Willem Alexander, voor Bilderberg moet alles wijken,

W.A. BilderbergHet spreekwoord is “zaken gaan voor het meisje”, maar deze keer kan het beter luiden : “zaken gaan voor vriendschap”, want zoals de RVD  meedeelde, zullen Willem Alexander en Maxima op 8 Juni  niet aanwezig zijn tijdens het huwelijk van de Zweedse prinses Madeleine, terwijl er toch zeer goede banden bestaan tussen het Zweedse en Nederlandse vorstenhuis.  Wat de reden was, kon of liever gezegd wilde de RVD niet meedelen, maar hiermee is overduidelijk dat Willem Alexander aan de hand van mama Beatrix zijn intrede doet in het met geheimzinnigheid omgeven Bilderberg genootschap, dat in de periode 6 – 9 juni in het ten noorden van Londen gelegen hotel The Grove in Watford haar jaarlijkse conspiracy meeting houdt. Wij berichtten hier al eerder over.

 

 

 

 

 

 

 

Maxima moet thuis op de boedel letten, want de agenda toont dat zij  vrijdagochtend 7 juni in Houten moet zijn bij de viering van het 10-jarig bestaan van de Thomashuizen, een woonvorm voor geestelijk gehandicapten. Of een snelle shopping spree in Londen er toch nog in zit, gewoon een zaterdagje away from it all, kunnen wij u niet meedelen.

Bea neemt haar zoon aan de hand en zal trachten hem te laten zien wat opa Bernhard en zijzelf in de hele Bilderberg periode hebben opgebouwd, waarbij wij nu al twijfelen of dat zal lukken. Wel is het overduidelijk dat de aanwezigheid van een oranje en dan nu met name Beatrix niet zo maar een gezellig onderonsje is. Nee, er worden keiharde eerder gemaakte  zakelijke afspraken nog eens doorgekauwd en de basis gelegd voor nieuwe ventures en dat vergt veel massage en fluisterwerk.

Ofschoon de Bilderberg organisatie heeft aangekondigd een perscentrum gereed te hebben , waar de officiële en alternatieve pers met hun vragen terecht kunnen, een soort charme offensief, daar wat intern besproken wordt conform de jarenlange traditiegeheim zal blijven, is men kennelijk toch  bevreesd voor de aangekondigde protestdemonstratie ( 600 geregistreerde deelnemers) en de steeds groter wordende groep alternatieve journalisten, die zich terecht afvragen vanwaar al die geheimzinnigheid, als het gewoon zou gaan om een samenzijn van leiders van politiek en financiële ( zaken) wereld, waarvan u overigens weer de kosten betaald!

Maar de waarheid en details zullen wij zeker niet in de Financial Times of elders lezen, daarvoor zijn de “zaken” van de deelnemers en zijzelf te duister.


9 Reacties

 1. Luwina zei:

  Wat een bolle kop heeft hij toch,walgelijk,wat is die vent lelijk.
  En dan ook nog dat meidenkapsel,ziet er niet uit.

 2. Waar of niet waar. zei:

  De geheimzinnigheid van de Bildenbergers is niets anders dan de club die er met Een doel! achter zit.
  Nl de door de paus in 1540 geautoriseerde jezuïeten bende.
  Totale wereldmacht.
  Bernhard is niets meer dan een geboren gen waar al voor zijn leven bepaald was dat hij de VOC macht van het uiteindelijke oranje huis (al dan niet onterecht of gestolen) over zou doen aan de nu hetende Bildenbergclub die volledig door jezuïet J H Retinger is opgezet met alle steun van het Vaticaan, ondanks het protestantisme van oranje,, Retinger zegt zelf dat zijn opvolger een brug tussen katholiek en protestant moet kunnen slaan.

 3. Luwte zei:

  Ondankt dat Retinger Jesuitisch geschoold was, zijn de leden van de Bilderberg met name leden van de Militaire Order van Malta (SMOM / Knights of Malta), zo ook Beatrix, Berhard en Retinger zelf. Bea is lid van de pseudo-protestante tak van deze Katholiek opgezette organisatie, en gaat altijd onderdanig in zwart gekleed op bezoek bij hun bijeenkomsten (zie foto’s op het internet).

  De hogere rangen van de Knights of Malta zijn de grootste handelaren in de wereld, welke industrie betreffende dan ook.

  De Jezuiten zijn in de intellectuelen die het grotere spel overzien en plannen. De zwarte adel families (Aldobrandi, Borgese, Medici, Orsini, en nog wat meer) zijn echter de werkelijk politiek machthebbers momenteel. Deze lijnen gaan terug naar het oude Rome, de Phoeniciers (ook grote handelaars en van sommige misschien zelfs de Hyksos (in Khemet).

