Nieuw EU plan muilkorft de media

gemuilforfde mediaDat wij hardhollend een soort EUSSR dreigen te worden is hier al vaker geschreven. De media en wat wij dan de MSM, Main Stream Media noemen, dus voorop in ons land de Nationale Omroep Sprookjes zender NOS, maar op de hielen gevolgd door met name  de krant van “Slapend Nederland ” doen hun uiterste best het Den Haag met alles wat daar zo omheen zweeft naar de zin te maken.

 

 

Kritische berichtgeving wordt niet op prijs gesteld en de nieuwsgierige burger die wel onafhankelijk wil zijn in de keuze van zijn nieuwsgaring is aangewezen op een aantal internet sites die trachten elk vanuit een eigen visie wèl nog het werkelijke nieuws te brengen over wat er echt aan de hand is. Anders is een bezoek aan buitenlandse TV zenders of het lezen ( ook weer via het WWW ) van buitenlandse kranten een must. Maar wie neemt of heeft hiervoor nog de tijd, los van zeker voor eigen land geldend de praktisch totale desinteresse ?

Tel daarbij op het gebrek aan talenkennis en de cirkel is gesloten en blijft de Nederlandse burger rustig achter veilige nieuwsdijken doorslapen, ofschoon als wij een blik werpen in de diverse Vlaamstalige kranten wij ons iedere keer weer verbazen hoe de Belgen  zich wel kritisch durven op te stellen ten aanzien van politieke zaken EN … hun vorstenhuis.

De EU doet daar nu nog een schepje bovenop en de aftrap geschiedde door niemand minder dan ons eigen vaderlandse fossiel in Brussel, Neelie Smit, die een plan heeft helpen mee ontwikkelen waarin de EU stelt dat er verantwoord nieuws moet komen in alle EU landen . U begrijpt dat dit  slechts het “nieuws ” is dat het politbureau in Brussel welgevallig is, dus kritiek en eerlijke berichtgeving wordt bij voorbaat uitgesloten.

Tot wat voor situaties een dergelijke beknotting van informatievoorziening in een gehele andere contekst kan leiden toont een artikel aan over de giframp bij het Belgische Wetteren onder de titel  “Overheid dicteert de media, het Sovjet model van Jan Briers” te lezen hier, waarin wordt aangetoond hoe de overheid nu al de MSM tracht te beïnvloeden en deze, omdat zij niet willen worden uitgesloten van het overige overheids nieuws , gewillig naar de pijpen van hun “broodheren en nieuwsvoorzieners “dansen.

Ook op deze site hebben wij hier al mee te maken gehad, door een aantal weken geleden een kritisch artikel met vragen te stellen over de situatie van Friso, waardoor wij voor enige tijd uit de lucht werden gehaald.

Daarom ons herhaald advies, neem de tijd als u echt wilt weten wat er “buiten” gebeurt en gebruik de mogelijkheden zolang deze er nog zijn.

 


13 Reacties

 1. Luwina zei:

  Het is toch van de zotte dat die idioten ons hele land naar de verdoemenis helpen.

  Levenslang hoort dat tuig te krijgen,met de hele elite bende voorop,zoals
  leugenaar Bea Bilderberg met haar illegale achterban,alle politici en ambtenaren en al die andere smerige dieven die ons van al ons bezit en geluk beroven,op het schavot en wel meteen.

 2. andre zei:

  fossiel neeltje heeft overgens voor de 2e keer de eu burger bij de neus genomen door te roepen dat microsoft een boete heeft gekregen van 750 miljoen en hiervoor van 500 miljoen voor hun dominante marktpositie. Maar eigenlijk is het weer anders en dit slinkse fossiel heeft natuurlijk liever 1 die volledig onder controle is dan allemaal dat kleine spul moeten dirigeren en controleren. Nee fossiel neeltje heeft het monopolie gewoon verkocht en voor de sukkels als een boete verpakt. Zal ze dr tasje al hebben gepakt voor bilderberg? ja als argeloze europeaan mag je kiezen tussen een laptop met windows in de kleur zwart of een laptop met windows in de kleur wit en dan moet je m ook nog goed vasthouden want voor je het weet ligt ie achter in de kofferbak van een bulgaar.

 3. Pieter H zei:

  Dat het in België beter gesteld zou zijn met de MSM is absoluut niet waar;de Radio en TV stations worden betaald EN gecontroleerd door de staat en dat is duidelijk merkbaar.

  Ook Knack is sinds het in linkse handen is,alle ingezonden stukken op hun site die ze niet bevallen,aan het verwijderen !!

 4. Harry zei:

  We hebben twee grote gezwellen , de islam en de Eu .
  Alletwee ongeneeslijk .
  Allebei dictatoriaal .
  Allebei ontdoen ze ons van ons geld .
  Beiden ontnemen ons ons leefplezier .
  Beiden kennen een hoge mate van criminaliteit .
  Samen proberen ze onze vrijheid te beknotten .
  Nu proberen ze ons ook al monddood te maken .
  Zo niet , gewoon dood . ( De mohammed optie ) .

  Wat is het verschil nog tussen die twee soorten ?
  Al dan niet ongeschoren smoelen , verder eigenlijk niks .

  We moeten stoppen met die waanzin .
  Wat zou ik me morgen al een stuk beter voelen als we er vandaag nog de stekker uit zouden trekken . Uit allebei die vergiftigde stopcontacten .
  Konden we morgen gaan beginnen aan de wederopbouw van ons land en de EEG .

  Zou toch mooi zijn , die metamorfose van het braafste jongetje van de klas tot het moedigste .
  Zie dit stelletje lafaards in den Haag dat niet doen !
  Desnoods werk ik tot aan m’n zeventigste door , voor het goede doel .

