De kaalplukslag van Willem Alexander

aankomst aruba“Wij moeten sober leven .” Ongetwijfeld kunt u zich deze uitspraak van onze, van niets  tot koning gepromoveerde, mede landgenoot nog herinneren. Je moet immers wat doen om de laatste Nederlanders die in de vorstelijke sprookjes geloven nog een verhaaltje in de oren de fluisteren, daarbij wat hulpeloos kijkend naar de RVD en de vaderlandse MSM, die braaf natoeteren wat Den Haag geschikt vindt om u wijs te maken. Dat de woorden van de koning van alle Nederlanders in de praktijk geheel anders uitpakken dan wat iemand voor hem op een briefje heeft geschreven , ach dat weet u inmiddels wel, maar kennelijk zijn de “koninklijke leugens onwaarheden” voor velen nog steeds een bewijs  dat dromen bestaan, terwijl voor de meer nuchteren onder ons zeker in dit geval dromen bedrog zijn.

Sober leven is het devies, maar het zal u niet verbazen dat dit zeker niet geldt voor diegene die deze woorden in de mond durfde te nemen. Terwijl angstvallig werd getracht de kosten van de huidige reis naar de Cariben uit de pers te houden, wij schatten deze in een eerder artikel al in op ruim 1 miljoen, troffen wij gelukkig na enig heen en weer mailen ook een foto aan die weer bewijst dat het op gebakken lucht gebaseerde imgao van onze koning heel duur betaald wordt. De desbetreffende foto treft u boven aan en deze bewijst, dat het regeringstoestel de Fokker F 70 PH-KBX weer op vakantie mocht  moest .

Weer bleek de gewone lijndienst van b.v. de KLM te weinig en moet, om toch maar vooral het imago van koning Gebakken Lucht hoog te houden, het regeringstoestel achter Willy c.s. aan vliegen, zodat eenmaal aangekomen bij onze overzeese delen van het koninkrijk de menigte verrast op moet kijken als Willy zelf met vaardige hand de Fokker PH KBX op de landingsbaan neerklapt. Wij schrijven met nadruk neerklapt, want zoals lezers van deze site weten, is het met de vliegfratsen van Wim en ook zijn opa Bernie slecht gesteld, hetgeen natuurlijk door  de media verzwegen moet worden.

Sober leven betekent in dit geval dat de F 70 met een grote omweg naar St. Maarten werd gevlogen. Vandaar nam kapitein Iglo de stuurknuppel over, want wie zwijmelt niet weg als deze daadkrachtige vorst ( hij ging zo maar tussen 7 demonstraten staan en duwde later nog een keer een opdringerige journalist eigenhandig weg ) het raampje van de cockpit opent en zijn gepeupel gezapig toewuift.

En waar tot afgelopen jaar de gegevens waar de PH KBX nog in het openbaar te volgen waren krijg je nu de volgende boodschap :

PH-KBX  – KLM Cityhopper B.V. (Netherlands)

Dit luchtvaartuig(PH-KBX) is niet beschikbaar voor live publieke tracking, in verband met European gegevensrichtlijnen van de overheid.

Het gaat dus prima met de democratie

Kosten van deze volledig overbodige exercitie en wij hebben de gestegen brandstofkosten nog maar even voor u aangepast een half miljoen ! Een half miljoen, wie heeft het daar nou nog over, als B en W van Rotterdam in het geniep net het dubbele aan steuntrekkers betaalt, die anders ( weer volgens B en W ) nog verder in de narigheid terecht zouden komen!   Gelet de vele “nieuwe Nederlanders” die in Rotterdam wonen, begint dit behoorlijk te lijken op de eveneens volkomen op een bodemloze put lijkende Nederlandse ontwikkelingshulp, temeer deze  in beide gevallen e.e.a. afkomstig is van de grote geld van  andere big spenders , de jongens en meisjes van de PvdA. Optreden Plasterk  ( jammer,helaas ook PvdA ) en gelijk B en W samen met een eveneens volkomen incapabele Marokkaanse burgemeester naar huis sturen, zonder wachtgeld wel te verstaan. Kunnen ze in Rotterdam steun aanvragen en zien hoe ver je het daar toch noch mee kunt schoppen.

Wij schreven al vaker over de dure hobby’s van de von Amsbergjes ( zie hier ) , maar ondanks het versoberen, bleek in de begrotingsgesprekken dat er aan het gebruik van het regeringstoestel door Willy c.s. NIET getornd mocht worden !  Hoezo, is er dan geen democratie en durft niemand van het laffe slappe Haagse zooitje eens te zeggen, zo gaat het niet langer?  Inleveren ? prima , maar dan iedereen en laten wij ons niet meer ringeloren, door een familie waarvan niet eens is bewezen dat zij recht hebben op de door henzelf toegeëigende troon, en zou het parool moeten luiden,  “pikken  en slikken, zo niet opstappen .”

