Doet Plasterk een greep naar een EU functie ?

plas-223x300Na het zoals gewoonlijk in de Tweede Slaapkamer op niets uitgelopen 10 uur durende debat over het wel of niet liegen  en draaien van onze minister Ronald Plasterk, kun je de vraag stellen hoe ver een minister, of althans wat daar voor de buitenwereld voor door gaat, moet doen in een pseudo kritiek parlement om gewoon een motie van wantrouwen aan de broek te krijgen die er toe leidt dat de minister op moet stappen. De eer aan je zelf houden en vrijwillig je positie als minister opgeven komt kennelijk niet in het woordenboek voor van deze PvdA kneus, waarvan iedere weldenkende burger zich afvraagt hoe Plasterk in hemelsnaam op deze stoel is terecht gekomen. Waarbij het antwoord simpel is : dat de PvdA net als menige andere politieke partij in ons land  niet of nauwelijks beschikt over capabele personen die de kennis en kunde hebben om ons land te besturen.

 

 

 

 

 

 

Maar Plasterk is ons allemaal kennelijk te slim af. Zijn blik  blijkt  al enige tijd gericht te zijn op een leuke baan bij de EU, waar traditioneel het politieke wrakhout van een land, met open armen wordt ontvangen onder het motto “wij zijn een grote familie, join the club “. Daarvoor hoef je slechts weinig vaardigheden te beschikken, maar aan  een voorwaarde moet je absoluut voldoen, je moet kunnen rommelen en liegen, zo niet dan blijven de poorten van Brussel voor je gesloten.

Nu zijn wij van mening, dat alleen al het feit dat je een sociaal democratische politicus ( politica mag ook ) bent, strekt tot aanbeveling, zoals wij in de recente declaratie gedragingen van o.a. 2 van onze PvdA EU parlementariërs , Thijs Berman en Judith Merkies hebben kunnen zien. Dus daar schuilt  geen probleem voor Plasterk om de gelederen te komen versterken. Maar dat liegen, hoe zit het daar mee ?

Redelijk ongemerkt voor de MSM maar niet voor onze collega’s van WaarinHolland was er nog een zaak waar Plasterk maar liever over zweeg. Hij hield zoals u bij onze collega’s kunt lezen een rapport achter van een ditmaal frauderende CDA politicus. De man , Wilbert Stolte had ontslagen moeten worden, maar onze Ronald hield alles “onder de hoed “.

Wat ons echter opvalt, is dat inmiddels fraude, nepotisme, belangenverstrengeling steeds meer als een normale zaak wordt beschouwd en zo langzamerhand tot de standaard in ons land behoort, d.w.z. als u tot het selecte groepje groeiende politieke rommelaars behoort dat als een soort kankergezwel zich in ons land uitbreidt.

En mocht u zich afvragen wat de achtergrond is van de tekst op de hierboven geplaatste foto klik dan hier

Ronald, als het lukt in Brussel al bij deze onze gelukwens, je zult je er zeker thuis voelen !

 


3 Reacties

 1. enrico zei:

  We hebben weer 10 uur mogen “genieten” van een onvervalst stukje Nederlands politiek cabaret, opgevoerd door Neerlands meest “succesvolle” politieke cabaretiers. Enige cabaretiers met de intentie om er iets goeds van te maken, maar deze werden achterbaks in de wielen gereden door de drie “gedoog” cabaretiers (D66/CU/SGP) die op voorhand al een dealtje hadden gesloten.

  Top cabaretier Pechtold mocht deze keer, met instemming van mede gedoogpartners CU/SGP, de show stelen doormiddel van een motie van wantrouwen. Daarna zouden de twee christelijke partijen uit oogpunt van mededogen tegen deze motie stemmen, want een leugen is inmiddels ook binnen de christelijke Judas politiek een wijdverbreid verschijnsel, dat vanuit “zuiver” politieke redenen (gedoogconstructie) meer dan acceptabel wordt geacht.

  Dus stond het bij voorbaat vast, dat de charlatan (Plasterk) aan kon aanblijven. Al met al, een schaamteloos politiek theater.

  Complot theorie mijnerzijds? Ach,…. deze maar wat aanrommelende gedoogcoalitie van VVD/PvdA/D66/CU/SGP vergast ons in de toekomst op nog wel meer verachtelijk politiek theater.

 2. Robert zei:

  De PvdA bestuurders zijn bloedzuigers. De SP is nog een groter gevaar. Werkelozen, bijstandtrekkers en niet werkende allochtonen zullen bij de volgende algemene verkeizingen massaal op de SP stemmen. Net zoals het klimaat in NL grijs en grauw is, zal de toekomst de komende 10 plus jaar er ook zo uit zien. Dus als je kunt, pak je koffers en vertrek naar een andere zonnige plek in de wereld.

Comments are closed.