Henk Kamp ; hufterigheid kent geen grenzen

KampHenricus Gregorius Jozeph , maar noem hem gewoon Henk Kamp is VVD’er, dus je zou denken liberaal. Maar nee, Henk is politicus en zijn  alle middelen om je doel te bereiken toegestaan, zolang het maar je eigen voordeel dient om te trachten hoger op te komen. En, wij moeten dat toegeven, het lukt Henk aardig. Dat je hiervoor over een groot stuk aangeboren hufterigheid moet beschikken gaat hand in hand met politiek dus tot zo ver weinig nieuws. Maar Henk schijnt er een soort genoegen in te scheppen, mensen te schofferen, zich gedekt wetend door het feit dat in praktisch alle gevallen zijn “slachtoffers” niets terug kunnen doen, behalve misschien in een soort stille droom Henk eens een wakker makende harde klap op zijn ministeriële gezicht te geven. (foto DBVN)

 

 

 

Henk komt uit Hengelo en dat op zichzelf gaat nog wel, ofschoon de mensen afkomstig uit die omgeving nu niet bepaald als de meest diplomatieke bekend staan.  Zo ook Henk, die na de HAVO feitelijk geen enkele opleiding van enige importantie genoten heeft, hetgeen duidelijk in zijn dag dagelijkse omgang met anderen naar voren komt. Na wat gescharrel bij enkele groothandels , welke vermeldt het verhaal niet, maar veel kan het niet geweest zijn volgde Henk een opleiding als controleur bij de Belastingdienst, waarna hij gelijk zijn botheid in de praktijk kon brengen als rechercheur bij de FIOD. Nu moet je voor een dergelijke baan al over bepaalde genen beschikken, want kijken of iemand als Nederlands ingezetene toevallig met een buitenlands nummerbord op zijn auto door het land toert, of een inval houden bij een bijklussende metselaar, tekent deze mens net als medewerkers van de Douane of achter bosjes verstopt staande politieagenten i.v.m. een snelheidscontrole, om dan maar te zwijgen van vlijtige vaak allochtone kruisgrijpers bij de security check op Schiphol. Allen in de categorie, ik wil zo graag, maar kan het eigenlijk niet, dus de opgekropte frustratie wordt op willekeurige slachtoffers afgereageerd.

Henk wilde echter hogerop en koos hiervoor het pad van gemeenteraadslid, ook weer iets dat nu niet bepaald een aanbeveling is voor een nette carrière als wij de media zo lezen, maar goed genoeg voor Henk, want wat kun je voor kwaad doen in een gemeente als Borculo ? Vanaf dat moment ging het snel en stootte Henk door naar den Haag waar zijn willekeur en onbeschoftheid pas echt tot bloei kwam.

Zo zorgde Henk er o.a. voor dat in het buitenland woonachtige gepensioneerde Nederlanders niet meer in aanmerking kwamen voor  de zgn. KOB toeslag op hun AOW. Als oudere Nederlander woonachtig in het buiteland ben je immers per definitie voor een groot deel van de jaloerse Nederlanders en dus ook voor Henkie een rijke patser die tracht de boel te flessen. Daarom geen KOB , want dat bespaarde het Rijk ettelijke miljoenen. De vereniging van Nederlandse gepensioneerden in het buitenland liet het er niet bij zitten spande een rechtszaak aan tegen de staat ( zeg:Kamp ) won deze, waarna Kamp in hoger beroep ging, de oudjes weer wonnen en Kamp met de historische woorden “Ach het was de moeite waard om het te proberen ” zijn nederlaag moest erkennen.

Maar nog plastischer waren de woorden van Kamp tijdens zijn bezoek aan het door aardbevingen getroffen Groningse dorpjes. Henk vond het allemaal nogal meevallen. “Wat wilt u een koud niet verwarmd huis en dan geen scheuren in de muur ” ,was het argument dat veel “bijval oogste” en wij de Grunningers bewonderen dat zij niet met de mestvork bij Henk aankwamen!

Nu de in Delfzijl gelegen aluminiumfabriek ALDEL gesloten moet worden en er 400 man op straat komen, gaf Henk de goede raad aan de werkelozen dat er vanwege de vele beschadigde huizen in Groningen zeker een tekort zou zijn als bouwvakker. Het FNV Bouw laakte afgelopen woensdag ook al het handelen van Kamp in de zaak Aldel. De suggestie van de bewindsman  dat de honderden werknemers van de fabriek aan de slag zouden kunnen in de bouw, om zo de schade te herstellen die het gevolg is van gasboringen, viel terecht verkeerd , daar ook in de bouw in Groningen veel werkelozen zijn en je natuurlijk niet zo maar van baan kunt wisselen bij gebrek aan kennis en kunde.

Voor Kamp telt dat niet. Kamp is  zeer overtuigd van zich zelf, en laat dat met dit soort opmerkingen ook duidelijk blijken. Ofschoon wij toch al geen hoge pet op hebben van het gemiddelde niveau van onze ambtenaren en politici, slaat de houding van Kamp voorlopig alles en is dit een typerende houding geworden voor hoe de overheid in ons land meent met de gewone burger om te kunnen gaan. Deze laat het toe, hetgeen  dus weer een volgend probeerseltje teweeg brengt enz. enz.