Een utopie, zoals wij dat maar al te goed beseffen en die door zal gaan zolang de gezapige massa het allemaal goed vindt en Dancing Holland belangrijker vindt dan zaken die uiteindelijk iedereen in ons land raken. En de garantie die u van ons gratis ontvangt, is dat zou de zaak om welke reden dan ook klappen, de familie v.A. reeds lang over de horizon is vertrokken, deze maal u niet via de radio maar misschien Facebook of Twitter oproepend “goede moed ” te houden.

Terwijl in de andere landen met een monarchie de leden van de zgn. vorstenhuizen duidelijk financieel aan banden worden gelegd gaan wij in ons land ingegeven door angst voor baantjesverlies gewoon op de oude voet door en mogen de dictator Willy  en consorte gewoon doorgaan met de reeds jarenlange kaalplukslag van u en van uw land!

Wij wensen u nog veel plezier toe !

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.geennieuws.com/2010/08/qui-sexcuse-saccuse/


7 Reacties

 1. vladi zei:

  dat is hetgenene wat vladi niet snapt,hoe zo’n inteeltfamilie illegaal aan de macht kan zijn.
  en dus +- 60 jaar illegaal wetten maakt waardoor de ?nederlander? steeds zieker en armer word.

  tijd voor revolutie en ………

  fff

 2. cathy zei:

  Nog zo’n rat lees maar:

  http://www.knack.be/nieuws/belgie/regering-geeft-koning-cadeau-van-300-000-euro/article-normal-116588.html?utm_source=Newsletter-21/11/2013&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-RNBDAGKN

  Leugens van regeringen die onder curatele van dictators staan.(Hetzelfde gebeurde trouwens in Engeland, waar Elisabeth haar verwarming niet meer kon betalen !)

  Weg met deze middeleeuwse dictators en gebruiken en parlementariërs die ze naar de ogen kijken we leven in de 21 ste eeuw.

 3. andre zei:

  jullie hebben recentelijk een filmpje geplaatst van benno en zn vliegkunsten, uitgezonden door de telegraaf. Jullie redactiekat zal hier niet meer van opkijken maar het nummer op dat vliegtuigje was wel wat van te vinden. een 160 pk Subaru dingetje waarmee je natuurlijk geen redbull air race gaat winnen. Maar uit dit filmpje blijkt ook dat benno een amateur was, een prutser, want ook in de vliegerij zit je instructeur rechts en daar zat benno niet. zo zie je maar dat de appel niet ver van de boom valt.

 4. Ron Soeverein Mens zei:

  Laten ze dit lekker zelf betalen i.p.v. de belastingbetaler hier weer voor op te laten draaien. Wanneer krijgt Nederland eens door dat dit zelf benoemd koningshuis onrechtmatig is . Dankzij het verraad van Wilhelmina om op 13 mei 1940 halsoverkop met de laffe regering weg te vluchten naar Engeland hebben de Oranjes volgens de Grondwet geen RECHT meer op de troon.
  Door deze daad heeft Wilhelmientje afstand gedaan van alle rechten en aanspraken op de troon en had zij bij terugkomst in Nederland in 1945 NOOIT meer koningin mogen worden. Dus inderdaad het huidige ,koningshuis, zit ONRECHTMATIG op de troon en leeft in enorme rijkdom dankzij de dommigheid van de Nederlandse bevolking die niks meer weet en dom wordt gehouden hierin.

 5. PJP2 zei:

  DIE WILLEM DURFT……………WIJ ”STRAK” DE BROEKRIEM AANHALEN EN HIJ……..LEKKER NAAR WARME LANDJES AFREIZEN OM NOG WAT KLEUR TE KRIJGEN.OOHH HO WAT IS DE KONING/ WILLEM ANDERS DAN BEA??? !!!!!!! JA VOOR HET OOG, MAAR ONDERTUSSEN LACHT DE BOERENKNECHT ZICH ROT………EN WIJ DOMME KLOOTJESVOLK WORDEN MET OPEN OGEN BEDROGEN.WAAROM DACHTEN JULLIE DAT WILLEM GRAAG NAAR DE NEDERLANDSE ANTILLEN AFREISD???? NOU,NOU…….VANWEGE ZIJN EIGEN BELANG IN HET DRUGSKARTEL.HIJ BELOOFT ,,ARUBA ”WAT WIJ NOG VOOR HUN KUNNEN BETEKENEN????????>GELOOF ME HET IS EEN WOLF IN SCHAAPSKLEREN.

 6. J. Pen senior. zei:

  Nederland maakt nog steeds deel uit van het Duitse rijk.

