Uw kerstcadeau van de EU, een stukje Oekraïne

 

 

Zalig kerstNee, beste mensen er wordt veel gemopperd op die apparatsjiks in Brussel, maar de goede lezer ziet dat die mannen en vrouwen uit Brussel dag en nacht voor u bezig zijn om het u in de socialistische of zo u daar de voorkeur aan geeft Communistische Federatie van Europa (CFE) naar uw zin te maken. Dat dit voor  niet iedereen , zoals de miljoenen werkeloze jongeren en tot de bedelstaf gedegradeerde burgers mogelijk is, ach dat zijn wat weeffoutjes, immers er is nog veel werk aan de winkel, noodlijdend Afrika helpen, je eigen imago oppoetsen en…. niet te vergeten trachten met veel van uw belastingcenten de Oekraïne binnen boord te krijgen. Daarvoor werd dan ook een van de beste EU reddingkrachten ingezet, Baronesse Catherine Ashton, een vrouw waarvan je iedere keer als je in het gezicht kijkt, je denkt dat je bij je lokale visboer naar een op ijs geëtaleerde schelvis staat te kijken. Daar kan Ashton uiteraard niets aan doen, maar toch.

 

Wie is eigenlijk die Ashton, dat zij de EU dus ons, in het buitenland mag vertegenwoordigen , of zou het zo zijn dat de EU commissie het ook niets met haar kon beginnen en dacht, ver weg sturen dat mens, misschien dat een Taliban strijder er wel brood in ziet of  dat ze in een Afrikaanse stoofpot terecht komt. Dat moet de Britse Labour Party ook gedacht hebben want als wij even de Britse pers mogen citeren dan is er niet veel respect voor “Aston”:

AstonAshton’s relative obscurity prior to her appointment occasioned comment in the media. The Guardian newspaper reported that her appointment as High Representative had received a “cautious welcome… from international relations experts”. The Economist described her as being a virtual unknown with paltry political experience, having no foreign-policy background and never having been elected to anything.

 

In 2008 werd zij dan ook naar Brussel verbannen, waar Aston haar desastreuze “werkzaamheden” mocht voortzetten, hetgeen deze week leidde tot het feit dat zij naar Kiev vloog om daar de Oekraïnse president over de streep te trekken door met de EU geldbuidel te zwaaien en hem te bewegen het geflopte associatieverdrag met de EU alsnog te ondertekenen.

Zou je op dit moment een willekeurige EU burger vragen of hij/zij van mening is dat de Oekraïne uiteindelijk tot de EU zou moeten toetreden, dan kent u het antwoord, want dat luidt NEE!  Maar in een sfeer van volkomen los zijn van wat er op deze aarde en in Europa echt aan de hand is, zijn de EU bonzen bereid weer miljoenen te investeren om het door hen geleden prestige verlies middels uw centen op een volkomen ondemocratische wijze te camoufleren.

N.b. de EU is van mening dat een bevolking, in dit geval die van de Oekraïne,  ZELF moet mogen beslissen of zij zich aan willen sluiten bij de EU ! Maar waar blijft deze zelfde democratische gedachte voor de EU burgers ? Is er iemand gevraagd of dit zoveelste project dat druipt van de Brusselse grootheidswaanzin wel door moet gaan ? Wie heeft de EU burgers gevraagd zoals bij zoveel EU projecten of zij deze wel willen ? Waar is ons recht om zelf te kunnen bepalen hoe onze toekomst er uit gaat zien ? Moeten wij dat overlaten aan een juffrouw  die na de MEAO naar Brussel werd gestuurd of een ex voetballer die nu ons budget  controleert, om maar te zwijgen van een Maoïstische terraskelner, een 6e hands boekhandelaar, een wereldvreemde Jezuïet die bij het samenvoegen van België er een potje van maakte. En dan maar te zwijgen van praktische ALLE  EU parlements vertegenwoordigers die namens u dit allemaal laten gebeuren, omdat zij zoals bij de affaire Hans van Balen weer eens bewees meer bezig zijn met hun eigen zakken te vullen dan uw belangen te behartigen.

