Willem Alexander wil nieuwe Audi A8L op Ebay zetten (film rij impressie)

DaciaEen schok in de koninklijke stallen waar ook de oranje leasing vloot is gestald bestaande uit 17 Volvo’s in verschillende type uitvoeringen en nu aangevuld met een bijna 6 ton kostende Audi A8L die wat betreft veiligheidsstandaard gelijk staat aan de 2 gelijksoortige auto’s van de Duitse bondskanselier Angela Merkel. Toeval , die Audi ? Volgens goed geïnformeerde Haagse bronnen is dat niet het geval. Toen er een keuze voor een nieuwe auto gemaakt moest worden, “noblesse oblige ” niet waar , heeft W.A. met “tante” Angie van de Ooosterburen gebeld om advies.

 

 

 

Tante tussen aanhalingstekens want een echte tante van W.A. is Angela Merkel niet. Echter schijnt het zo te zijn, dat de vader van Merkel, die dominee was, ooit een dominee bijeenkomst in Hitzacker heeft bijgewoond, u weet wel de geboorteplaats van Claus de vader van ons nationale bindmiddel. Vader Merkel heeft toen gezwaaid naar Claus en sinds dien is er een “familieband” tussen de von Amsbergjes en de von Pilzen ontstaan die tot aan de dag van heden duurt.

W.A. inmiddels op de ranglijst van werelds belangrijkste beslissing nemers opgerukt, sinds hij regelmatig bij president Poetin aanschuift en zelfs een pilsje met hem drinkt moest met de keuze van zijn nieuwe voiture dus rekening houden met het feit dat het gevaar achter ieder boom kan loeren en vandaar het ingewonnen advies bij “tante” A.

Om u een idee te geven waartegen de Audi bestand is hier een overzicht zoals dat via het BKA ( Bundes Kriminal Amt ) verschenen is en u moet toegeven het is indrukwekkend:

Wider­stands­klasse Kaliber Schuss­entfernung Einschlags­geschwin­digkeit Waffenart Geschoss­energie (Joule)
VR1 .22 LR 10 Meter 360 ± 10 m/s Kurzwaffe 168
VR2 9 mm Parabellum 5 Meter 360 ± 10 m/s Kurzwaffe (Pistole) 518
VR3 9 mm Parabellum 5 Meter 415 ± 10 m/s Kurzwaffe (Maschinen­pistole) 689
VR4 .357 Magnum Weichkern .44 Rem. Magnum Weichkern 5 Meter  5 Meter 430 ± 10 m/s 440 ± 10 m/s Kurzwaffe 943 1510
VR5 .357 Magnum Vollmessing 5 Meter 580 ± 10 m/s Kurzwaffe 1194
VR6 7,62 × 39 mm Eisenkern 10 Meter 720 ± 10 m/s Sturm­gewehr 2074
VR7 5,56 × 45 mm NATO Weichkern mit Stahlpenetrator 7,62 × 51 mm NATO Weichkern 10 Meter 10 Meter 950 ± 10 m/s  830 ± 10 m/s
VR8 7,62 × 39 mm Stahlhartkern, Brandsatz 10 Meter 740 ± 10 m/s Sturmgewehr 2108
VR9 7,62 × 51 mm NATO Stahlhartkern 10 Meter 820 ± 10 m/s Sturmgewehr 3261
VR10 7,62 × 54 mm R Stahlhartkern, Brandsatz 10 Meter 860 ± 10 m/s Sturmgewehr 3846
VR11 7,62 × 51 mm NATO Wolframcarbid, 8,4 Gramm 10 Meter 930 ± 10 m/s Sturmgewehr 3633
VR12 7,62 × 51 mm NATO Wolframcarbid, 12,7 Gramm 10 Meter 810 ± 10 m/s Sturmgewehr 4166
VR13 12,7 × 99 mm NATO Stahlhartkern keine Vorgabe 930 ± 20 m/s Maschinen­gewehr 18.595
VR14 14,5 × 114 mm Stahlhartkern, Brandsatz keine Vorgabe 911 ± 20 m/s Schweres Maschinengewehr (an Fahrzeug) 26.308