  Hebzucht en gulzigheid omarmen de zogenaamde van Oranjes. Hebben zij ooit eens iets bijgedragen aan de vele voedselbanken? Liefdadigheidsinstellingen? Of aan de milieuproblemen in de Niger-delta waar Kon. Shell (aandeelhouder Bea) alles door de olie verziekt heeft? Greenpeace laat zich daar niet zien! Het Nedrigland waar laffe regeringsdwazen nog steeds trouw zweren aan een ongekozen persoon en hiermee hoogverraad plegen aan hun kiezers, bovendien schijt hebben aan vele alle armlastigen in Nederland die de bankenfraude, wat recessie genoemd wordt, laat betalen. 850 voedselbanken telt Nederland. Mensen worden uit hun huis gezet die hun huur of hypotheek niet meer kunnen betalen, en hun zorgverzekering niet meer kunnen ophoesten. Wat een schande voor een land die zich profileert als een rijk land. De enigen die geen last hebben van de recessie zijn diegenen die in een paleis mogen wonen,vaak vakantie vieren -en bovenop een riante miljoenen Staatsuitkering krijgen. Schandalig is ook wat de Nederlandse Bilderbergbezoekers voor ons verzwijgen wat daar besproken wordt. Over nieuwe de NWO-orders?
  Kijk eens vaker omhoog naar de vele sporen van giftige Chemtrails. Weten de Bilderbergers (NWO) hiervan? Bilderberg-conferentie opgericht is in 1954 door de Duits/Nederlandse Prins,”nazi” Bernhard zur Lippe-Biesterfeld die een prominente medewerker van de IG-Farben spionage afdeling N.W.7 en lid van de nazi S/S elite-eenheid was. Hij in 1937 huwde met de Nederlandse prinses Juliana en met IG-Farben, die Hitler voor tijdens en na de oorlog financierde. De collaboratie van Jan Donner en Frans Houben die de macht van het Nederlandse koningshuis en de Nederlandse staat vanwege artikel 21 hielpen overdragen aan het Hitlerkabinet onder het toeziend oog van Koningin Wilhelmina, wat tot op heden misbruikt wordt als Paard van Troje voor de geruisloze voortzetting van het Derde-Rijk vanuit het Nederlands grondgebied, daaropvolgend de Benelux, Europa. De leidende kracht, evenals de financiële kracht, kwam van de Rothschilds, Shell, en zo’n beetje elk bedrijf dat je je kunt bedenken is (meestal indirect via vage constructies) van deze kleine groep illuminatie families. Dan weet u voor wie de politiek werkt, en wie de baas van Bilderberg-conferentie manager was Bea. Na de troonroof W.A? Maxima heeft gelijk. De Nederlander bestaat niet, omdat Nederland nog steeds deel uitmaakt van het Duitse rijk.
  http://www.youtube.com/watch?v=XnSpoIfgRTk

  De Europese Unie legt zijn grondslag voor het vierde nazi-rijk wat geruisloos vanuit Nederlands grondgebied, en de Bilderberg-conferenties geïmplementeerd wordt.

  Op 12 en 13 mei 1940 begeleide Nazi-S/S Prins Bernhard zur Lippe Biesterfeld (spion voor IG Farben) en de Nederlandse koningin Wilhelmina en zijn gezin bij hun overtocht naar Engeland. Dit met de voorkennis dat ingevolge artikel 21 van de Nederlandse Grondwet de Nederlandse regering daarmee zichzelf heeft opgeheven en Nederland hierdoor onderdeel van Duitsland is geworden wat werd aangestuurd vanuit het Hitler-Kabinet. Jan Donner was raadsheer bij de Hoge Raad der Nederlanden. Hij nam op 13 maart 1944 ontslag als raadsheer, zonder afstand te nemen van het beleid van de Hoge Raad tijdens de bezetting, waarna hij na de bezetting op 5 mei 1945 weer kon terugkeren als raadsheer bij de Hoge Raad voor de voortzetting van het Hitler-Kabinet. Niemand beter als Jan Donner was dan ook op de hoogte van het feit dat door het vluchten van de Nederlandse regering, en staatshoofd Koningin Wilhelmina naar Londen, ingevolge artikel 21 van de Nederlandse Grondwet de Nederlandse regering zichzelf daarmee vanaf 13 mei 1940 heeft opgeheven en Nederland onderdeel van Duitsland geworden is wat werd aangestuurd vanuit het Hitler-Kabinet. Seyss-Inquart kon op die manier als Rijksstadhouder de plaats van Wilhelmina overnemen. Dat er sprake was van opzet werd bevestigd met het feit dat diezelfde dag nog de Britse staatssecretaris van Buitenlandse Zaken bezoek kreeg van de Franse ambassadeur die hem vertelde dat de Franse regering erg verontrust was door de brief die Koningin Wilhelmina naar de Franse President had gezonden. Volgens de ambassadeur bleek uit Wilhelmina’s schrijven dat de Nederlandse regering wellicht van plan was om met de Duitsers te gaan onderhandelen. Dit des te meer zes dagen daarvoor, op 8 mei 1940, de Nederlandse pers nog uit de mond van prinses Juliana had vernomen dat het Huis van Orange zijn post nooit verlaat (bron: Gerard’s WOII blog). http://gerard45.bloggertje.nl/ Maak uw medelander wakker!

  LEVE DE REPUBLIEK!

 7. Robert zei:

  Het zal lang meer duren of de regering koopt of leased stiekem een 3 motorige Falcon Dassault.
  Willie, Maxi en de hele familie blij dat ze in een ruk de oceaan over kunnen vliegen indien het vuur aan de schenen komt. Het bezoek aan Colombia was een kinderlijke fars.De toespraak van die Nederlander in het klompen Spaans was helemaal erg.

Comments are closed.