Gratis smullen bij de PvdA leden

PvdA hapjeAls u vandaag wat verdwaasde, verdwaalde  figuren met een roos tussen de tanden geklemd door uw straat ziet lopen, schrik dan niet en bel ook niet de politie. Het gaat namelijk om PvdA leden, altijd begaan met het lot van de medemens zo lang zij daar zelf maar niet aan hoeven bij te dragen . In 25 plaatsen in Nederland  trachten zij met deze voor de tribune speelactie voedsel te verzamelen voor de vele voedselbanken die ons land inmiddels kent en die door de verhoogde klandizie niet meer over genoeg aanvoer beschikken. Zonder twijfel is het een schandaal  dat in ons land  voedselbanken nodig zijn om leeggeroofde burgers van de meest noodzakelijke levensmiddelen te voorzien. terwijl Den Haag de miljoenen uitdeeld aan de meest onwaarschijnlijke doelen, zoals b.v. Somali’s leren hoe zij een grenscontrole op moeten tuigen. Inmiddels leiden mensen in eigen land honger, liggen oudjes in hun eigen uitwerpselen, waarbij de inmiddels tomeloze wanprestaties, corruptie en gegraai uit den Haag van het slechtste kabinet aller tijden, daar  debet aan zijn.

 

En dan is het maar wat fijn dat wij in ons land sociaal democraten  hebben, die op bevel van hun politbureau de uitdaging hebben aanvaard om de restanten van hun partij middels deze flinterdunne cosmetica actie trachten nog wat leven in te blazen.  De wandeltocht om voedsel te verzamelen werkt aanstekelijk want hoorden wij niet dat een grote groepje prominente  PvdA leden zoals Hans Spekman, Gerdi Verbeet, Job Cohen, Eberhard van der Laan er nog een schepje boven op hebben  gedaan en nodigen zij hongerige Nederlanders uit om vandaag bij hen te komen lunchen of dineren. De huizen van de aan deze actie deelnemende rode rakkers zijn herkenbaar aan de boven getoonde poster die zij voor deze gelegenheid voor hun raam hangen.

En daar zoals verwacht er zich bij de bezoekers ook migranten bevinden, heeft het PvdA hoofdkantoor de leden die aan deze actie deelnemen geadviseerd een lokaal gerecht te serveren, zodat  een bijdrage geleverd wordt aan de broodnodige maar inmiddels geflopte  integratie.  Spekman zal  zijn naam eer aandoen en spekpannekoeken bakken, Cohen serveert voor deze dag een kosher/ halal Mokums broodje gehaktbal, van der Laan laat weten zure bommen op te dienen, maar de kroon spant tante Gerdi, die na eigen recept gemaakte  rode rozentaart wil aanbieden. Uiteraard mogen zij allemaal de gemaakte kosten ruimschoots declareren.

Jammer dat met deze actie de PvdA de PVV het gras voor de voeten heeft weggemaaid. Daar met name in Limburg de nood van de voedselbanken hoog is, was de PVV van plan om vandaag in iedere moskee in deze provincie taartjes uit te gaan delen met daarop een portret van hun  huis  imam, Geert.

En moeder Rutte heeft haar zoon opgeroepen nu eens naar haar te willen luisteren en gevraagd of het niet leuk zou zijn als zij erwetensoep zou maken en Mark een paar Haagse daklozen uit zou nodigen om bij hem en mams thuis aan te schuiven, waardoor Mark weer een beetje het gevoel zou kunnen krijgen wat er in ons land echt leeft en speelt maar Mark moest alleen maar lachen.

Nogmaals schandalig dat dit soort acties noodzakelijk zijn, terwijl onze met zichzelf ingenomen Fransje Timmermans in Somalië even 4 miljoen aan hulp verbrast. Overigens hoorden wij van een lezer dat ook hij   “ontvriend ” werd op de oude  Facebook pagina van Timmermans, nadat hij de vraag gesteld had of Timmermans wel eens sociaal minder bedeelden thuis uitnodigde. Dit naar aanleiding van een berichtje dat Timmermans op zijn pagina geplaatst had en waarin stond dat hij met de familie thuis zo lekker had gegeten.

Vier miljard geeft ons land, d.w.z. een volkomen de realiteitszin kwijt zijnde nood coalitie van de lamme en de blinde uit aan ontwikkelingssamenwerking. Zevenhonderd miljoen werd er het raam uitgegooid door foute IT projecten. Miljoenen gaan de deur uit om banken te redden met een haast criminele structuur en haast de politiek zich om de directies en die van woningbouwcorporaties met een zelfde crimineel verleden de hand boven het hoofd te houden, zodat niet uitlekt dat de “toezichthouders” wel eens in een zeer vreemd daglicht komen te staan, als de waarheid echt boven tafel komt.  25 Miljoen voor een feestje voor een familie met een al evenmin smetteloos verleden.  Miljoenen voor uitgerangeerde (semi) politici, die lui achterover van wachtgeld profiteren, te lui en te beroerd om gewoon iedere baan aan te pakken die zich voordoet. Hero Brinkman incasseerde reeds ruim € 50.000, schnabbelt bij in een TV serie, terwijl hij een gegarandeerde terugkomst mogelijkheid heeft bij de Amsterdamse politie ! Femke Halsema, toch nog even in de kamer blijven om daarmee een tot aan haar 65ste gegarandeerd inkomen te krijgen ( en diegenen die haar op de zelfde wijze voorgingen ). Frauduleus gedrag gefaciliteerd door regels en wetten van een al eveneens frauduleuze overheid, die gebruik maakt van de domheid en luiheid van de burger.

Hoe lang gaat dit eigenlijk nog duren ?

 

 


5 Reacties

 1. Pieter H zei:

  Dit gaat net zo lang duren totdat er bindende referenda worden ingevoerd zoals in Zwitserland !!!

 2. Robert zei:

  Het is simpel uit te leggen hoe de situatie mogelijk is geworden. Sorry ik heb een prachtige stelling in het Engels gevonden en die zou in de eerste en tweede kamer moeten prijken op een levensgroot
  bord.

  When men who want to produce something need permission from men who produce nothing; when men who produce nothing earn more money by favour and corruption than men who produce something; when the laws are protecting men that produce nothing and the laws are not protecting the men who produce something; THEN YOUR SOCIETY IS DOOMED!

 3. cathy zei:

  2.Robert.

  Prima stelling!

  Ik denk dat deze mensen in de eerste en tweede kamer zelfs te dom en/of te zelfingenomen zijn om dit te kunnen begrijpen. Helaas.

 4. cathy zei:

  1.Pieter H,

  Hou toch eens op met je referenda, je bent net zo blind als al die anderen, de EU is bezig met het creeeren van een communistisch Europa, alleen heeft niemand dit in de gaten, zelfs jij niet!

  Waarom woon je niet in Zwitserland dan als het daar allemaal zo goed gaat?

 5. John zei:

  Zelfs referenda gaan ons niet redden.
  Waarom moet over alles democratisch gestemd worden? Weet de gemiddelde Nederlander het beter dan een politicus?
  Ieder zou over zijn eigen leven, geld en eigendom moeten mogen beslissen.
  Als we daarover gaan stemmen, stemmen de meesten dat anderen evengoed nog de rekening voor hen mogen betalen.

Comments are closed.