Gratis emigreren en een levenslang pensioen

De avonturen van Nederlanders die gesponsord door de makers van het programma “Ik vertrek ” met alle perikelen van dien naar het buitenland vertrokken omdat zij in ons overvolle en dolgedraaide land het niet meer zagen zitten zullen zich de haren uit het hoofd trekken bij het lezen van dit korte nauwelijks bekeken artikeltje gisteren in de media.

De remigratie-uitkering wordt versoberd en dat betekent dat als u wenst te emigreren naar het land van uw dromen u binnenkort zo maar zelf het vervoer en de opbouw van een nieuw bestaan  zult moeten betalen ! Nee, niet allemaal tegelijk, want bent u een normale hardwerkende NEDERLANDER dan…. en u kunt het al raden, dan…. geldt dit pretpakket niet voor U.

Nederland betaalt tot eind juni nog een aantrekkelijke premie aan immigranten die besluiten ons land te verlaten, maar daarna wordt de Remigratiewet flink versoberd. Momenteel betaalt de Nederlandse overheid de terugkeer van immigranten met hun gezin naar hun vaderland nog volledig, indien de remigrant 45 jaar of ouder is en minimaal een half jaar een uitkering in Nederland heeft gehad. Bij remigratie ontvangt de remigrant  en zijn familie een gratis vliegticket en worden verhuiskosten vergoed. Daarnaast ontvangen zij tot hun dood € 600 per maand ongeacht of zij in hun remigratie bestemming een baan hebben of niet. Het gaat om remigratie naar het land waar de remigrant geboren is of… waarvan hij/zij de nationaliteit heeft of gehad heeft. Dat betekent dat b.v. Marokkanen of Turken  die zoals u weet hun eigen nationaliteit niet mogen opgeven en een tijdje in ons land hebben gewoond met spanning uitkijken naar het moment dat zij 45 worden om dan te verhuizen. Met b.v. 2 maal de levenslange uitkering ( man + vrouw beide ouder dan 45 ) kan men in Turkije riant rondkomen en nog wat bijklussen.

Nederland gaat echter versoberen, want vanaf 1 juli a.s  moeten allochtonen de kosten echter zelf gaan betalen. De minimumleeftijd stijgt  naar 55 en worden de verhuis- en reiskosten niet langer door de staat betaald met als gevolg ineens een enorme stijging van de aanvragen voor terugkeer . In 2012 ontving de SVB die de regeling uitvoert  1.838 aanvragen en dat zijn er nu reeds  2.333 ! , terwijl de verwachting is dat het aantal nog zal stijgen.

Gelukkig staan deze remigranten er niet alleen voor ! Ons land kent daarvoor het Nederlands Migratie Instituut bestuurt door een raad van toezicht bestaande uit oud vakbondsbonzen, voormalige NOVIB bestuursleden, te samen 7 mannen en vrouwen met daarbij nog eens 23 medewerkers, allen betaald door U de overheid en ingezet voor het goede doel. Ga zelf eens een kijkje nemen op de site van deze organisatie ( klik hier ) en vergeet vooral niet even de link “film” aan te klikken waar een arme Turkse remigrant die na al jaren in ons land gewerkt ??? te hebben en nog steeds onze taal niet beheerst verteld hoe het hem vergaan is.

Nu moet je natuurlijk wel in beschouwing meenemen dat een “pensioen” tot aan de dood van € 600 per persoon veel klinkt, maar dat mocht de remigrant in Nederland AOW hebben opgebouwd, of in de WAO lopen, de bedragen van deze uitkeringen in mindering worden gebracht op maandelijkse  € 600. Tevens moet diegene die de remigratie steun aanvraagt werkeloos zijn en zich reeds 3 jaar in ons land bevinden.

Onze Oosterburen kennen een geheel andere regeling, waarbij er een ondersteuning plaats vindt voor de verhuizing en een eenmalige uitkering, een zgn, starthulp. Deze is afhankelijk van het Bundesland waar de remigrant woont, zijn financiële voorgeschiedenis, maar ligt rond een eenmalige hulp van rond  de € 10.000 .