14.5 KPWTU ziet als u even nauwkeurig naar het bovenstaande staatje kijkt dat zelfs een 14.5 mm  kaliber zwaar machinegeweer voor de Audi een peulenschil is. Dat laatste is van belang want regelmatig zien wij in Nederland op straat mensen met een dergelijk geweer rondlopen, een geweer dat o.a. door de Russen als boordwapen voor helikopter bewapening wordt gebruikt en net 40 kilo ( zonder munitie ) weegt. Een foto van een dergelijk machinegeweer maar dan op een auto gemonteerd ziet u hier links.

 

 

Maar wat Audi vergeten is en daarom dat de auto linea recta retour leverancier gaat, is het feit dat de A8 niet bestand schijnt te zijn tegen een waxinelichthouder klasse 80 mm type Lensink, die onmetelijke schade aan de inzittenden zou kunnen berokkenen. Dus terug met die bak en omdat de leverancier een inruil weigert tenzij W.A. genoegen neemt met een Dacia Duster ( zie foto bovenaan dit artikel ), gaat de auto nu op Ebay en hoopt deze koning dat er ergens op deze wereld nog wel een collega is zoals Kim Jong Un, die de auto tegen een zacht prijsje over wil nemen.

Nog interessanter wordt het echter, toen ongevraagd de psychiater Prof. Dr. James Shrink uit de VS ons mailde, dat de aanschaf van een dergelijke auto is terug te voeren op wat men eenvoudig gezegd in Amsterdam noemt; “mannen met een klein p..kkie willen altijd een grote auto” om hun minderwaardigheidscomplex te compenseren. Juist door een dergelijke auto te bestellen met allerlei veiligheids- voorzieningen , wil de “patiënt” doen geloven dat men hem in de gaten houdt, een risico loopt en hij daarom belangrijk is. Dit alles is weer terug te voeren op het feit dat de patiënt in zijn jonge jaren veel te kort gekomen is, zoals o.a. een bel op zijn fiets. Het verschijnsel komt regelmatig voor bij paranoïde heersers en zij die denken dat zij dat zijn, zoals dit ook het geval was bij Julius Cesar, Lodewijk de 14e, Ceauscescu, en anderen die wij tere wille van discretie niet bij naam willen noemen, maar die Mercedes reden.

Wat een in en in zielige vertoning waarbij er na goed gebruik deze poure geldverkwisting weer met de mantel der liefde wordt toegedekt, maar ja voor onze Willem telt de slogan van Audi ” Vorsprung durch Technik ” en zo heeft hij in ieder geval nog iets.

Ter wille van de veiligheid konden wij de film met de testrit van de Audi A8L W12 veiligheidsversie ( let op het schieten ) niet als film plaatsen, maar wel als url. Deze hier aanklikken en gedurende een kwartier gaat u mee aan boord van de A8L in veiligheidstenu zoals ons nationaal bindmiddel dit nu dagelijks meemaakt met een rondje om de Horsten.

 

 


6 Reacties

 1. Jan Willem zei:

  Ben je nog geen Republikein, dan wordt je het na het bekijken van deze rij impressie wel. Wat een luxe en overbodige zaken voor een man dwz fysiek gezien dan , van een man of vent kun je nauwelijks spreken, die meent dat hij beschermd moet worden . Beschermd tegen wat of wie ? Denkt hij ( zover mogelijk ??? ) dat hij of zijn familie zo belangrijk zijn, dat hij dit soort beveiliging nodig heeft ? Of is inderdaad regeren vooruitzien ? en wil mijnheer zeker zijn dat als er ooit om welke reden geweld uitbreekt in ons land, hij veilig de haven of het vliegveld kan bereiken om dan vanuit de verre net als zijn familie die paar verdwaasde achtergebleven Nederlanders goed moed toe te spreken ?
  Mijn maag keert zich.
  Nu een republiek, kost ook een paar centen, maar bij gebleken ongeschiktheid kan de president naar huis worden gestuurd, hetgeen met deze familie al lang had moeten gebeuren.
  Arm Nederland, dat de bevolking nog zo met zich laat sollen en zich in de maling laat nemen.

