Nederland wordt verdeeld in verschillende zones.

NL zoneAls wij onze “gekozen” volksvertegenwoordigers hun gang laten gaan, zult u op afzienbare tijd in verschillende steden in ons land zoals Rotterdam en den Haag de hiernaast afgebeelde borden aantreffen, maar dan met het woord Nederlandse Zone. Doorlopen of -rijden betekent dat u de Marokkaanse Zone in den Haag gaat betreden, dit uiteraard op eigen risico , of dat u de geneugten van een Turkse zone in Rotterdam binnentreedt, hetgeen volgens de volhouders in den Haag nog steeds een stukje culturele verrijking moet betekenen. En daarmee doet u weer een stapje terug, maar in ruil daarvoor maakt u het de talloze migranten in ons land een stuk aangenamer. Nu binnenkort nog  een Poolse, Bulgaars of Roemeense zone en een rit naar kantoor betekent een soort puzzeltocht om veilig aan te komen.

 

 

 

Nu is het natuurlijk een feit dat etnisch of cultureel met elkaar verwante mensen elkaar opzoeken. Iedere wereldstad heeft wel een Chinese, Italiaanse, Spaanse wijk, net zoals er met name in de VS wijken zijn voor wat tegenwoordig genoemd moet worden de buurten van Afro Americans, voor ons gewoon negers. En als je daarop doorgaat , dan blijkt dat slechts in wijken waar deze Afro Americans en in een klein aantal gevallen mensen met een Zuid Amerikaanse ( Hispanian) achtergrond wonen, er een hogere mate is van criminaliteit. Ook de grote Franse steden hebben problemen met hun banlieues, voornamelijk bewoond door Noord Afrikanen. De Franse politie durft sommige van deze wijken slechts met veel machtsvertoon in te gaan. In het klein hadden wij een 20 jaar terug een soortgelijk probleem in  Amsterdam Zuid Oost, dat toen nog gewoon de Bijlmer heette, en overigens nog steeds niet een buurt is , waar je als oer Nederlanders ’s avonds je hondje uit kunt gaan laten.

Wat betekent dit ? In feite is het zeer eenvoudig, mensen, ongeacht welk ras, culturele of geloofsachtergrond laten zich niet zoals dat met name door de vaderlandse gristelijke en linkse partijen gepropagandeerd wordt in eenzelfde wijk samenvoegen. Het zo vaak geprezen idee ( maar dan slechts door de politiek zelf) om tegenover een villawijk een leuk rijtje Vinex woningen te zetten zorg er prompt voor dat de prijzen van de villa’s dalen en de prijzen van de Vinex woningen zullen daardoor niet stijgen.  Een ander goed voorbeeld is de verhuizing van een groot deel van de KPN naar Groningen, het land was te klein, want bewoners van de Randstad zagen het Hoge Noorden niet zitten.

Allemaal begrijpelijk en zo oud als de weg naar Rome, waar ook al 2000 jaar geleden er “goede” wijken waren en “minder goede” of zoals de keuze van Nederlandse ouders die hun kinderen niet naar “gekleurde scholen” willen sturen.

Kwalijk wordt het echter als in een etnisch gekleurde wijk, een soort zelf gekozen Ghetto, de bewoners die als gasten in ons land vertoeven, menen daar een eigen vrijstaat in te richten, zoals b.v. kampbewoners dat ook menen te kunnen doen. In den Haag de Schilderswijk en in Rotterdam de door wethouder Hamit Karakus ( PvdA)  gepromote en te bouwen  Turkenwijk. ( lees ook hier )  of  dit artikel. Overigens moet u deze Rotterdamse wethouder in de gaten te houden, want ondanks dat Rotterdam bol staat van de lege kantoorpanden, wil Karakus om als wethouder van o.a. grondzaken , dat een aantal Rotterdamse gemeentekantoren verhuist naar de door hem in opdracht gegeven nieuwbouw die momenteel leeg staat. Karakus heeft een stukje Turkse expansiedrift in de genen, waarover iedere O.G. expert die met eigen kapitaal moet werken slechts verbijsterd het hoofd kan schudden.

Er mag echter gesteld worden dat de door de politiek zo vel gewenste integratie door in te stemmen met de formering van migranten Ghetto’s  weer een zoveelste voorspelbare nederlaag leidt. Niet dat dit verbazingwekkend is, maar wel zorgwekkend, want het feit, dat je als gewone Nederlandse burger in bepaalde wijken van plaatsen geweerd wordt of het je onaantrekkelijk gemaakt wordt deze nog langer door te lopen of te rijden, toont aan dat de Haagse politiek faalt in het bewaken van de Nederlandse normen en waarden. Ook  het bezoek van Geert Wilders verandert hier niets aan. Het zou onze premier gesierd hebben zijn gezicht te vertonen, maar deze kans werd hem door de PvdA ontnomen, waarbij overigens ook van die zijde weinig te verwachten valt om deze zorgwekkende situatie te keren.