Zoals u ziet fungeert ons land weer eens als het EU luilekkerland nummer 1, en verdienen de vele meest asociaal democratische “hulpverleners” weer een goede boterham aan deze “tak van sport”. Door de inmiddels in alle gelederen doorgewoekerde socialistische bemoeizucht nogmaals niet zonder eigenbelang  gaan er jaar voor jaar miljoenen naar met name Turken die in hun land gemakkelijk 120 jaar of ouder worden, net als de steunfraude voor kindertoeslag die met bakken wordt uitgegeven aan families die ons land verlaten hebben, maar wel een gestadig groeiende kinderschaar om zich heen hebben.

Hierover vragen stellen in de Kamer, plaatst je onmiddellijk in de hoek van demagogen, extremisten en harteloze zielen. Wat deze hulp Sinterklazen zich kennelijk niet realiseren of dat niet willen ( uit eigen belang) is dat er een einde komt aan de financiële rek van dit systeem, ofschoon wij volgens minister Timmermans in een RIJK land leven.

Voor wie rijk is, is echter de vraag .

 


7 Reacties

 1. Pieter H zei:

  Zouden al deze steuntrekkers ook onder de verplichte beste ziektekosten verzekering ter wereld het CVZ vallen,zoals geëmigreerde gepensioneerde Nederlanders,of is daar toch een uitzondering voor bedacht ??

 2. Claudia M. zei:

  Ik krijg sterk de indruk dat die klanten in Den Haag voortdurend uitgaan van het eigen salaris en niet dat velen het maandelijks moeten doen met 1500,- netto!!! Daar gaat dan eerst zo’n 500/600 of meer aan huur af, dan alle verzekeringen, dan gas/elektra/water, dan alle provinciale en gemeentelijke heffingen/belastingen, dan moet er ook nog een hapje gegeten en gedronken worden en dan zijn er nog wel een aantal andere kostenposten. Wij zijn helemaal niet rijk, wij moeten iedere cent omdraaien om aan het einde van het geld niet teveel maand over te houden.
  Doe mij ook die 600,- p.m. en de verhuiskosten? Vertrek ik morgen nog naar een fijn warm land.

 3. hubert zei:

  Heb zelf in het butenland gewoont nooit een cent gezien. Nu terug in Nederland zie nog steeds geen cent. Wij betalen alles zelf maar ja ik ben nederlander.

 4. Ad zei:

  Af en toe vraag ik mij wel eens af, wat ik als blanke hetrosexuele kaaskop eigenlijk nog in dit k*tland te zoeken heb!!

 5. AG zei:

  Geachte Lezers,

  MULTICULTI DRAMA – EN UITKERINGS TRAUMA-S!!!
  ======================================

  Even in de tijd,naar een explosieve tekst!!!
  Wie alle beschikbare gegevens overziet,komt tot een ontnuchterende conclusie.
  Werkeloosheid,armoede,school uitval en criminaliteit hopen zich op bij de etnische minderheden!!!
  Het gaat om enorme aantallen achterblijvers en kanslozen,die niet eens de moeite nemen om
  onze taal te spreken en of te leren,etc,etc.
  Niet nodig; zelf na dertig jaar spreken velen onze taal niet,leuker kunnen wij het niet maken in
  lui lekker land Nederichland!!!
  Zij die onze samenleving in toenemende maten zullen ontregelen en belasten met hun afwijkende
  levens wijze en geloof,help,help!!!

  MULTICULTURELE DRAMA VOOR NEDERICHLAND!!!
  ======================================

  Als voorbeeld wat je niet weet als Nederichlanders hier geboren!!!

  ALLOCHTONEN STUREN ELK JAAR MEER ALS 1,5 MILJARD NAAR THUISLAND!!!
  ==============================================================

  Dat is wat wij weten,deze bedragen gaan naar verwegnietstan!!!

