Willem Alexander en Timmerfrans konden stadion niet vinden

platte bandPaniek in Jo’burg voordat vanochtend de herdenkingsdienst begon ter gelegenheid van het overlijden van Nelson Mandela. Frans Timmermans was extra vroeg opgestaan om zich zelf nog eens uitvoerig te bewonderen en zouden beide heren omstreeks 9 uur vetrekken op een door de Nederlandse ambassade ter beschikking gestelde oranje fiets om naar het NFB stadion te gaan. Wim als ervaren vlieger voorop, Frans wuivend naar de verbaasde Afrikanen op de bagagedrager. Blijkt dat de oude TomTom die Frans had mee genomen de weg naar het onlangs gebouwde stadion nog niet in het programma had en hij alleen het programma voor Limburg bevatte zodat beide pas tegen een uur of 2 , ver na de herdenking aankwamen.

 

 

 

De collega’s van de Spaanse krant El Pais hadden de TV crew klaar staan, maakten een impressie van de aankomende hoogwaardig-heidbekleders, maar zoals u op de bijgaande link kunt zien, geen Wim geen Frans.

Spijtig ook voor Desi Bouterse op een van de bijgevoegde foto’s links boven in beeld, want een gesprek als handelaren onder elkaar in wit poeder zo even informeel op de tribune was natuurlijk wel leuk geweest. Iedereen was aanwezig, maar zelfs met een vergrootglas hebben wij op de foto’s waarvan wij de link van reageerder Cathy ontvingen Wim en Frans niet kunnen ontdekken. Je zou toch zeggen dat daar de Britten bij de Britten zaten, de Fransen bij de Fransen enz. enz,. wij beide heren in de buurt van koning Filip en Elio di Rupa hadden meten zien ( of dus Desi) maar niets van dat al. Misschien dat u betere ogen heeft dan wij.

Nu maar hopen dat Wim Maxima wel op tijd ontmoet als zij uit Tanzania in Jo’burg aankomt.


2 Reacties

  1. Luc1963 zei:

    RTL nieuws met foto: ” In het geweld van alle hoogwaardigheidsbekleders bij de herdenkingsdienst voor Nelson Mandela valt hij een beetje in het niet, maar koning Willem-Alexander is er wel degelijk bij. Hier is hij gespot net achter oud-VN-chef Kofi Annan “

Comments are closed.