Judith Merkies PvdA : als knoeiers knoeien

PvdAHilarisch het bericht dat Judith Merkies, de Europa Parlements (EP)  afgevaardigde namens de rommelaars partij PvdA haar eigen rovers clubje voor de rechter sleept omdat … zij zich in haar goede eer en reputatie voelt aangepast . Jawel u leest het goed, een om te beginnen politica en dan daar bovenop  ook nog een PvdA lid die van mening is dat zij een goede reputatie heeft, terwijl de hele PvdA van het ene rommelaar naar het andere fraude schandaal strompelt. Judith kende de EU regels niet zo goed en had niet begrepen dat de € 84.000 die zij had geïncasseerd als onkostenvergoeding in feite haar niet toekwamen, omdat de vergoeding bestemd was voor EP’s die buiten Brussel wonen en van hun schamele salaris de reiskosten niet kunnen betalen en daarvoor gecompenseerd moeten worden.

 

 

 

Naar goed NEDERLANDS POLITIEK gebruik betaalde zij het geld terug en daarmee was voor Judith de kous af, net als vele ( PvdA) politci menen  dat een gemaakte fout als deze geconstateerd wordt hersteld is als je het je onrechtmatig toegeëigende geld terug betaalt. Want zo gaat dat in de politiek, fouten, fraude , stelen en de daarop volgende sancteis zijn slechts bestemd voor  Jan met de Pet en aanhang. U fraudeert bij uw werkgever, hij komt erachter, u betaalt terug en uw werkgever zegt ”  jammer hoor meid, niets aan de hand , blijf rustig zitten waar je zit en misschien kom je ook nog wel in aanmerking voor een promotie.” Kunt u het zich voorstellen ? Maar zoals u als lezer van Geennieuws inmiddels weet, is de politiek een groot spel zonder grenzen, d.w.z. voor de deelnemers. En opvallend is dat hoe meer de partijen een zgn. sociaal democratische inslag hebben, hoe meer er geknoeid wordt.

Dus nu mag Juutje niet meer lijsaanvoerder zijn namens de PvdA voor de EP verkiezingen a.s. mei en dat doet kennelijk pijn. Nu is een aanval ( in dit geval een kort geding dat 15 november in Amsterdam zal dienen ) altijd de beste verdediging, maar het toont aan dat er bij de politici geen enkel gevoel is van schaamte of eigenwaarde. Een normaal mens, maar daar zeggen wij zo iets, zou blij zijn als hij/ zij er met een reprimande af zou komen, maar Judith denkt daar even heel anders over in het kader van brutalen hebben de halve wereld, hetgeen in haar eigen schijnwereld en  zeker bij de EU in Brussel ook vaak van toepassing is.

Nederland sterker en socialer lezen wij op de website van de PvdA  en kennelijk heeft de partij ook nog een gedragscode waarvoor ook Merkies getekend heeft. Wat daar in staat laten wij maar even in het midden, maar het zou ons niet verbazen als een van de regels luidt “Gij zult uitsluitend rommelen met het geld van een ander “.  Mocht u de tijd en de moeite willen nemen alsnog een kijkje te nemen in de regels de PvdA van belang vindt voor haar leden, kijk dan hier en ongetwijfeld zult u af en toe het hoofd schudden als u de daarin aangetroffen fantasietjes vergelijkt met de werkelijkheid.

Gewoon opheffen die hele PvdA, verouderde ideeën , de strijd tegen het kapitaal is inmiddels gestreden en kost een PvdA alleen maar geld dat wij veel beter kunnen besteden.


5 Reacties

 1. Theo Hofman zei:

  Het nieuwe affiche voor de Europese verkiezingen voor PvdA.

  Stem op de “”Portemonnee van de Ander””

  Sterker en Socialer kunnen we het niet maken!

 2. AG zei:

  Geachte lezers,

  WAT MOET HET TOCH HEERLIJK ZIJN OM NIET OP DE LIJST TE STAAN BIJ DE RECHTER!!!
  =======================================================================

  HET IS TOCH NIET HUN SCHULD DAT WIJ OP HEN STEMMEN???
  ================================================
  Waarom geeft iedereen toch zo af op onze vertegenwoordigers in de politiek!!!
  Helaas had deze pluche – plakker daar nog even niet aan gedacht.

  Maar dat kunnen zij toch niet helpen ?

  Zij weten niet beter,dat L/B een gewone zaak is,daar denk je toch niet over na, niet dan!
  O ja; L/B is voor de wet voor het volk LIST en BEDROG, het is maar dat u het weet,mag niet he!

  Dat wij het voet volk desondanks steeds weer op deze baantjes jagers stemmen is toch niet hun schuld?
  Wat heeft het voor zin om twee partijen die totaal niets met elkaar hebben, te laten praten en
  proberen een compromis te laten sluiten?
  De politiek is voor zoet houdertjes om de burgers te misleiden,kan je noemen L/B of te wel
  list en bedrog!
  Het gaat om het plunderen uit de ruif van zowel Den – Haag als of Brussel,de rest is bij zaak,
  en of een goedkoop toneel stukje, wat opgevoerd wordt door deze onrendabele pluche plakkers.
  Daarom worden zij verrast als zij lopen te stelen,want daar hadden zij niet op gerekend,niet dan???
  En als zij gepakt worden komt daar een waterig instabiel compromis dat beperkt houdbaar is.
  En dus snel verdwijnt dit in de vergetelheid,
  Wat moet het heerlijk zijn om niet op de wacht lijst te staan van de rechter.
  Nederichland is het kleine jongetje van de EU – KLAS daarom kronkelen we in dit politiek
  correcte landje in allerlei bochten om ze tegemoet te komen.
  Kunnen wij deze artiesten niet beter verwijderen.
  Zodat ze zich in een andere soap kunnen uitleven?
  De tijden zijn aan het veranderen,dus geef ons een zaken kabinet, en dat ook in Brussel moet de bewust wording van het dagelijks leven door dringen,niet dan!

  DOEMDENKEN? – COMPLOTTHEORIE? – SCIENCEFICTION?
  =============================================
  Aan de hand van deze choquerende feiten worden de verborgen krachten achter het wereld
  toneel blootgelegd!

  Laat als burger de beleidsmakers weten dat u er bent! En…………..dat u voortaan geen
  volgzaam schaapje meer bent.
  Het gaat om buiten gewoon ernstige zaken. Namelijk als een schaap de kudde verlaat,volgen er velen!
  Dan zal het toch moeilijker worden, ja bijna onmogelijk u als vee te laten behandelen!!!

  Ja degene die de waarheid aan de mensen wil onthullen,stelt zich bloot aan veel onbegrip!!!

  SLAAPT GIJ NOG???
  ===============

  Met een vriendelijke groet,

  AG.

 3. D ick T zei:

  Judith is kennelijk niet echt PvdA,, anders had zij intern wel gedreigd de vuile was buiten te hangen waarop zij direct een functie elders had verkregen,, nu zij de rechter zoekt is dit het laatste wat van Judith is vernomen?

 4. j.w zei:

  WELK geld kan worden geschrapt gezeur over zwartepiet kost de burger veel geld ,VN ook maar niet betalen doet de US ,ISRAEL ook niet.dan het monster dat de EU heet geen cent er meer heen probleem opgelost geen staatsschuld meer ,maar dan komt de aap uit de mauw blijkt dat de dames en heren allang NL diep in de schulden hebben gedrukt.

Comments are closed.