De connectie tussen Bilderbergers, Mafia en politieke moord

BilderbergUiteraard geheel “onopgemerkt” door de Nederlandse media maar des te meer prominent aanwezig in de Italiaanse en Amerikaanse pers, blijkt dat er een duidelijke relatie bestaat tussen leden van de zgn. Bilderberg groep, de Amerikaanse en de Italiaanse Mafia en de daaruit voortvloeiende politieke moord op de voormalige Italiaanse premier Aldo Moro.  O.a. dankzij het onderzoek van de Italiaanse journalist Lorenzo Lamperti en de verklaringen van de oud Italiaanse opperrechter Ferdinando Imposimato, de man die o.a. het onderzoek leidde naar de moordaanslag op paus Johannes II , zijn er nu concrete bewijzen dat de Bilderberg groep in samenwerking met de Mafia een rol speelt in terroristische aanslagen in Europa.

 

 

Het klinkt ongeloofwaardig, maar nadat wij stapels documenten hebben mogen inzien, is de kans dat de Bilderberg groep ooit opgericht door prins Bernhard en nu nog steeds ieder jaar bezocht door ons voormalig staatshoofd Beatrix en nu door haar opvolger Willem Alexander een rol hebben gespeeld in een aantal politieke moorden en terreur aanslagen met als hoogtepunt de ontvoering en moord op de voormalige Italiaanse premier Aldo Moro in 1978.

Aldo Moro trachtte een alliantie te smeden tussen de Italiaaanse Christen democraten en de Italiaanse Communitische partij ( PCI)  en met name in de VS keek men hier met argwaan naar.  De PCI flirte op een intensieve wijze met de toenmalige Sovjet Unie en de Amerikanen keken middels de CIA met de nodige bezorgdheid naar deze “liefdesverklaringen” . Men was bang dat indien de communisten in Italië  aan de regering zouden komen of daaraan zouden kunnen deelnemen , dat hiermede de stabiliteit van Europa in gevaar zou komen. Moro moest dus verdwijnen en er werd naar hulp gezocht. Daarbij kon men terugvallen op een oude bondgenoot, namelijk de Amerikaanse Mafia, die reeds in 1943 werd ingeschakeld om contacten te leggen met hun Italiaanse clubgenoten, zodat de invasie van de Geallieerden in Sicilië kon worden voorbereid. Maar de CIA kon onmogelijk rechtstreeks de Mafia benaderen, hiertoe waren politieke connecties die hoge Amerikaanse politici met de Mob( =georganiseerde misdaad) onderhielden nodig. En dit wederom vergde een politieke cover-up die gevonden werd bij de Bilderberg groep waarin een aantal vooraanstaande Amerikaanse politici en bankiers deel van uit maakten.

Het zou op deze pagina te ver voeren de details van de moord en de voorbereidingen te beschrijven. Om een redelijk beeld te krijgen wat er in Italië speelde en hoe de kidnap en de daarop volgende moord plaats vond verwijzen wij naar deze Wikipedia site . De relatie tussen de Bilderbergers en de moord vindt u hierop niet terug, maar geeft het artikel u wel een beeld waarom Moro moest verdwijnen.

Oud rechter Imposimato beweert nu over documenten te beschikken waaruit duidelijk de verbinding bestaat tussen de kidnap, de moord en de bemoeienissen van de Bilderberg groep. En hij gaat nog verder, want bij de rol van de Bilderbergers staat in de documenten ook dat  Vrijmetselaars hun deel gehad hebben in de voorbereidingen. Zoals u weet zijn verschillende Bilderbergers tevens vrijmetselaar. Lees hier.

De man die een hoofdrol speelde in deze zaak, was Bilderberger Henry Kissinger en zoals u uit dit artikel kunt ontnemen wilde hij i.v.m. met de veiligheid van de VS en de stabiliteit in Europa dat Moro zou verdwijnen.

Toegegeven redelijk sensationeel, maar als je zoals een van onze redacteuren Italië  en de VS kent als de bekende broekzak, zou het bovenstaande best waar kunnen zijn en niet berusten op de verhalen van “conspiracy bedenkers “.

