Entree Artis te smal voor patserbak van Jette Kleinsma

Jette's SUVDaar had men bij de Amsterdamse dierentuin Artis niet op gerekend. Grommend stond de zilverkleurige  Audi Q 5 van PvdA staatssecretaris Jette Kleinsma voor de poort, klaar voor een leuk dagje uit met eenzame ouderen, blijkt opeens  dat de poort te smal is om de “patserbak “( = afgunstige  sociaal democratische betiteling voor een SUV, benzine slurper en nog wat van dat moois ) door te laten. En op een andere wijze kan Jette zich niet verplaatsen, zie ook ons eerdere artikel. Dus moest er bij gebrek aan een door chauffeur bestuurde RODE tandem worden terug gevallen op een eveneens door chauffeur aangedreven rolstoel, wel milieuvriendelijk zoals het onze rode rakkers naar buiten toe betaamt. Gelukkig dat Jette wel haar rode muiltjes aan, dus iets van het imago bleef overeind.

 

Wat een goedkope en misselijk makende publiciteitsstunt van de PvdA, een middagje ARTIS voor eenzame ouderen. Wij vernamen dat toen sommige bij de tijd zijnde oudjes hoorden dat zij met Jette Artis zouden bezoeken van schrik opeens konden lopen en trots lieten zien dat zij meer dan 5000 trouwe FACEBOOK vrienden hebben en dus helemaal niet eenzaam zijn.

Zie hier eerst de ANP fotoreportage.

Ronduit schandalig hoe een in dit geval politica voorafgaande aan de verkiezingen misbruik maakt van haar handicap. Een handicap die zoals ons artikel over het bezoek dat Jette enige weken geleden aan de Antillen bracht, zeer selectief is en juist daarom zo kwalijk.

Maar goed Jette denkt daar zelf anders over, zie hier

 


1 reactie

  1. Theo Raadhof zei:

    Het is zo’n verschrikkelijk wijf, dat is met geen pen te beschrijven.

    Opkomen voor de arme gemeenschap maar met je hele staf in restaurant Parkheuvel uitgebreid gaan vreten en zuipen op kosten van diezelfde gemeenschap.

Comments are closed.