  Nog hoger komen we in het domein van de exo-politieke machten… oftewel de allianties van Aliens die samenwerken met de voorgenoemde machten (zie de “Allies of Humanity” boeken).

  De strijd is zowel een physieke (land/geweld/politiek/resources, DNA, …) als een spirituele (mind control, valse religies, atheisme promotie, fabeltjes over bezorgde Aliens, …)

  Enfin… mensen moeten eerst zichzelf maar eens goed leren kennen en uitbalanceren voordat er ook maar iets fundamenteels kan veranderen in deze wereld. “Blijf ze verwarren over wie ze werkelijk zijn” is hun motto… Ordo ab Chao.

 4. Dorus zei:

  Gecompliceerde complottheorieën over een wereldregering en de NWO, wow!
  Bilderberg is niet meer dan een egostrelend massageclubje van de happy few, vergezeld van wisselende introducés, als bedankje voor bewezen of nog te bewijzen diensten.
  Geen zinnig mens gelooft toch dat zelfs in eigen land als onnozelaars gecertificeerde figuren als Rutte en Knot in staat worden geacht om ‘het aanschijn der aarde te vernieuwen’?
  De lijst van genodigden is dan ook niet ‘geheim’; logisch waar blijft je ‘status’ als geen hond weet dat je hebt mogen aanzitten?

  De gevolgen van de puinhoop die de mens op aarde heeft aangericht zijn zelfs door de macht van alle Rothschilds en Rockefellers bij elkaar niet meer te beteugelen.

 5. Harry zei:

  @4 DORUS ,

  Denk dat je gelijk hebt dat Rutte & co niks wezenlijks kunnen bijdragen , als visie , oid .

  Maar wat wel zou kunnen, is dat ze hem als zetbaas/katvanger daarheen halen , hem imponeren , bedreigen misschien wel, om hem hier hun wensen , eh nee, eisen uit te laten voeren .
  En je gelooft toch ook wel dat Rutte zo verknocht is aan de macht dat ie als een hoer alles uitvoert zolang ie maar kan blijven zitten .
  Nou heb ik helemaal niks met hoeren , maar DIE hebben misschien nog de moraal en het fatsoen om af en toe te zeggen : ja maar DAAR begin ik niet aan .
  Ben ervan overtuigd dat als Rutte voor een dergelijke keus gesteld wordt dat ie wederom door z’n knieen gaat .
  Ik vind het een laffe hond .
  De meest onliberale liberaal ooit .
  Je zou je haast schamen ooit VVD gestemd ( 35 jaar) te hebben .

 6. Dorus zei:

  @Harry:
  Bilderberg wordt beschouwd als de beste (in sommige gevallen zelfs absoluut noodzakelijke) referentie als opstap naar een lucratieve en invloedrijke, internationale bestuursfunctie.
  Onze ambitieuze MP is zich daar terdege van bewust en zal niets nalaten om zich dienovereenkomstig te gedragen als modelsoldaat: kneedbaar en gehoorzaam.

  Ondanks de zware bewaking en de ‘geheimhouding’ hebben de jaarlijkse conferenties niets van een strafkamp en worden de deelnemers niet ‘gehersenspoeld’ of voorbereid om leiding te geven aan de Nieuwe Wereld Orde, zoals sommige journalisten het doen voorkomen. Het lijkt eerder logisch dat de ‘happy few’ de onderlinge banden aanhaalt en zich in afzondering informeel beraadt op de ontwikkelingen in de wereld en hoe daarop kan worden geanticipeerd om eigen invloed en bezittingen veilig te stellen. In feite gebeurt dat ook bij iedere multinational.

  Uiterlijk sinds WikiLeaks weet zelfs de krantenlezer dat voor de communicatie en de bevelslijnen geen officiële congressen nodig zijn.

 7. peter visser zei:

  Misschien heeft de geheimzinnigheid die deze clubs omringt iets te maken met een onbewuste schaamte om hier aan deel te nemen. Een pompeuse egotrip die door de deelnemers hopenlijk toch wel wordt onderkend.

 8. Emanuel zei:

  Bilderburg moet doorgaan. Want de absolute vrede op aarde kan niet komen alvorens Bilderburg zijn werk gedaan heeft. Want die organisatie bewerkt de komst van de antichrist, de aardse koning, die over de gehele aarde zal regeren en iedereen en alles in zijn macht krijgt.
  Pas na deze koning zal het Koninkrijk van de vrede komen uit de hemel.Zalig zijn zij die het NT lezen en geloven en doen wat hun geboden wordt. Groet Emanuel.

Comments are closed.