 5. Josh Peeters zei:

  De systeembevestigende media met hun redacties zitten op de stoel van de informatieconsument en ondermijnen daarmee de vrije informatievoorziening. Zij schenden daarmee de informatieplicht.

 6. Sjors zei:

  Nog zoiets waar je weinig over vind in de MSM:

  De bankenunie wordt versneld ingevoerd, ook mede dankzij dijseldoem.
  Er wordt een pot gemaakr om zwakke banken bij te staan; je snapt wel wie dat voornamelijk gaan betalen.
  Onze spaargelden en pensioenpotten worden straks door Brussel leeggeroofd en we stonden erbij en keken er naar…..

 7. Veteraan zei:

  Onze commandant zei het al in militaire dienst. Mannen, het is jullie verboden na te denken. Dat doen wij voor jullie. Wie betrapt wordt, is de sigaar. Dictaten die door de minister werd opgelegd om het Defensiepersoneel van destijds onder deduim te houden.

 8. Veteraan zei:

  N.B. Zo was er ook nog de Legerkoerier, een blad voor militairen. De berichtgeving werd allemaal getoetst door Den Haag voordat het de organisatie in mocht.

 9. A. Bosch zei:

  a. De massamedia draaien wat lezers, adverteerders en andere belanghebbenden vragen. Een ‘leuk’, snel verhaaltje scoort nu eenmaal beter dan een saaie, ellenlange en zweverige ‘waarheidsvinding’.
  De ‘krant’ is een commercieel product dat tenslotte moet worden verkocht.

  b. Los van ‘Brussel’ kent Nederland al tijden een RVD-mediacode onder convenant, waarop – niet alleen betreffende publicaties aangaande het Koningshuis – een alert toezicht rust en waaruit niet zelden gerechtelijke represailles volgen.

  c. Ook ‘alternatieve’, kritische sites ontwijken vaak de objectiviteit door ‘ongewenste’ reacties te weren.

 10. Femke zei:

  Nederland en de rest van de EU is op weg om Noord Korea inhalen!

  Meer wil ik er niet over kwijt.

 11. Erik Breukerq zei:

  De reacties op dit artikel vallen mij eerlijk gezegd een beetje tegen en verwacht je niet van een kritisch en bewust publiek.

  @Harry: het voelt heel kort door de bocht om de islam hier apart te noemen en vind ik zeker niet fair. Elk construct dat hier in de Aardse matrix bestaat om onze verantwoordelijkheid uit handen te geven, zoals religie, maar ook politiek, onderwijs en wetenschap zou je dictatoriale gezwellen kunnen noemen. Ik daag dan ook iedereen uit die dit leest om naar aanleiding van de huidige kennis over deze constructen nooit meer te stemmen, te stoppen met het betalen van belastingen en zorgpremies, etc. Wanneer we dit met z’n allen doen, is het snel over.

  @Femke: ben jij ooit in Noord Korea geweest? Wie zegt dat het daar zo slecht is als wij voorgespiegeld krijgen? Zou het kunnen dat er door onze media expres een broeinest van gemaakt wordt omdat er andere belangen spelen?

  Verder wil ik iedereen er aan helpen her-inneren dat wij zelf voor de Aarde gekozen hebben en dat wij dus met z’n allen verantwoordelijk zijn voor de huidige staat en toestand.

 12. Harry zei:

  @11 , Hr Breukerq ;

  Tsjonge , wat heeft U gerookt ???

  Of bent U altijd zo zweverig ?

  Die video niet gezien waar een islamterrorist het lichaam van een tegenstander opensnijdt , z’n hart er uithaalt en opeet ?
  Hij deed dat zo geroutineerd dat het vast niet de eerste keer was , of hij is een professionele slager .
  U kunt het nog vinden op diverse sites oa bij E.J . Bron .
  Of You tube .
  Inmiddels gecensureerd omdat het te gruwelijk was .

  Kijkt U daar eens even en laat me dan graag weten of dat dan NOG te kort door de bocht ga ?

  Mocht het na afloop zo zijn dat U zelf vindt dat U toch eigenlijk best wel een beetje wereldvreemd bent , wil ik dat ook graag nog even horen .

 13. Driek zei:

  @Erik Breukerq schreef: Het voelt heel kort door de bocht om de islam hier apart te noemen en vind ik zeker niet fair.

  Nu -, meneer Breukerq, – het kan hier niet vaak genoeg gezegd worden, en ik zeg het bij deze nog een keer:

  De Islam is een kwaadaardig kankergezwel, dat zo snel mogelijk – goedschiks of kwaadschiks -, verboden en verwijdert dient te worden uit onze wereld. De Islam is geen godsdienst, doch een zeer misdadige en wrede ideologie. Die profeet Mohammed heeft met z’n volgelingen tot op heden heel erg veel leed veroorzaakt.

  De Islam is de antichrist en al 1400 jaar het grootste kwaad in de geschiedenis der mensheid. Daar kunnen zelfs de nazi’s niet tegenop.
  En voordat u hier op reageert: u hoeft mij echt geen lesje geschiedenis te geven, meneer Erik. En kom niet met dat stompzinnige argument: ja -, maar in de bijbel staat ook veel geweld, – want , mijn Bijbelkennis is formidabel.

  De barbaarse daden van dit tuig zet ons terug in de middeleeuwen, en er gaat werkelijk geen dag voorbij zonder gewelddaden, gepleegd door die rottige Mohammedanen. Ik raad u aan de koran eens te lezen. Hopelijk komt u tot inzicht, want uw reactie slaat werkelijk nergens op. Uw mening over de Islam is, werkelijk onbegrijpelijk. Bent u nou écht zo dom?

  Vriendelijke groeten,

  Driek

Comments are closed.