NPO demonstratie Den Haag, Nederland politiestaat, deel 2 ( films)

NPO 2Het deze week op het Haagse  Malieveld gehouden actiefeestje van de NPO voorzag in brood en spelen maar niet in vrijheid van meningsuiting. Linksom of rechtsom, alternatieve geluiden bleken niet  welkom op het demonstratiefeestje van de NPO. Hier een filmimpressie van onze collega’s van WeAreChangeRotterdam , gemaakt  op 9 oktober 2013 in Den Haag en u ziet dat het met de vrijheid van meningsuiting juist bij de NPO redelijk slecht is gesteld. Ook staatssecretaris Dekker was zo te zien niet erg verheugd met een doorvragende verslaggeefster uit Rotterdam. Zie hiervoor de 2e film .

 

 

 

 

 

en hier het gesprek met StaSi Sander Dekker :

 


3 Reacties

  1. Gast zei:

    Krijg je niet enorm de pleuris erin als je dit ziet? Inderdaat dit gaat gewoon over het behouden van de politiestaat, de ambtenaren en hun banen.
    De politie is gewoon deel van deze maffia.

Comments are closed.