De geheimhouding over de oranje- en regeringsvluchten

F70 SMXZoals u hebt kunnen lezen in het Algemeen Dagblad is vliegen een inmiddels goed ingeburgerde hobby  geworden van onze politici. De oranjes, ach dat wist u al, want zij zijn zelf allemaal zeer ervaren vliegers, Bernhard voorop en ook  Willie wil graag het laatste stukje nog wel eens achter de knuppel kruipen om dan de duim opstekend uit het cockpit raam de opgetrommelde wachtende menigte te begroeten. Het geeft een stukje toegevoegde dynamiek aan het imago van deze volksverbinder. Dat het zowel met de vliegkunsten van zijn opa als van hem zelf maar zeer matig  gesteld is, daar moet u maar eens ons archief voor induiken en de spannende momenten van “near misses” en  totale crashes komen u tegemoet ( zie eind van dit artikel)

 

Ondanks de  pseudo zorgen over de CO2 uitstoot wordt er door Den Haag  driftig gebruik gemaakt van de  F 70 PH – KBX, het  regeringsvliegtuig. En omdat de belangrijke “lieden “i n ons land over zeer weinig tijd beschikken, stappen zij liever in op Rotterdam The Hague Airoprt dan naar Schiphol, te rijden, waardoor zoals het AD berichtte de F70  veel lege zgn. positioneringsvluchten maakt tussen Amsterdam en Rotterdam v.v.

Nu is er al tijden e.e.a. te doen over het gebruik  ( of moeten wij schrijven MISBRUIK ) van de PH KBX  door de Amsbergjes, waarna blijkt dat onder het motto “goed voorbeeld doet volgen ” ook onze Haagse polderkleuters door gebruik te maken van het toestel  even het gevoel krijgen dat zij ook iets betekenen. U weet het, een kinderhand is gauw gevuld.

Nadat het AD een WOB procedure moest inzetten om te zien hoe vaak de Fokker gebruikt wordt, werden de verschillende sites die wereldwijd vliegbewegingen bijhouden het zwijgen opgelegd.  Zie hier wat je te lezen krijgt als je wilt zien waar vandaag het snoepreisje weer naar toe gaat :

This aircraft (PH-KBX) is not available for live public tracking due to European government data rules.

Ja , want Brussel bepaalt immers alles, althans zo wil men het in den Haag doen voorkomen. Dat het echter Den Haag zelf is, met de brave Reich’s Vervolgungs Dienst in het kielzog , daar kunnen wij kort over zijn.

Om u toch een idee te geven wat er op uw kosten voor BELANGRIJKE reizen gepleegd worden door de PH KBX hier een staatje dat kennelijk aan de radar van de RVD was ontsnapt en zo ziet u, dat Wim en Maxi vroeg op moesten om naar Kopenhagen te vliegen want ze gingen daar “KENNISMAKEN !!! ” met de peetmoeder van Wim. ” Heu Weum Leung time Neu see, ”  (= Deens) zal zij wel gezegd hebben, want de laatste keer lag Wim nog in de uit speciaal uit Egypte ingevlogen katoenen vervaardigde luiers.

All flights from this aircraft (latest 25)

Contacted [UTC] Callsign Flightnumber Routing Registration Operator Type
2013/06/25 07:48 PHKBX PHKBX PH-KBX Business Flight F70
2013/06/20 17:39 KLM7954 KLM7954 PH-KBX KLM Royal Dutch Airlines F70
2013/06/19 17:12 ——– ——– PH-KBX unknown airline F70
2013/06/19 15:22 KLM7953 KLM7953 PH-KBX KLM Royal Dutch Airlines F70
2013/06/17 14:23 PHKBX PHKBX PH-KBX Business Flight F70
2013/06/11 18:37 PHKBX PHKBX PH-KBX Business Flight F70
2013/06/10 06:57 PHKBX PHKBX PH-KBX Business Flight F70
2013/06/04 10:36 PHKBX PHKBX PH-KBX Business Flight F70
2013/06/03 08:34 PHKBX PHKBX PH-KBX Business Flight F70
2013/06/01 16:50 KLM7954 KLM7954 PH-KBX KLM Royal Dutch Airlines F70
2013/05/31 12:56 ——– ——– PH-KBX unknown airline F70
2013/05/31 06:31 PHKBX PHKBX PH-KBX Business Flight F70
2013/05/27 17:38 PHKBX PHKBX PH-KBX Business Flight F70
2013/05/27 17:26 KL7954 KL7954 PH-KBX KLM Royal Dutch Airlines F70
2013/05/26 15:20 KL7953 KL7953 PH-KBX KLM Royal Dutch Airlines F70
2013/05/26 14:07 PHKBX PHKBX PH-KBX Business Flight F70
2013/05/26 14:05 ——– ——– PH-KBX unknown airline F70
2013/05/24 16:14 ——– ——– PH-KBX unknown airline F70
2013/05/21 15:59 ——– ——– PH-KBX unknown airline F70
2013/05/21 08:03 PHKBX PHKBX PH-KBX Business Flight F70
2013/05/12 14:12 PHKBX PHKBX PH-KBX Business Flight F70
2013/05/12 14:00 ——– ——– PH-KBX unknown airline F70
2013/05/11 14:12 PHKBX PHKBX PH-KBX Business Flight F70
2013/05/11 14:06 ——– ——– PH-KBX unknown airline F70
2013/05/08 12:18 PHKBX PHKBX PH-KBX Business Flight F70