  Doch wij echte Nederichlander, mogen de kar trekken, en betalen voor deze uitzichtloze
  tragedie van lui lekker land Nederichland.
  De Nederichlandse regering schijnt liever de werkelozen uit Roemenie,Polen,en of Hongarije te
  helpen.
  Dan onze werklozen zo-n 700 000 die niet aan de bak komen,te duur en of te oud,te hoog loon,etc,etc.
  Het is een gotspe, dat het bedrijfs leven en opleiding nog steeds nog niet elkaar afgestemd zijn!!!

  HET STANDAARD SMOESJE!!!
  =======================

  Is de verplichte EU – aanbesteding,Rutte en zijn aanhang hebben deze domme voor waarden
  geaccepteerd in BRUSSEL!!!
  Om die reden vloeien ons belasting geld en werkgelegenheid weg,en worden wij over spoelt
  door oost – blokkers.
  HET IS JAMMER DAT DE GOEDHEILIGMAN NOG NIET IS VERTROKKEN NAAR ELDERS!!!
  ====================================================================

  Nog zo-n oplichters truc, Polen en andere Oost – Blokkers werken met een zes maanden
  kontrakt!!!
  Einde zes maanden kontrakt,recht op uitkering van drie maanden,dan weer een nieuw
  kontarkt van zes maanden, en de geschiedenis herhaald zich voor deze lieden uit verwegnietstan.
  Leuker kunnen wij het voor hen niet maken,drie maanden met vacantie!!!

  WERKELOOSHEID STIJGT WEER.
  ========================

  Vele Echte Nederichlanders hebben het opgegeven, om naar werk te zoeken,te duur,te oud,veel
  goedkoper de onrendabelen uit verwegnietstan!!!

  HELP – HELP – GENIETEN IN DEN – HAAG EN BRUSSELS GEKKENHUIS!!!
  =======================================================

  Reijne van plu,de centen zijn niet meer van u!!!

  KLEINE PSYCHOPAATJES,DE OLIEBOLLEN BAKKEN ER NIETS VAN IN DEN – HAAG!!!
  =================================================================

  NEDERICHLAND IS VERWARD!!!
  ========================

  De hoogste vorm van onwetendheid is, wanneer je niets verwerpt waar je niet van weet!!!

  GIJ ZULT NIET STELEN GEACHTE NEDERICHLANDER,DAT DOET DE EU WEL VOOR U!!!
  ==================================================================

  Het is de hoogste tijd,niet dan???

  Met een vreindelijke groet,

  AG.

 6. Theo Hofman zei:

  Ja beste mensen, hebben jullie er wel eens over nagedacht hoe de SVB aan de gegevens komt als onze EX-NEDRIGLANDERS de eeuwige jachtvelden aan het over bevolken zijn?

  Nou ik zal u helpen om ook uit deze natte droom schreeuwend te ontwaken.

  De SVB wacht geduldig (zoals een onrendabel instituut betaamt) op een kaartje welke de familieleden aan hen zal sturen met de mededeling, heden is ons familie lid Huppel de Mohammed overleden.
  Maar ik kan u vertellen dat dit kaartje er nooit komt en de SVB mag zelf NIET op onderzoek gaan zoals ze naar geen enkele vorm van teveel vertrokken gelden onderzoek mogen doen of kunnen doen.

  De SVB statistieken wijze nu al uit, dat als men eenmaal het geluk heeft gehad om in het hiervoormaals Nedriglandse Paradijs te mogen hebben verblijven, men ouder wordt dan waar dan ook op dees aard en allah maar wachten.
  Althans op papier en u weet, papier is geduldig en gelukkig zijn de eurobiljetten komende uit den muur in den verre ook van papier dus ze komen en komen en komen, er komt geen einde aan!

  Ik groet u allen met een glimlach!

Comments are closed.