En hoe zat het ook alweer met de “strafverbanning” van Kamp naar Bonaire  en zijn samenwerking met de van malversaties verdachte Erik Staal van Vestia ?

Waar blijft uw boosheid, uw woede ?

 


8 Reacties

 1. cathy zei:

  Mensen die zo dom en achterlijk zijn als Kamp vertalen dit naar hufterigheid en minachting om hun onkunde te verbergen.

  Ooit eens een interview met deze verwaande dombo gezien, toen er eindelijk eens echte vragen aan hem werden gesteld werd hij, boos, kwaad en gemeen. En dat zit in de politiek “gekozen en betaald” door u en mij! Bovendien heb ik het flauwe vermoeden dat er achter zijn aanstelling wel eens heel andere motieven zouden kunnen zitten (Vestia??????).
  Gekocht om zijn mond te houden.

  We kijken ernaar en we kijken weg totdat er echt eens mensen verschrikkelijk boos worden en met hooivorken naar het binnenhof en Brussel gaan.

  Het zal eindelijk eens tijd worden!

 2. Theo Hofman zei:

  We hebben het wel eens over het niveau van onze landvertegenwoordiging in de huidige tijd, echter super EIKEL Kamp moet ons toch de ogen hebben doen openen dat uw gehele “”gekozen”” landvertegenwoordiging van het volk der Nedrigland al een hele lange tijd op het LBO niveau met u communiceert en dat ondanks alle gevolgde cursussen, trainingen en begeleidingen hier geen verbeteringen hebben kunnen aanbrengen.

  Het lijkt onze economie wel, belastingen en accijnzen blijven verhogen ondanks dat je weet dat dit geen verbetering gaat brengen.

  Een advies aan alle bestuurders van dit land: gewoon blijven doorrollen zonder wielen!!!

 3. AG zei:

  Geachte lezers,

  TOESPRAAK VOOR ALLE ECHTE NEDERICHLANDER!!!
  =========================================

  Tijdens een peptalk januari 2014 van een bekende pluche – plakker in Den – Haag.

  Afgelopen jaar stonden wij alle aan de rand van de afgrond!!!
  Maar sindsdien hebben we een grote stap voorwaarts gemaakt!!!

  Namelijk de Nederichlandse regering heeft vandaag een mededeling aan u,namelijk het
  rijks wapen wordt vervangen door een condoom.
  Dit;omdat een condoom meer weergeeft waar de Nederichlandse – politiek voor staat!!!
  Een condoom staat inflatie toe,stopt tevens de productie,vernietigt de kansen voor de
  volgende generatie.
  Voorkomt ellende,en geeft je het gevoel van veiligheid!

  Terwijl je niet in de gaten heeft Nederichlander dat je door de politiek genaaid wordt!!!
  =============================================================

  U BENT IN KENNIS GESTELD,NAMENS DE REGERING!!!
  ==========================================

  SOMMIGE DINGEN ZIJN ZO EENVOUDIG,DAN KRIJGT U VOOR WAT HET WAARD IS DUS NIETS.
  ====================================================================

  Met een vriendelijke groet,

  AG.

 4. geno zei:

  ook op bonaire heeft hij de mensen in de steek gelaten heb geen woorden voor erg met die man hij moet zich schammen

 5. Willem Nlaauw zei:

  Kamps heeft nog nooit gehoord dat verkozenen er zijn voor de kiezers en niet voor eigen gewin.De nette (?) VVDers laten hem gewoon zijn gang gaan en Henk luistert alleen wat de Bilderberg hem opdraagt.

 6. Hoeder zei:

  Voor Kamp geldt, zoals voor de meeste politici, het gaat niet om je kennis, maar kennissen.
  Wat de man wil met het energiebeleid, is natuurlijk te zot voor woorden. Met het advies van de SER voorzitter energie, de bewust liegende Wiebes en ook VVD, wil diezelfde Kamp miljarden gaan verspillen aan “duurzame” windenergie. En de burger mag de rekening betalen. Liegen en bedriegen daar zijn ze bij de VVD van Rutte goed in.

 7. Pieter H zei:

  Er is maar één ding dat telt voor de Nederigse politiek en ambtenaar,uitkleden die slaven !
  Op naar de volgende “democratische” verkiezingen en dan voetballuh !

 8. Tonnie zei:

  Laat je maar inpakken met de komende verkiezingen. Alles beloven maar daar trappen de meeste van ons niet meer in . Kamp deugt niet voor zijn werk en de rest ook niet, van het kabinet en de kamers.
  Duurzame windenergie= hoezo betaald de burger toch, rijken betalen niet.
  Duurzame auto = de grote vervuiler! Wij betalen wel.
  Duurzame Euro = Wij betalen wel ! De gulden was meer waard.
  Alles is hier nep Kon. Huis WA en Maxima Democratie Ons communisme bedoelen ze.

Comments are closed.