Marokkaanse chantage

ChantageMinister Lodewijk Asscher zegt dat hij geschrokken is. Geschrokken vanwege het feit dat een aantal Marokkaanse organisaties hebben gezegd dat zij hun leden willen adviseren niet meer op de Partij van de Allochtonen te stemmen als de minister zijn maatregelen om een aantal uitkeringen naar Marokko stop te zetten. Chantage van het hoogste niveau waaruit twee zaken duidelijk naar voren komen : De PvdA is inderdaad inmiddels verworden tot een partij van allochtonen, iets dat behalve het PvdA bestuur iedere normale Nederlander al tijden weet en voorts, dat hiermee overduidelijk uit blijkt  de voorkeurspositie die naast Marokkanen ook andere nieuwe Nederlanders, in ons land genieten.

 

 

Wij durven nog een stapje verder te gaan, de invloed van een grote groep nieuwe Nederlanders in ons land is inmiddels dankzij een twijfelachtig en uit angst voor stemmenverlies ingegeven politiek beleid zo groot geworden, dat er weinig manouvreer ruimte meer overblijft om het tij te keren, tenzij er eens door een paar verstandige Nederlanders ( welke u niet in Den Haag zult vinden ) om een HALT geroepen wordt.

Wij zullen beslist niet propaganderen dat Nederland er  slechts is voor  Nederlanders, want een dergelijke extreme visie leidt weer tot zaken die wij b.v. over de grens in Duitsland steeds vaker zien, namelijk dat welwillende migranten daar het slachtoffer van worden. Aanslagen komen regelmatig voor en deze vallen niet goed te praten.

Wel moet er eindelijk eens aan deze migranten worden duidelijk gemaakt dat ondanks dat velen inmiddels ( ook weer door zwakte van de politiek ) een Nederlands  paspoort hebben, men slechts een echte Nederlander kan zijn en blijven, indien men de  waarden en normen van ons land respecteert, hetgeen in sommige migrantengroepen steeds minder het geval is, met en dat is zeer ernstig, een dagelijks stijgende tendens naar de vaderlandse gebruiken en wetten met de voeten te treden.

Zonder met de vinger te willen wijzen, is ons land inmiddels zo ver af gegleden dat men ” het beestje niet meer bij de naam mag noemen “, maar dankzij de media ziet dat in zeer veel gevallen criminaliteit, overlast, enz. veroorzaakt wordt door een groep nieuwe Nederlanders die menen onder en boven de wet te staan,.

Misschien dat zij dit doen met het voorbeeld van de vaderlandse ambtenaren en (semi) politieke Maffia voor ogen , wie zal het zeggen, maar wij durven u te voorspellen dat er een moment komt, dat de gewone Nederlander het niet meer pikt en zaken dermate uit de hand lopen waardoor er een chaos ontstaat waar niemand op zit te wachten. Ofschoon ?

Met een b.v. een Minister van Veiligheid en Justitie , Ivo Opstelten, aan het hoofd van een ministerie dat uw veiligheid moet garanderen maar dat slechts laat bij loze kreten, wat heet zelfs compleet falende medewerkers als politiechef Dros nog de hand boven het hoofd houdt,dan moet je de vraag stellen of het inmiddels al niet te laat is.

En dan is er slechts een vonkje nodig !

 


9 Reacties

 1. Waar of niet waar. zei:

  Zo gaat dat al jaren,,

  Naast de bedreigingen aan de (bestuurs) prive persoon,,
  Lachen,,,,PvdA zal weten met zij vandoen hadden,,of hebben.

 2. Henk Daalhuizen zei:

  Het is al te laat. De EU moet zich voorbereiden op een gevaarlijke sociale onrust!