U ziet die oude Fokker krijgt er goed van langs en zal binnenkort wel eens aan vervanging toe zijn, daar de klerenhangertjes waaraan de nieuw in Milaan en Parijs  gekochte jurkjes  van juffrouw Zorreguieta hangen ook breukverschijnselen tonen.

Dat er geweldige sommen geld worden verspilt met de F 70 schreven wij al eerder. Zo is het een standaard procedure, dat als de “keuninklijken”weer eens op handelsmissie gaan, d.w.z. de opbrengsten van de Shell pompen ter plekke gaan  controleren, de hele hofhouding in de KLM of moeten wij schrijven Air France machine stapt. Een KLM Cityhopper bemanning vliegt dan vast vooruit naar een luchthaven vlak voor de eindbestemming van de royals, waarna kapitein Willie dan aan boord van de F70  gaat en de juichende massa trakteert om een feilloze landing ( start)  en het imago van hemzelf en ons land hoog houdt.  Zomaar uit den verre met zo’n klein vliegtuig helemaal naar Brunei, het Carabisch gebied, wie doet het hem na.  Dat de naast hem in de cockpit zittende vliegers opgelucht adem halen als het weer eens gelukt is, ach dat vergeten wij gemakshalve maar. Echter kost dit op jaarbasis enkele honderden lege vlieguren , hetgeen  in tijden van bezuinigen geen probleem  mag zijn. Ter informatie een vlieguur van de PH KBX kost tussen de € 10 en 12.000.  Leest u anders nog eens dit  of anders deze  en wilt u meer weten over de vliegavonturen van opa Bernie klik dan hier

Fasten your seat belts en haal uw broekriem aan.

 


12 Reacties

 1. cathy zei:

  Wij moeten dus bezuinigen om deze criminelen hun gang te laten gaan, mooi hoor!

  Prima land, prima EU, zo gaan we met z’n allen de afgrond in en Willie zit lekker in zijn Griekse verbouwde, door ons gefinancierde bungalow hard te lachen, samen met zijn pampameid en zijn criminele moeder.

  Ik begrijp niet dat er nog steeds niemand wakker wordt.

 2. Robert zei:

  De droom van Willie is een speciale Airbus 320 in de zakelijke luxe uitvoering. Maar die is veel te duur. Een pijlsnelle Falco Dassault met drie motoren is wat kleiner, vliegt boven alle luchtverkeer en
  kan Argentinie in een ruk halen. Is wat goedkoper dan een Airbus 320. Die Falcon wordt door de Fransen geproduceerd. Ach met de connecties van Air France KLM en rooie Rakker Hollande kan
  er wel een leuke korting bedongen worden.

 3. Zjoz zei:

  Dag Cathy,

  Wij ‘moeten’ helemaal niets. Massaal staken, is de enige oplossing.
  Stop met betalen en de machine valt stil, op alle fronten.
  Maar ja………als iedereen liever al slapende beroofd wilt worden gebeurd er natuurlijk niets.
  Kijk, zo houden WIJ de maffia in stand. Immers, wij voeden ze.
  En zij lachen. Zoveel domheid.
  Tis hopeloos.

 4. cathy zei:

  3.@

  Nee, Zjoz, inderdaad wij moeten niets maar er wordt gewoon “ingehouden” op onze inkomsten, diefstal dus.

  Je denkt toch niet dat een Nederlander stopt met betalen of stemmen, of, of,of, tis een dom gehouden volk, gelukkig woon ik er reeds lang niet meer, maar wordt nog steeds financieel afgeknepen, zoals Robert in een van zijn reacties schrijft, omdat ik in het buitenland woon en nergens gebruik van kan en wil maken maar er wel voor moet betalen!

