andre zei:

  wat heeft geertje eigenlijk in aussieland te zoeken?! hij moet in nl zn beloftes waarmaken want zn verhaaltje over moslim marokaan en kanalenweiland is namelijk niet zo halal van geertje. een marokaan of moslim kan misschien wel onbetrouwbaar zijn maar hier is mee te leven het is namelijk de staat der nederlanden die onberekenbaar is en hier is helemaal niet mee te leven. Altijd maar een geloof de schuld geven is makkelijk terwijl het verhaal erachter toch altijd maar weer anders is. Een leuk voorbeeld kan ik wel geven dat lady gaga is geweigerd in indonesie met als hoofdreden extra vagant te uitdagend blabla en dat past niet bij moslim. Nee het achterliggende verhaal hiervan is namelijk geld geweest en niet moslim. Er waren 2 buros die hadden ingeschreven op haar concert 1tje met 8 ton usd en de ander met 4 miljoen usd. Het 4 miljoen usd burotje had alleen over het hoofd gezien dat de staat ook nog ns 1,5 miljoen belasting hierover wilde hebben waardoor uitvoering een grote verliespost ging worden en er een paar jurken met baard zijn ingehuurd om een politiek vuurtje aan te wakkeren zodat er overmacht onstond en de 4 miljoen kon worden terug geeist. Een foutje of een uitgenaste pr stunt is om het even het ging niet om moslim maar om geld. Of nog een zwartmakertje van de nederlandse staat met betrekking tot moslim dat er een moslim belwinkel somalier met een rpg op 200 meter afstand een helikopter van de landingsbaan wilde knallen. Dit was stemmingmakerij door de staat der nederlanden want dit is niet mogelijk en zeker niet door een moslim belwinkel somalier.

 12. Theresa Geissler zei:

  @12Andre, Ik vroeg me ook ergens al af hoe relevant dat bezoek van Geert aan die contreien was, want al te veel voegt het niet toe aan de problematiek hier. Minder dan een bezoek aan Duitsland, Groot Brittannia of zelfs New York. Maar vergeet niet dat hij natuurlijk uitgenodigd was, geeft niet door welke organisatie, en dan is het meestal wel verstandig om het aan te nemen, althans diplomatiek -Natuurlijk alleen als de betreffende organisatie niet als al te slecht bekend staat. Geert verwijdt althans zijn blik. Zodat een halfzachte Pechtold in de Kamer kan beginnen van:”Mijnheer Wilders, U reist van Oost naar West, de halve wereld over…..”en hij dan droog kan interrumperen met:”Ja, goed,he.” Kleinigheid, maar doet het toch wel. Hij wordt tenminste ge-inviteerd, dus om hem heen kunnen ze toch maar mooi niet.

Comments are closed.