Revolutie in Europa nadert ( film)

goede raadNiet dat u nu gelijk met het noodpakket dat den Haag u ooit een keer voorschreef in de gangkast moet gaan zitten, wachtend op de grote klap, ramen en deuren gesloten en via de meegenomen radio angstig luisterend naar het 8 uur journaal of radio 1 waarin DESKUNDIGE verslaggevers en nieuwslezers u op de hoogte stellen van het feit dat de koninklijke familie en.. niet te vergeten prins Friso zojuist het land hebben verlaten. Nee, zo ver zal het niet komen, want zoals u weet gebeurt alles in ons land 50 jaar later, dus gewoon de andere kant uit blijven kijken en dan trekt de storm vanzelf over. Echte deskundigen en die zijn er heus, alleen wordt naar hen nauwelijks geluisterd denken daar heel anders anders over. Zij komen dan ook niet van de vele “universiteiten”  die ons land inmiddels kent, iedere stad zijn eigen universiteit, is goed voor het milieu, hoeven de “studenten “niet zo ver te reizen, scheelt in de CO2 uitstoot en telt ons land binnenkort 90 % afgestudeerden en experts, waarvan Den Haag dan weer verneemt hoe het verder moet.

 

 

Nee laten wij eens luisteren naar Nigel Farage, deze maal niet in zijn vertrouwde omgeving van het Europarlement maar tijdens een bijeenkomst van echte deskudigen die zich zorgen maken over de toestand in de wereld waar de politiek en de banken ons naar toe hebben geleid en dat nog steeds doen, zonder dat er iemand ingrijpt. Quatorze Juillet is inmiddels voorbij, maar aan de datum mag het wat ons betreft niet liggen, een revolutie of liever gezegd een grote schoonmaak mag wat ons betreft op elke willekeurige dag beginnen, als het maar niet te lang duurt.

De 2 films die wij u hierna tonen werden ons overigens toegezonden van een bezorgde Nederlander aan de andere zijde van de wereld. U ziet dat het niet voortdurend naar een Annechien Steenhuizen of Rob Trip  moeten kijken de horizon duidelijk breder maakt. Kijk eerst eens naar Nigel Farage tijdens  de Offshore Tactics Workshop in Santiago, Chile, op 30 maart – 1 april 2013  en daarna naar Jim Rogers die het kennelijk niet zo hoog op heeft met de door velen als de ridder op het witte paard gezien Barack Obama( film 2)

 

en Jim Rogers ( Wikipedia link)

Tenslotte dank aan onze lezer R.B die ons de beide films toestuurde.


3 Reacties

 1. vladi zei:

  tuurlijk revolutie , wat anders , de kop in het zand??
  dacht het niet,we moeten massaal alle spaargeld van de rekening halen ,flink inkopen doen en massaal het (illegaal)koningdom en parlement omverwerpen en dit land hervormen

 2. Rob van Marle zei:

  TrefwoordenMijn vriendenRSS feedHelp

  ‘Nederlanders leveren hoge bijdrage per persoon aan noodfonds’

  http://www.elsevier.nl

  4
  Stem nu!

  Plaatje bij ‘Nederlanders leveren hoge bijdrage per persoon aan noodfonds’

  Nederlanders dragen omgerekend per hoofd van de bevolking, na de Luxemburgers, het meest bij aan het Europese noodfonds. Per persoon kost het noodfonds Nederland nu al 2.669 euro.

  “Omdat het noodfonds niet groot genoeg is, wordt er dit weekend gesproken over een uitbreiding van het fonds. De Europese leiders komen zondag bijeen om de problemen te bespreken.”

  Trefwoorden bij dit artikel:

  EU, Noodfonds.

Comments are closed.