Straatnaambordjes op onbewoonde Nederlandse eilanden

onbewoondJa zeker u leest het goed, zeg het bezoekje aan Hans Anders maar weer af. Wij hebben in Nederland twee onbewoonde eilanden, namelijk Rottumeroog en Rottumerplaat.  Jaren geleden, maar dat terzijde deden wij op deze site al eens de oproep om een van deze 2 eilanden cadeau te doen aan de gehele “koninklijke familie”. Daar de eilanden namelijk heel langszaam richting Duitsland “wandelen” zou dat betekenen indien wij geen grenscorrectie toepassen, wij de von Amsbergjes op die manier in asiel sturen. Problemen met de in het buurland gesproken taal hebben zij niet, kortom een win- win situatie voor alle betrokkenen, zij echt een eigen land en wij een bezuiniging van 200 miljoen plus,plus, per jaar Maar waar het over gaat is dat de Groningse gemeente Eemsmond ruzie heeft met Staatsbosbeheer.

 

 

 

 

De gemeente wil namelijk straatnaambordjes op de beide eilanden laten plaatsen, want de wet zou dat nu eenmaal voorschrijven. Voorlopig deze week weer het toppunt van idiotie en ambtelijke dom- en starheid in denken, waarbij dat denken beter maar tussen aanhalingstekens geplaatst mag worden. De wethouder van ruimtelijke ordening Harald Bouwman kan zich wel de verbazing bij de burger en Staatsbosbeheer voorstellen, maar Ordung muss sein en een gemeente moet zich aan de regels houden. Indien de gemeente niet in staat is om straatnaambordjes te plaatsen op alle plekken welke bij de gemeente horen , aldus Bouwman, staan wij te boek als een gemeente die haar zaakje niet op orde heeft en dat willen wij niet. E.e.a. is vastgelegd in de Wet basisregistratie adressen en gebouwen. Dit houdt o.a. in dat elk gebouw dat zich ergens bevindt, gelegen moet zijn aan een straat met naam en nummer.

Wij voegen maar even een filmpje van Staatsbosbeheer over de eilanden bij, en u ziet dat het daar een drukke boel is  en mensen die niet bekend zijn op de eilanden zonder Tom Tom  al snel de weg kwijt raken. En Harald Bouwman zelf ? Volkomen het spoor bijster !

Kan het nog gekker ?

 


4 Reacties

 1. Sjors zei:

  Het zoveelste bewijs dat veel ambtenaren nutteloze, wezenloze, parasitaire en machtswellustige sukkels zijn.

 2. Zjoz zei:

  Die mmooie eilanden mogen never ten gunste vallen van het tuig van Amsberg, tenzij ze binnen no time in de zee zakken.
  De enige plek, na afrekening van al wat ze van ons gestolen hebben is het Oranjehotel alwaar ze de plees mogen schoonmaken met een tandeborstel totdat de dood erop volgt!

  Zjoz.

 3. Harry zei:

  Typisch schoolvoorbeeld van hoe een ambtenaar denkt .
  Bekrompen klojo’s die slechts de letter van de wet volgen zoals ze hem lezen .
  Ze hebben beslist geen last van enig relativiteitsbesef .
  Ze hebben last van een raar manco in hun denkpatroon .
  Ver verdwaald van de normale burger .
  Geen wonder dat we een gezonde afkeer van hun hebben .

 4. Piet Casso zei:

  Ander (gemeentelijk) leuks over de Wet BAG en meer vindt u op deze pagina.
  Bedenk daarbij goed dat de huidige staatssecretaris van sociale zaken aan de wieg heeft gestaan van de PAND-GESTAPO*
  http://hvv.amsterdampost.nl/HVV/www.hetvrijevolk.com/index05b9.html?pagina=11721
  *en dat niet alleen, ze heeft ook een dikke vinger in de pap gehad mbt de fraudewet van H.Kamp en P.de Krom, beter bekend als de AOW-GESTAPO. Die info vindt u op de volgende pagina’s.
  Indien u in eigen vrienden-familie-kennissenkring mensen kent die 65 zijn dan wel op het punt staan dat te worden, waarschuw ze dan vandaag nog. Hou die onderbroeken- en tandenborsteltellers buiten de deur! (klik alle links aan, in uw eigen belang)
  http://tinyurl.com/dxkxkvb

Comments are closed.