 3. ineke zei:

  hoe vindt je die dan??? erdogan van turkije komt bij zijn eerst volgende bezoek volgnde maand vragen stellen over een geadopteerd jongetje ( half jaar oud en nu 9 jaar) die wordt groot gebracht door 2 lesbische vrouwen –

  een huilende biologische moeder met foto in de telegraaf – hoe veel houdt zo,n kreng van haar kind als je eerst je kind afstaat en dan later ook nog wil dat het na 8,5 alsnog wordt weggehaald??
  en gaat die gestoorde erdogan er nu voor zorgen dat het ruggegraatloze kabinet dit even gaat regelen???

  dat zo’n gek zich er uberhaupt mee bemoeit is ZO ENG !!!!

  maar de pest is, je weet het maar nooit met die glibbers in den haag – er is veel aan gelegen dikke mik te blijven met dit soort koekwauzen –

 4. AG zei:

  Geachte Lezers,

  HALLO NEDERICLANDERS.
  ===================

  GROTE AARDBEVING TROF MAROKKO!
  ==============================

  De wereld reageerde geschokt.
  Een grote aardbeving met een kracht van 9.1 op de schaal van richter heeft
  Marokko getroffen!
  Er zijn 15 0000 marokkanen overleden en nog onbekend aantal gewond.

  Grote gedeelten van het land liggen in puin en de bevolking rouwt!

  Amerika stuurt zijn leger,voor de wederopbouw van het land.

  Engeland stuurt voedsel.

  Frankrijk stuurt geld.

  Nederichlanders zijn de beroerdste niet!!!

  WIJ STUREN 15 000 NIEUWE MAROKKANEN TERUG NAAR MAROKKO!
  =======================================================

  Met een vriendelijke groet,

  AG.

 5. AG zei:

  Geachte Lezers,

  IK WEET HET,LANG ZULLEN WIJ MET HEN LEVEN?
  =====================================

  Een man uit Iran is zojuist aangekomen in Nederichland.
  Opgewonden houdt hij de eerste de beste die hij tegenkomt aan en zegt!

  Goeden dag meneer Nederichlander u veel bedankt mij voor opnemen in u mooi land!

  De ander zegt echter;heej – niex Nederichlander,ik ben Marokkaan man!

  De Iranier spreekt de volgende voorbijganger aan!

  Meneer de Nerderichlander iek wil u bedanken voor vele gastvrijheid van u land voor mij!

  Waarop de aangesprokenen antwoordt!

  Heej – man sie je niet dat ik soewart ben,ik ben Surinamer!

  Vertwijfeld vraagt de Iranier!
  Maar waar zijn dan die echte Nedericlander!

  De Surinamer tikt op zijn gouden Rolex,trekt zijn wenkbrauwen op en zegt!

  DIE WERKEN TOT HALF ZES!!!!!
  ====================

  Het is maar dat u het weet.

  Met een vriendelijke groet,

  AG.

 6. Arie Kanarie zei:

  Met chantage hebben die kakkerlakken hier altijd geleefd, whats new?

  Maar geef hen nu eens geen platform om hun grote bek open te trekken zou ik zeggen tegen de vaderlandse media, doodzwijgen die handel.

 7. Veteraan zei:

  Onlangs heeft Geert Wilders dat nog ondervonden in de rechtzaak tegen hem met Bram als zijn advocaat. De laatste heeft op talloze ivoren teentjes getrapt door die zaak aan te nemen en Geert met verve te verdedigen. Dat heeft kwaad bloed gezet in de politiek, de advocatuur en de Rechterlijke macht. Daardoor hangt Bram nu een levenslange schorsing boven het hoofd. Bram mocht o.a. zijn mening niet verkondigen over Mr. Oosten, raadsheer bij de Amsterdamse rechtbank. Deze mening was niet beledigend en zelfs Mr.Oosten heeft daar geen gewag van gemaakt, maar de krachten die Wilders en Brammetje willen laten hangen.

 8. Theo zei:

  Het is nu de tijd dat ze nu eindelijk hun eigen politieke partij oprichten.

  PvvA, Partij van verongelijkte Allochtonen.

Comments are closed.