 2. cathy zei:

  Waarom moet deze zelfgekozen Kim jong Un en zijn hinnekende botox schaap zo’n auto , nog beter beveiligd dan Obama’s bolide?

  Wie denk hij wel dat hij is, of zou hij misschien meer weten dan wij?

  De wereld is onrustig en overal zijn brandhaarden.

  De zelfgekozen EU dictators zijn bezig de verschillende bevolkingsgroepen tegen elkaar op te zetten, willen dat de allochtonen en immigranten privileges krijgen boven de oorspronkelijke bevolking.

  De USA , Rusland en de EU stoken het vuurtje in de Oekraine op en zij zijn degenen die de mensen tegen elkaar uitspelen.

  Het monetaire stelsel is mede door de EU ingestort en komt op een “normale” manier niet meer op orde.

  Dus is er maar één Manier en dat is OORLOG!

  Net zoals in 1853 begonnen ook op de KRIM door een zelf gekozen Napoleon de 3 e!

  Dikke Willy heeft in ieder geval een prima vluchtauto en in de paleizen en huizen van deze gangsters zijn grote schuilkelders gebouwd, zelf een met tennisbaan en zwembad, dus…………………….wie doet ze wat.

  Ze vluchten met al hun bezittingen,wat doden achterlatend, krijgen hun uitkeringen doorbetaald en komen dan net zoals Wilhelmina weer terug om het plebs weer toe te wuiven en uit te mergelen!

  En op het Staatsomroepjournaal is het belangrijkste nieuws dat sperma van mannen boven de 40 vaak Wajong kinderen veroorzaakt.

  Wat een land!

  Nog even om uw geheugen op te frissen:

  http://www.geennieuws.com/2009/07/diamonds-were-wilhelminas-best-friends/

 3. Driek zei:

  De schaamteloosheid van deze volslagen nutteloze koningskinderen, om in een tijd waarin voedselbanken, toenemende armoede en werkeloosheid, de burger tot radeloosheid drijft, omdat hij, de burger, ondanks z’n geploeter, niet kan rondkomen, en dan schaft zo’n Willem Alexander een automobiel aan van zes ton. Toe maar. De man heeft nog geen enkel sympathiek gebaar gemaakt naar zijn onderdanen, je verwacht van een koning medeleven, de intentie om eens een bejaardenhuis te gaan bezoeken, zich op de hoogte stellen van wat er leeft onder het volk. Niets daarvan, die opgeblazen windbuil houdt zich bezig met vakantieverblijven, wintersport, en reizen naar tropische eilanden. Ik vind het een van de meest onsympathieke lieden die dat Oranjehuis heeft voortgebracht. Over Beatrix begin ik maar niet eens, dat is zo’n doortrapte vrouw.

 4. Albert zei:

  Driek je hebt volkomen gelijk, maar je wordt door velen niet begrepen of zij willen het niet begrijpen en hebben niet de moed om uit de (oranje) kast te komen voor een volwaardige democratie.

 5. Ronald Soeverein Mens zei:

  Ik mag toch echt hopen dat Willempie zelf de ruim € 600.000 betaald heeft voor zijn speeltje en dat hiervoor niet in de buidel van de belastingbetaler is gegraaid.
  De roverheid en Willempie kennende denk ik dat dit laatste het geval is, want anders houdt hij niet veel geld over van zijn uitkering van ruim € 880.000 per jaar belasingvrij en gas, licht en water etc worden ook voor hem betaald, dus zijn riant luxe leventje kan hij blijven voortzetten.
  Als dit met belastinggeld is betaald is deze auto van ons allemaal en ik denk dat ik voor de zomervakantie van 3 weken dit voertuig maar ga reserveren om op zijn kosten vakantie te houden, toch!!!

Comments are closed.