Oekraïne is in feite failliet en uitermate corrupt, is afhankelijk van  de ( gas)  grillen en grollen van Rusland ( Putin)  en dat land moeten wij nu overnemen, terwijl in de EU, burgers zelfmoord plegen omdat zij het niet meer zien zitten, dank zij de EU ? Is het enige waar Brussel goed in is, het vergroten van de financiële crisis, wat moeten wij met deze haast op het misdadige af opererende EU bonzen ?  Zij die ons geld in een volledig corrupte maatschappij pompen, terwijl de crisis  in Griekenland en andere EU landen voortduurt ? Terwijl landen zich in allerlei bochten moeten wringen om deelgenoot te worden van de Brusselse honingpotten, mag een land dat in feite niet eens bij Europa hoort zo maar een associatieverdrag tekenen ? Uitsluitend om de Brusselse machtswaanzin te bevredigen ?

Naar huis sturen, de gehele EU kliek. Onze verliezen nemen, de wonden likken en opnieuw beginnen. Het zal pijn doen, maar nog langer meerijden in deze door gevaarlijke fanaten bestuurde carrousel is uw uiteindelijke ondergang.


5 Reacties

 1. AG zei:

  Geachte Lezers,

  DE HAAGSE EN BRUSSELSE KIPPENDRIFT!!!
  =================================

  Een van de zich het snelst verspreidende virussen die Europa teistert is, het
  wat moeten wij met het geld van andere!!!
  Virus dat slechts aangetroffen wordt bij de groep onrendabele en pluche plakkers
  die Europa (DEN HAAG EN BRUSSEL) beheerst!
  We hebben het dan over het ambtenaren legioen(het lijken net horden sprinkhanen),
  in Brussel ,dat niet bedreigd door sancties of het moeten afleggen van verantwoording,
  nog steeds meent dat de hen toevertrouwde belasting centen er primair voor zijn hun
  leven te veraangenamen.
  De onrendabele in heel Europa kijken rijk halzend uit wanneer zij deel kunnen nemen
  aan het feest beesten richting Brussel!!!

  MOCHT JE PLEKJE WETEN TE VEROVEREN IN BRUSSEL!!!
  =============================================

  DAN BEN JE;GEKLOPT,GEVEEGD,GEWASSEN,GEKNIPT!!!
  =============================================

  Mensen wij hebben het zuur,zeur niet doe iets!!!

  Niets doen met ze alle,is de vrijwillige celstraf van ons verstand!!!

  Met een vriendelijke groet,

  AG.

 2. Peter selie zei:

  En als het nu eens de bedoeling is om ons te vernietigen? Je kunt toch niet meer spreken van “fouten”?
  De EUSSR is een kwaadaardig club die vernietigd moet worden, de figuren voor een echte rechtbank gesleept en de nationale politici van de laatst 25 jaar moeten daar eveneens voor gesleept.

  Groeten en fijne feestdagen gewenst!

 3. Walter zei:

  @AG.
  Voor de zoveelste keer lees ik in zowel de redactionele artikelen alswel in de reacties een opwekking om iets te doen. Misschien kunt u mij dan vertellen wat dat zou moeten zijn? Voor uw gemak reken ik daar eventuele verkiezingen niet bij. Er zijn daar in Brussel niet zoveel door mij/Europese burgers gekozenen!

 4. Emile zei:

  Het is nog erger, van wie krijgt Oekraïne gas als Rusland de kraan dichtdraait, middels garanties van levering ? Precies, Nederland ! Voor een appel en een ei naar Italië en nu weer naar Oekraïne op kosten van de provincie Groningen en de Waddenzee. Maar daar zie je de globalisten van Greenpeace niet tegen protesteren. De Exploratieconcessies voor Nederlands Olie en gas mochten ondertussen van de EU verkocht worden aan Gazprom. Waarom protesteert de Arctic sunrise in Rusland, een protest in NL in de Waddenzee zou beter op zijn plaats zijn.

Comments are closed.