Hollandse kost, eet u smakelijk

Hollandse-KostVoor  diegenen onder u die gelukkig nog geen gebruik hoeven te maken van de voedselbank of door liefdadigheidsinstellingen gratis aangeboden maaltijden, hebben wij goed nieuws. Dagelijks omstreeks een uur of 6 worden u onder de noemer “Hollandse potje ” zo maar in de luie stoel  wetenswaardigheden aangeboden , waarin alle ingrediënten zijn opgenomen die goed zijn voor uw kennisniveau en voeding geven aan uw geheugen.  Deze hopelijk voedzame maaltijd wordt u aangeboden door onze collega’s van WaarinHolland die net als wij  proberen dagelijks een selectie te maken tussen werkelijke interessante zaken en informatie die er niet toe doet.  Ons advies  ga eens een kijkje nemen want het maakt u een “wijzer” mens , lichte kost, goed verteerbaar en weer eens wat anders dan de dagelijks hapklare brokken die de MSM u trachten voor te schotelen. “Eet u smakelijk !