Hoe dan ook, waar rook is, is vuur, en moet je de vraag stellen of het een staatshoofd betaamt lid te zijn van een dergelijke groep. Als u de link naar de Wikipedia pagina aangeklikt hebt, zult u gelezen hebben dat ook de organisatie Gladio altijd ontkend door premier Lubbers en prins Bernhard , maar later toegegeven door Lubbers, een rol in de moord op Moro gespeeld hebben.

Maar ook als ons vorstenhuis slechts terloops iets van deze zaken weet of geweten heeft, bewijst dit weer eens voor de zoveelste maal, dat men  bij de oranjes zeker niet kieskeurig is in het zoeken en vinden van familie, vrienden en kennissen en een groot deel van de Nederlandse bevolking dit allemaal prachtig vindt.

 

 

 

 

 


5 Reacties

 1. Everdine zei:

  Als je een beetje de bezoekerslijsten van die conferenties bijhoudt rijzen de haren je te berge, alle lieden die grote invloed hebben zijn daar te vinden. Bankiers, captains of industrie, politici etc. Eerst waren het alleen Europeanen en Amerikanen, er zijn ook Iraniërs aanwezig (geweest). Opmerkelijk dat zoveel van de movers and shakers voor Goldman Sachs gewerkt hebben.

  Hieruit blijkt wel dat de hele zooi corrupt tot op het bot is en dat de fam. Armsberg geen schone handen heeft. Niet dat die familie ooit schone handen gehad heeft.

  Gezien de personages die lid zijn van de Bilderberg lijkt het dat de EU en de Euro boze opzet zijn zonder kans van slagen. Als het de bedoeling is om Europa ten gronde te richten dan zijn ze heel goed bezig.

  Er komt eindelijk iets meer naar buiten over de Bilderberg, als je het een paar jaar geleden noemde werd je uitgelachen er werd er gezegd het alleen maar komplot theorieën waren.

 2. Sjaak Schaak zei:

  @Everdine Schreef:

  Precies. Nu zijn zelfs de minst onafhankelijke media met de strengste agenda’s geforceerd om over de Bilderberg te schrijven. In het slechtste geval houden we hieraan over dat men niet meer vreemd opkijkt als de naam ‘Bilderberg’ genoemd wordt.

  Volgende stap: onafhankelijke journalistiek tijdens Bilderberg conferenties.

 3. Howard zei:

  Eerst zeggen jullie dat jullie de documenten hebben ingezien, en later claimed een rechter ze te hebben. Wat is het nu?
  En als jullie ze hebben ingezien, waarom dan niet een paar foto’s gemaakt?
  Nou gaat dat ook moeilijk natuurlijk van een stapel niet bestane papieren.

 4. Veteraan zei:

  De moord op Pim Fortuyn was ook geen kwajongenswerk. Dit was ook een complot waar Bilderbergers en politici bij waren betrokken. Volkert van der Graaf heft zijn smoel nooit opengedaan omdat de politie en justitie hem wellicht nooit hebben gevraagd wie zijn opdrachtgevers waren. En hij, als hij zijn vrijlating de eerste tijd overleeft, zal moeten onderduiken of van een andere ID moeten worden voorzien en naar een ander land moeten verhuizen en aan het strand kunnen gaan liggen met cola Bacardi in zijn hand want werken hoeft hij natuurlijk nooit weer van zijn door ons betaalde bloedgeld.

 5. vladi zei:

  beatrix en haar familie zijn het grootste kwaad in de hele wereld het begint allemaal in 1954 toen ss pedo-bernhard de bilderbergroup oprichtte,waar nu shell-kop bea het hoofd is,wat denk je zelf??

  er is maar 1 antwoord op alle vraagstukken en problemen,een keiharde REVOLUTIE,20 september op het binnenhof verschijnen,kom nederlandse inwoners laten WIJ van nazi-nederland weer NEDERLAND maken. fff

Comments are closed.