  Pokkeland, met een regering en oranjehuis die al lang naar Oezbekistan hadden gemoeten!

  Als je jong bent moet je uit Europa verdwijnen, echt.

 5. Stormram zei:

  @Zjoz,
  He, eindelijk iemand die het goed begrijpt; dit is inderdaad echt de enige manier, STOP met (belasting) BETALEN. Voorwaarde is echter dat iedereen, maar dan ook IEDEREEN meedoet. Heel Nederland, MASSAAL! Op hetzelfde moment, allemaal TEGELIJK. Dit kan natuurlijk alleen met die belasting die je uit eigen beweging moet overmaken aan onze blauwe enveloppe vrienden. Loonbelasting via je werkgever is uitgesloten, maar de rest? Zeker als zelfstandig ondernemer heb je een grote troef in handen. Of zouden ze daar in DH een miljoen deurwaarders klaar hebben staan? Ik denk het niet, kortom, stof tot nadenken. Als we ze daar in DH ontnemen wat ze het liefste willen hebben nl. ONS GELD, dan hangen ze. (dat laatste echter jammer genoeg niet letterlijk, helaas).

 6. Femke zei:

  Het is niet alleen het koningshuis en koning-pils(voorheen prins-pils), maar het is ook bij al die over gesubsidieerde instellingen die helemaal niks bijdragen aan de BV Nederland, het is nog erger het zet juist een rem op de economie met al hun regelgeving en hun actie voeren tegen vrije ondernemer die betaald wordt met belastinggeld “Jaaaa, u hoort het goed, u wordt juist tegen gewerkt als ondernemer door al deze gesubsidieerde instellingen.

  Deze lui werken dus ook niet voor het minimumloon maar eerder voor de Balkende norm en meer!!!
  Als hier op wordt bezuinigd dan gaat er wel een paar miljoen banen weg uit Nederland, maar binnen vijf jaar is de staats schuld als wolken voor de zon helemaal verdwenen en dan zijn er zat echte banen en geen gecreëerde banen zoals nu, en dan kunnen we met tien procent inkomsten belasting af.

 7. HansPolderman zei:

  Lekker klagen maar ik denk dat de meesten van u helemaal geen belasting betalen. In ieder geval niet noemenswaardig. Waarschijnlijk kost u meer dan u opbrengt. Maar in het land van niet boven het gras uitkomen kun je dit soort uitspraken verwachten. Een vliegtuig heeft net als een mega jacht en dure auto’s een positieve bijdrage aan de werkgelegenheid. Nu wilt u alleen graaf terug naar het tijdperk van het Trabantje maar ik sla over. En tenslotte , als u belasting betaald doet u toch iets verkeerd.

 8. Bataaf zei:

  Ik heb medelijden met de bemanning van de PH-KBX,ze moeten toch maar die geldverspillende oranje poppenkast van hot naar her vliegen.
  De crew zal er dus zelf voor zorgen dat er voldoende kotszakken voor hen zijn.

 9. joshua zei:

  9.HansPolderman Schreef:

  Lekker klagen maar ik denk dat de meesten van u helemaal geen belasting betalen. In ieder geval niet noemenswaardig. Waarschijnlijk kost u meer dan u opbrengt. Maar in het land van niet boven het gras uitkomen kun je dit soort uitspraken verwachten. Een vliegtuig heeft net als een mega jacht en dure auto’s een positieve bijdrage aan de werkgelegenheid. Nu wilt u alleen graaf terug naar het tijdperk van het Trabantje maar ik sla over. En tenslotte , als u belasting betaald doet u toch iets verkeerd.

  Wat een arrogantie . Niemand ontkomt aan de belasting dictatuur in Ned , behalve dan als je genoeg op je bakrekening hebt staan en in staat ben een ervaren accountant / belasting consulent in te huren . Zelfs in het buitenland wonende landgenoten betalen belastingen tenzij men zich helemaal uitgeschreven hebben . Zo niet dan ben je gewoon de l@l . En je laatste opmerking slaat helemaal nergens op .

 10. joshua zei:

  Wat er zou moeten gebeuren is een groot burgerlijk ongehoorzaamheid . Alles plat leggen zodat er chaos ontstaat in het openbare leven en infrastructuur . Laat alles maar in het honderd lopen door massaal de wegen te bezetten en het openbaar vervoer te nemen en ja . Stoppen met het betalen van belastingen zal niet gaan werken omdat een groot deel van het volk uitkeringsgerechtigden zijn en of pensioen ontvangen . Die lopen het gevaar dat uitkeringen niet worden uitgekeerd . Wat ook dient te gebeuren is minder tanken .

Comments are closed.