Noord Korea reageert op EU sancties

fooienstelendeterraskelnerNadat in de Noord Koreaanse hoofstad Pyonyang bekend werd dat de EU hardere sancties tegen het land wil instellen, zoals o.a. het verbieden van de aankoop van Noord Koreaanse obligaties ( hoe wereldvreemd zijn ze inmiddels in Brussel, wij kopen momenteel immers volop SNS obligaties), een verbod op de export naar Noord Korea van materialen welke gebruikt kunnen worden voor de fabrikage van raketten, ( uw overgebleven vuurwerk van afgelopen Oud en Nieuw dus niet meer op Marktplaats aanbieden svp )  en een reisverbod voor Noord Koreanen naar de EU ( zij begonnen zich hier net lekker thuis te voelen, zelfde politieke klimaat ) , slaat Noord Korea nu keihard terug.

 

 

Koreaans wc papierPer decreet  afgekondigd in de naam van de Noord Koreaanse imitatie van onze eigen Manuel Barroso, de leider der leiders Kim Jong il , moeten alle Noord Koreaanse wc papier fabrieken vanaf heden slechts 2 soorten toiletpapier fabriceren zoals hier getoond.  Alternatief mag het hoofd van van Rompuy vervangen worden door de koppen van Barroso of Martin Schultz en moeten Noord Koreaanse burgers vanaf midden a.s. week slechts dit wc papier gaan gebruiken. Weigering betekent onherroepellijk  verbanning  voor de periode van 12 maanden naar een arbeidskamp, waarbij er verplicht 3 maal per dag een grote boodschap gedaan moet worden gebruik makend van het nieuw geïntroduceerde papier.

Voorts vernamen wij uit Brussel, dat de EU ook overweegt tijdens een nachtelijke vlucht onze Minister van BuZa Frans Timmermans samen met de EU chef buitenlandse zaken Catherine Ashton in het centrum van Pyonyang  te droppen. Dit moet een duidelijke waarschuwing  aan Kim Jong il en zijn regering zijn, dat de EU bereid is de Noord Koreanen permanente nachtmerries te bezorgen, want zowel Timmermans als Ashton zullen een in Koreaanse taal gedrukt label om de nek krijgen waarop de waarschuwing staat dat de EU  over een groot arsenaal van dit soort afschrikwekkende figuren beschikt, die er voor zullen zorgen  in Noord Korea niemand nog van een goede nachtrust kan genieten.

En mocht dit alles niet voeren tot het tot rede brengen van het Noord Koreaanse regime ( dat volgens het persbureau Reuters heeft aangegeven dit jaar nog 2 nucleaire proeven te willen nemen ) zal de EU Noord Korea als 29e land inlijven in de Europse gemeenschap met alle gevolgen van dien. Daarnaast zal Pyongyang  toegevoegd worden aan het rijtje steden waar het EU parlement vergaderd, dit naast Brussel en Straatsburg.

Wij zouden tegen de Noord Koreanen willen zeggen : EU, veeg je k… er mee af.


3 Reacties

  1. Josh Peeters zei:

    Het installeren van lavetten in Europa en N Korea zou wellicht een bijdrage kunnen zijn om deze impasse te doorbreken.

  2. check zei:

    De enige en juiste straf voor N.Korea is het hele EU circus uit Brussel ze gratis en voor niks met een schip naartoe sturen. Dat zal ze leren en ergere straffen kan niet bestaan … en zijn wij er voorgoed vanaf !

Comments are closed.