Burgemeester van Amsterdam Eberhard van der Laan spoorloos

eberhards schotelNaar nu pas blijkt is de Amsterdamse burgemeester  Eberhard van der Laan regelmatig  spoorloos. Niemand weet waar hij  naar toe is , maar gelet de symptomen welke hij overdag vertoont, vermoeden de zoals gewoonlijk gelijk ter hulp geschoten “experts”, dat de burgemeester iedere nacht op een andere planeet vertoeft om daarna wat verwonderd weer in de realiteit van de hoofdstad terug te keren en net te doen als of er niets met hem aan de hand is. Eberhard wil namelijk zakkenrollers een gebiedsverbod opleggen. Voor de wat minder justitieel geschoolden onder u , houdt dat in dat de  persoon die een dergelijk verbod heeft omdat hij / zij toevallig een oude oma een kettinkje ontfutselde  gedurende een bepaalde tijd  een bepaald gebied in de stad niet mag betreden.

 

Prachtig idee vindt met name de VVD fractie in de hoofdstad ,  altijd in  voor een politiek correct optreden zoals wij dat van onze liberalen gewend zijn. Het O.M.  keek met afgunst naar de dadendrang van Eberhard en daar ook zij nodig aan het oppoetsen van hun imago moet werken, kreeg onlangs een Roemeense zakkenroller een openbaar vervoersverbod ! Dus beste Roemeen, als je na gedane arbeid  niet meer met lijn 1, lijn 2, ja lijn 3 mag,  tja, je moet uiteindelijk toch ook naar huis . Echter  dan uiteraard niet stiekem overstappen op de lijnen 6 tm 25 ook al heb je een OV chip kaart gerold.

Kijk op zulke momenten ben je er echt trots op een Nederlander te zijn. Beschermd door een daadkrachtig optredende overheid, die maar een doel kent, namelijk jou als burger te beschermen tegen een oprukkende tsoenami van MOE-landers die menen in ons land een sociaal paradijs gevonden te hebben en iedere dag voor Barosso en van Rompuy een kaarsje aansteken alvorens weer  te moeten gaan ploeteren en sappelen om een paar centen te verdienen.

Tijdens het culturele hoogtepunt van onze Nederlandse beschaving, de onlangs gehouden Gay Pride, waarmee ons land een goede kans maakt om punten te scoren voor de erkenning als top van het  wereld cultureel erfgoed, werden er 46 zakkenrollers gearresteerd waarvan 43 Roemenen. Dat mag inmiddels geen nieuws meer zijn. Echter  als wij nog eens de foto’s bekijken van de deelnemers aan dit spektakel, waarin zowel mannelijke als ook vrouwelijke anders denkenden zich trachten te overtreffen in wie nu de stoerste “MAN ” in hun midden is, hetgeen inhoudt slechts gekleed te zijn in wat nep zwart leren stripjes met dito tatoo’s, dan vragen wij ons af, wat hier te zakkenrollen valt. Waar kun je wat rollen of zouden ook de Roemeense zakkenrollers in feite verklede C.O.C. leden zijn, die helemaal geen zakken willen rollen, maar eens ongestraft lekker willen grabbelen ? Misschien een Kamervraag waard aan de Minister van Volksgezondheid  door onze Gay krant redacteur Henk Krol van de Partij 55+!

Van der Laan hoopt inmiddels op hulp van Roemeense agenten om zijn zwaar overbelaste eigen korps wat te ontzien en is van mening dat door betere informatie uitwisselingtussen de EU landen  het probleem kan worden opgelost en … let op ….om  te kijken of er sprake is van eerdere veroordelingen in andere landen ! Ivo Opstelten, die gelet zijn postuur spijtig genoeg  niet aan de Gay Pride mee kon doen wat hij overigens betreurt in de hoop daar onze altijd onzichtbare Minister President tegen het lijf te kunnen lopen , denkt dat het Amsterdamse idee een verstandige zet is.

Als  eerste stap verwachten wij nu gele strepen op het wegdek  met daarbij 2 talige bordjes Nederlands en Roemeens met de tekst ” Hier is zakkenrollen verboden “, plus een folderbakje aan de dichtst bij zijnde lantarenpaal met daarin folders in diverse talen voor een nadere toelichting zoals wij dat voor dronken en te verzuipen dreigende Polen ook al deden.

Eberhard van der Laan was vandaag al vroeg weer naar een andere planeet vertrokken. Moeten wij de overheid nog serieus nemen ?


3 Reacties

 1. Breinbrouwsels zei:

  Jammer, ik las in de gauwigheid dat zakkenrollers een gebedsverbod kregen. Als ze hier in dit gekkenhuis een verbod hadden gekregen op het eten van rodekool in een bebouwde kom, had ik het inmiddels ook al normaal gevonden. Zo ver zijn we al. We kijken hier nergens meer van op in deze vreemde samenleving waarin iedereen heel apart is als het maar rood is. En waarin het wanhopig wenende volk bestuurd wordt door een stoet van dwergen met aan het hoofd een stelletje gebochelde en toch dansende clowns.

 2. Theo Hofman zei:

  Volgens mij hebben deze Oost-Europeanen hier nog helemaal geen ene moer te zoeken en dienen ze gewoon het land uitzet te worden als ongewenste vreemdeling en dat voor een periode van minimaal twee jaar.
  Daarbij de straf uitzitten in hun eigen land onder de omstandigheden die ze gewend zijn.

  Maar nee, het is vanaf het begin af aan weer net als dat WE en vooral ZE gewend zijn PAMPEREN.

 3. andre zei:

  Weer iets nieuws uit het kansrijke OOST europa, ze geven je een sleutelhanger met een muntje voor je winkelwagentje, deze is voorzien van een chip waarmee ze prima kunnen achterhalen waar je woont en wanneer je van huis bent om vervolgens op zn roemeens en bulgaars op visite te komen en je spulletjes voor onbepaalde tijd te lenen. Ja het beleid in uitvoering!!! trouwens als jullie vd Laan missen dan weet ik wel waar je hem kan vinden met zn vrinden, dat is natuurlijk weer niet makkelijk want het is er erg donker……………http://www.parool.nl/parool/nl/4024/AMSTERDAM-CENTRUM/article/detail/3501140/2013/08/30/Bordelen-dicht-homosauna-met-darkroom-en-sekscabines-open.dhtml

Comments are closed.