Geennieuws gehacked

hackerBeste lezers,

 

Sinds vanochtend  is onze site gehacked .Dit waarschijnlijk door “overenthousiaste lezers die hiermee hun waardering voor datgene wat wij publiceren tot uitdrukking willen brengen”.

Zoals het er nu naar uit ziet komen wij morgen ( vrijdag) omstreeks 10.30 weer met onze publicaties.  Onze excuses voor het ongemak en dank voor de belangstelling via de redactie mailbox en aan in het bijzonder AmsterdamPost voor de collegiale ondersteuning.

 

Redactie Geennieuws.com


5 Reacties

  1. Arie Kanarie zei:

    Hacker of niet, ik laat mijn mond niet snoeren, ook niet digitaal,………………….

  2. Johannes zei:

    Fijn dat er samen gewerkt wordt tussen de klokkenluiders in Nederland. De vijand zal ook inzien dat we schouder aan schouder staan,in de strijd voor behoud en beter maken van de vrijheid van meningsuiting.

Comments are closed.