De oplossing ? De politiek zal u deze ook nu weer niet bieden. Het blijft bij wat heen en weer gekakel. En acties van de burgers zelf, zoals in het buitenland wel gebeurt zijn een utopie. De politiek heeft u in de steek gelaten, dat is inmiddels overduidelijk. Of het nu gaat om de EU of de vaderlandse mannetjes en vrouwtjes, de echte door idealisme gedreven politicus bestaat niet meer.

Vergeet niet de farce van de EU verkiezing in  mei 2014 , u wilt vast uw stem laten horen !

 

 

 


8 Reacties

 1. Pieter H zei:

  Zolang er geen bindende referenda in de grondwet staan zoals in Zwitserland,ga ik niet meer stemmen.
  Ik geef geen enkele partij-kloon meer een BLANCO volmacht;ik ben toch niet gek !!

 2. AG zei:

  Geachte Lezers,

  GELOVEN IN SPROOKJES!!!
  =======================

  FEEST IN NEDERICHLAND?
  =====================

  Het bruisende leven in Nederichland!
  Duizend mensen per dag ontslag aangezegd,zo-n 30 bedrijven per dag failliet,
  extra bijdragen aan het monster veelvraat de EU,chaos bij Ministeries,banken ,woekerprijzen,
  graaiende dieren artsen,maffia met witte jassen plus managers in onze ziekenhuizen,ouderen
  die gek worden van de zorg plannetjes,kamerleden die verdacht en corrupt zijn,etc,etc!!!
  We kunnen iets nieuws aan de burger vertellen L.U.L verhalen,gepresenteerd door onze regering.
  In Nederichland zijn tienduizenden mensen en gezinnen afhankelijk van de particuliere voedselbanken!!!
  Daar in landen zoals Marokko Turkeye door fraude met Nederichlandse uitkeringen deze lui in
  villa-s wonen omdat het geld wat wordt overgemaakt meer als tien keer koopkracht geeft in genoemde landen!
  Dan onze wel geprezen afpers dienst,netter gezegd belasting dienst heeft een briljant idee!
  Na het bekent worden van de mega fraude met uitkeringen,gaan zij reclame spotjes uitzenden!
  Hoe gemakkelijk het is om toeslagen aan te vragen.
  Want ja onze mede burgers in arme landen moeten ook leven,niet dan!
  Alleen vindt ik wel dat het in de taal moet van deze landen zoals Bulgaars, Roemens,Marokkaans,
  Turks,etc,etc.
  Dus moeten wij met z”n allen bezuinigen,daar de verenigde – Staten – Van – Europa kampt met een
  eeuwig begrotingstekort.
  Maar door deze manier komt er nooit een eind aan de crisis!!!

  OM MET DE BELASTING DIENST TE SPREKEN,LEUKER KUNNEN WIJ HET NIET MAKEN?
  ======================================================================

  Slaap zacht Nederichlanders,en of doe iets en laat de bom barsten!

  Met een vriendelijke groet,

  AG.

 3. alberto rios zei:

  Nederland is altijd verdeeld in zones !

  1. Zones voor rijken en zones voor armen
  2. Zones voor gelovigen en zones voor de anderen
  3. Zones voor catholieken en zones voor protestanten.

  De schrijver noemt minderheidsgroepen in de VS, Frankrijk, etc.
  Vergeet te noemen de Nederlanders in Canada,VS,Suriname,Antillen,Zuid-Afrika,Costa del Sol,etc.
  die ook bij elkaar wonen.Zoekend naar veiligheid, gezelligheid en erkenbare culturele kenmerken.

  De staat (de politiek) mag niet bepalen waar mensen wonen.

  En wie de schrijver GASTEN noemt, hebben vaak niet zoveel keuze en mogelijkheden om te wonen
  waar ze zouden willen.

  Mijn conclusie: een klein beetje tendensieus artikel,zelf een heel klein beetje populistisch!!

  Jammer, Geen Nieuws verdient beter

 4. Harry zei:

  @ Alberto Rios ,

  Bij die drie zones die U beschrijft loopt U nergens het risico in elkaar geschopt te worden .
  Ook niet om door de originele bevolking beroofd te worden .
  In moslimwijken is dat anders , het k. gezwel steekt overal de kop op .
  In Gouda moesten mensen die het centrum in wilden ook al shariabelasting betalen aan een zwerm Marokkanen .
  U hebt zojuist kunnen lezen hoe het in de Schilderswijk in Den Haag is gesteld .

  En wat de Nederlanders in het buitenland betreft , die vormen toch geen enclaves waar niemand zich in durft te wagen ? Die bouwen toch geen culturele criminele broeinesten ?
  En niemand ging daarheen om zijn hand op te houden , het waren ondernemende mensen die iets konden en durfden , dit in tegenstelling tot het rapalje dat zich hier tegenwoordig nestelt .
  Uitkering opstrijken , proberen ons een idiote ideologie door ons strot te persen en als dat niet lukt snijden ze je strot door .

  Beetje kromme vergelijkingen hoor !
  Beetje ERG krom !

Comments are closed.