Hoe Nederland zich belachelijk maakt

PH KBXHet zal u niet ontgaan zijn, en zo niet, dan nog een keer, Diederik Samson verklaarde gisteren in Nieuwsuur , de grote mensen uitvoering van het 8 uur sprookjesnieuws van de NOS, dat HIJ, Diederik de momenteel gaande discussie over de delegatie welke namens ons land naar Sotchi gaat anders had opgelost. Maar nu Rutte toch gaat moet hij ter plekke de kwestie van de homorechten aankaarten, want dat is een van de zaken waar ons land voor staat. Twan Huys vroeg naar goede gewoonte weer eens niet door, zodat Diederik tot ZES maal toe mocht herhalen dat hij het anders had gedaan.

 

 

 

 

Dit is aan een normaal denkend mens niet meer uit te leggen. Terwijl homo’s en lesbo’s in ons land al zeer veel rechten hebben, zo mogen zij o.a. auto rijden, worden in ieder supermarkt toegelaten, kunnen een stickie roken , mogen een politieke partij voor ouderen aanvoeren, gaat Nederland daar nog weer een schepje bovenop doen en moet onze premier de rechten van homo’s in Rusland gaan bespreken TIJDENS de Olympische Spelen, uiteraard uitgelezen plek en het moment om zo iets te doen.

Als wij Putin waren, zouden wij zeggen Rutte, ga eens voor de spiegel staan, bekijk je zelf eens goed, denk eens na , schudt je hoofd en zeg tegen Willy, “weet je wat, ga jij maar lekker alleen, mij te link als ze mij daar zien. Laat de PH – KBX lekker roze  spuiten ,   zodat de Russen de handen voor de ogen slaan getroffen door zoveel oud vaderlandse lef en de tijden van de VOC laten herleven.”

Je denkt  in eerste instantie  ofschoon al aan veel gewend , dat zoveel domheid op een paar vierkante meter in den Haag toch niet aanwezig kan  zijn, om je je door een stel omhooggeschoten would be adelijken voor de kar laat spannen om toch maar vooral je carriëre niet te riskeren. Moeten wij zo meteen Frans Timmermans er weer achteraan sturen om Mark ,  Kwekkie en Kwakkie uit de Russische bajes te praten. U weet hoe de Russen erover denken als een stel oproerkraaiers en querulanten een boorplatform trachten te enteren, dus met je roze regeringstoestel zo maar het Russische territorium binnenvliegen ? Wij zouden er nog eens goed over nadenken, want ondanks dat wij met Willy natuurlijk beschikken over een van de meest ervaren en slimme vliegers, is uitwijken voor een passerende Russische luchtdoelraket toch iets wat je een paar keer geoefend moet hebben. En Kwakkie inmiddels maar hinniken “Wiem, Wiem ze sjieten op ons, doe iets, zeg dat iek hier anders geen bankrekeningen voor arme Russen meer ga regelen ”

En Timmerfrans die ze zou moeten komen redden ? Vergeet het maar, want die wordt zodra hij een voet op Russische bodem zet al wegens latent aanwezige andere geaardheid in voorlopige hechtenis gezet.

Maar nee, Willy in een wanhopige poging om toch nog maar ergens populair gevonden te worden, zet door en uiteraard laat Maxi zich de kans niet ontnemen om ook weer even in de schijnwerpers van de “belangstelling ” te komen. Laten wij niet vergeten, dat Wim wil trachten de Olympische Spelen 2028 naar Nederland te halen. Hij is dan inmiddels de 55 gepasseerd, de tijd voor zich vervelende “vorsten “om in een omkoopschandaal verzeild te raken, wat onechtelijke kinderen op de wereld te zetten dus dan is zo’n Olympisch gebeuren een leuke afwisseling. Niet voor niets mocht het  Nederlandse IOC lid , André Bolhuis , Wim niet opvolgen. Bolhuis was al 66, moet het IOC verlaten als hij 70 werd, dus werd er door Wim naar een ander figuur zonder ruggegraat gezocht en gevonden in de persoon van Camieltje E.

Zo ziet u, dat er sinds de middeleeuwen weinig is veranderd in ons land.  Nog steeds staat een groot aantal slapjanussen beleefd met de pet af langs de weg als de “vorst” voorbijkomt, bang dat zij anders geradbraakt zullen worden. Nog steeds staan wij onze centen waarvoor wij gewerkt hebben af aan leden van een familie die zich op geen enkele wijze verdienstelijk gemaakt hebben voor ons land, uiteraard wel voor zich zelf.

Slappe hap daar aan de Noordzee.

 


3 Reacties

 1. Jantje zei:

  Er komen weer verkiezingen aan. Dit NOS topic is het begin van de campagne. Trap er niet in mensen.

 2. Driek zei:

  Het leven van onze nutteloze geld opmakende weldoorvoede koning Alexander is één groot feest. En dat nutteloze leven wordt gevuld met Olympische spelen, vakantie houden op één van zijn buitenlandse paradijsjes, zijn rijke schakering gekleurde uniformen met medailles – en het zich spoeden van de ene nutteloze officiële ontvangst naar de andere. De man heeft werkelijk geen enkele intellectuele diepgang. Zijn die Olympische spelen nou zo belangrijk?

  Ik begrijp ook nog steeds niet waarom die man zo bejubeld wordt, hij heeft nog geen enkel gebaar gemaakt naar zijn steeds armer wordende Nederlandse onderdanen, waarvan er toch velen zijn, die in deze tijd van armoede en recessie, moeite hebben het hoofd boven water te houden.
  Ik vind het een volkomen overbodige nutteloze verkwister, die mooi weer speelt met zuur verdiend belastinggeld.
  En zojuist lees ik dat Nederland zes miljoen Euro schenkt aan Syrische vluchtelingen. Ben ik nou aan het gek worden?

Comments are closed.