Barroso moordenaar en asielzoekers willen op eigen kosten (!) verhuist worden

LampedusaOm 09.30 kwam Manuel Barrosso vanochtend aan op het vliegveld van Lampedusa in begeleiding van de Italiaanse premier Letta en de EU commissaris voor o.a. Binnelandse  Zaken  Cecilia Malmström. Veilig achter hekken en met grote politiebegeleiding ging men naar de hangaar waar de omgekomen migranten waren opgebaard zodat, zoals dat op de officiële EU website werd medegedeeld, Barroso zijn respect kon betonen aan de ruim 230 doden. Veel plezier zullen Manuel en het resterende stel onrendabelen niet aan dit bezoek beleven, want een woedende menigte bewoners van Lampedusa schreeuwden “Barroso Moordenaar “en “je moet je schamen “. Een video impressie voegen wij bij. Maar daar bleef het niet bij …..

 

 

Woedende migranten eisen daar zij niet tevreden zijn met de huisvesting op het eiland dat zij OP EIGEN KOSTEN verhuist worden ! En dat lezers bewijst mede onze stelling dat het met de zieligheid van deze groepen mensen zoals wij dat in de laatste dagen hebben getracht duidelijk te maken, nog al mee valt. Zolang migranten de vaak € 5.000 voor een reis kunnen betalen en daar bovenop ook nog uit eigen zak een verhuizing kunnen en willen bekostigen, is de voorstelling van zaken die de zieligheidsindustrie medewerkers u willen doen geven toch aan een zekere twijfel onderhevig !!

Nu moeten wij er eerlijkheidshalve aan toe voegen dat het feit dat Barroso voor moordenaar werd uitgemaakt niets te maken had met de “liefde” die bewoners van Lampedusa hebben voor de EU en diens apparatsjiks maar wel met het feit dat men van mening is dat bij de opvang van de migranten de EU het eiland in de steek laat.

Terwijl de buitenlandse media het nieuws van vandaag volop brachten was het in eigen land weer zoals gewoonlijkoorverdovend stil. Ons belangrijkste nieuws bestond uit het feit dat circa 3000 medewerkers en symphatisanten van de NPO naar het Malieveld waren gekomen met 45 bussen om daar te demonstreren tegen de voorgenomen additionele bezuiniging van 100 miljoen op de omroepuitgaven. Ruim 265.000 handtekeningen waren er verzameld want “man bijt hond” en aanverwante narigheid mag niet van de kwelbuis verdwijnen. De handtekeningen waren binnen 3 maanden verzamelt ! Het BurgerforumEU deed dezelfde tijd over ruim 50.000 handtekeningen en hiermee is overduidelijk de domheid van het merendeel van de Nederlandse burgers aangetoond en het feit dat brood en spelen nog steeds uitstekend in dit land werkt.

Draait de wereld nog wel door  en krijgt de boer nog wel zijn vrouw, dat zijn pas zaken die ons beroeren en mits wij geen vrije dag hoeven op te offeren voor een protest en het vervoer, broodjes en koffie gratis zijn, nou vooruit dan komen wij wel uit de stoel.  Triest!

Wanneer begint het voetballen ?

 

 

 


3 Reacties

 1. andre zei:

  was het niet zo dat kadaffi een 1 – 2tje had gemaakt met berlusconi dat via lampedusa alles doorgestuurd zou worden naar frankrijk? trein gestopt enzo??? die gargamel van een rompuy heeft weer een blik zieligheids nitwits open getrokken in opdracht van tante bea met haar zionistische appeltjes van oranje vriendjes. De pijplijn van 18 miljard usd gaat er komen om via jordanie en het beloofde paradijs te gaan pompen voor brussel. Maar de waarheid waarom er wat negertjes van de boot zijn gevallen moet natuurlijk weer iets anders worden neergezet. acn en de diesel voor 45 luizge bussen……….fuck it, its all in the game en wat je ziet gebeurt dat wel of niet? ik ga bier drinken!!!

 2. klunkie zei:

  Je zou zeggen dat het net is als in een film. Voor de kijker is alles duidelijk maar de “spelers “hebben nog niks door. Fukushima, de banken, de EU, het is toch allemaal redelijk duidelijk, maar blijkbaar toch niet voor veel mensen. Ondanks t.v. , radio en internet blijven ze de pulp en rotzooi volgen en vergeten na te denken. TRIEST.

 3. Toine zei:

  ‘Lampedusa: Hoe Europa zich schaamteloos aan zijn verantwoordelijkheden onttrekt’ (express.be)

  Met ‘moordenaars!’ werden vooral de EU-bonzen bedoeld die miljarden over de brug gooien, maar niets doen aan het al jaren bestaande vluchtelingenprobleem en driehonderd mensen nauwelijks een halve mijl uit de kust laten sterven.

  ‘Een schande’, schrijft de Italiaanse krant La Repubblica,
  ‘Laten we niet vergeten dat in vele gevallen Europa een beslissende rol heeft gespeeld in de oorlogen die de vluchtelingen nu verplichten hun land te verlaten.
  We begonnen die oorlogen onder het mom dat we orde op zaken zouden stellen…. om later te vertrekken en enkel chaos achter te laten.’

  Misschien wat onwennig voor de ‘ideologie’ van deze site, maar ‘negers’ zijn ook maar hulpzoekende mensen en geen vijandige indringers.
  Overigens schijnen de vluchtelingen op Lampedusa (eveneens volgens La Repubblica) met een veelvoud te zijn samengeperst in een veel te klein opvangkamp.

  @1 andre mag zijn mond gaan spoelen (bij voorkeur niet met bier).

Comments are closed.