Bond van Wetsovertreders, een slechte grap

aaJe kon er de klok op gelijk zetten, de echtgenote van de overvallen juwelier uit Deurne haalt zich de boosheid van heel politiek sociaal denkend Nederland op de nek. Wat een misplaatste verontwaardiging weer die als wij de media goed hebben gevolgd het voorlopig hoogtepunt vindt in het feit, dat mocht het O.M. deze dappere vrouw niet vervolgen de “Bond van criminele Wetsovertreders”  ( BWO) U LEEST HET GOED aangifte tegen mevrouw zal doen!!!  Gaat u eerst maar eens naar de site van deze carnavalsvereniging, die zegt op te komen voor de belangen van gedetineerden, ex- gedetineerden en wetsovertreders in de ruimste zin van het woord, maar ook als u een snelheidsovertreding begaan heeft, bent u in Arnhem van harte welkom.

 

 

 

 

 

En zover u het nog niet wist; “ongeveer 65% van de Nederlandse gevangenen pleegt een delict wat het gevolg is van een drugsverslaving en daarmee gepaarde psychische problemen” .  Zo te oordelen naar dit citaat aangetroffen op de pagina van de BWO en lezende dat het bestuur o.a. uit gedetineerden bestaat zou een taalkundig en psychisch onderzoek van het bestuur op zijn plaats zijn. Maar dat terzijde.

De BWO schermt met het feit dat 7 juristen op “vrijwillige” basis mensen bijstaan en in complexe zaken vraagt het BWO op haar beurt ook weer bijstand aan een van haar leden van het advocaten bijstandsteam. Nu willen wij niet twijfelen aan de kennis en kunde van van deze “bijstandverleners” maar nogmaals gelet de inhoud van de website kunnen wij ons daar nauwelijks iets bij voorstellen. Veel “Nieuws” valt er trouwens niet te melden bij de BWO, want eenmaal “Nieuws” aangeklikt blijft het doodstil , terwijl je zou mogen verwachten dat de aan het O.M. geuite dreiging voor deze amateur aanklagers toch wel een nieuwtje moet zijn in hun treurige bestaan. Dan maar naar de link “pers” wat wij uiteindelijk zijn  en daar krijgen wij , daar wij ons mogen tellen tot de buitenlandse pers de uitnodiging te bellen met een zekere Jeroen van der Hoeven, die vanuit Arnhem telefonisch  interviews geeft in Engels, Duits en Frans.

De BWO wil de ridder op het witte paard zijn voor criminelen. Zo hebben zij o.a. een klacht ingediend namens een inbreker die het vervelend vond dat zijn beelden gemaakt tijdens een inbraak op het www. waren geplaatst. De BWO schoot in actie en gelukkig maar, want stel je voor dat zo maar de identiteit van elke willekeurige Nederlandse inbreker op het world wide web verschijnt, waar blijven wij dan in onze keurige rechtsstaat. Je kunt je na gedane zaken als inbreker of andere crimineel niet meer met goed fatsoen op straat vertonen. “Pssst , daar is ‘ie, je weet wel die inbreker, nou gelukkig dat de BWO ingreep “. Zou Folkert van der Graaf ook lid worden bij deze club? Uiteindelijk heeft hij op uw kosten achter de tralies een rechtenstudie mogen doen. Ervaring telt in dit soort zaken.

Inmiddels zit het binnen de gelederen van de BWO ook niet snor, want een voorzitter schijnt er met de kas vandoor gegaan te zijn, gelukkig zonder dat er camera beelden zijn, maar toch. Het ging om de voorzitter, een zekere Erik van der Maal en die mag nu niet meer voorzitter zijn. Ander slot op de deur van het BWO kantoor en op naar de volgende zaak.

Misschien toch even het BWO inschakelen en een klacht indienen ?

 


5 Reacties

 1. andre zei:

  nu is het in nederland al snel complex want een uniformpje in welke rang (?) dan ook iedere keer maar weer overtuigen van je gelijk is vermoeiend. Gelukkig is er jeroen die zn talen spreekt….

  Nou jeroen, morgen wel om 9 uur op de zaak zijn he! Mobiel : 064-8……… of toch maar naar perszaken mailen………….? E-mail: perszaken@bondvan…….reders.nl

  jeroen gaat voor kandidaat opvolger frans timmermans

 2. Bert Bezorgd zei:

  Ik hoop dat het OM niet buigt voor deze groep agressieve Marokkanen. Natuurlijk lopen de linkse partijen elkaar voorbij om wat te doen voor deze “slachtoffers”. D66 en PVDA die het natuurlijk moeten hebben van deze straatrovers. Het moet in de grondwet opgenomen worden, het recht op zelfverdediging. De vrouw verdient een koninklijke onderscheiding. De angst slaat de agressieve Marokkanen om het hart als mensen gaan terugvechten, met spandoeken demonstreren omdat twee leden van de roversbende zijn doodgeschoten ? Het moet toch niet gekker worden…

 3. Corrie zei:

  Ik feliciteer de heldin in het verhaal, ook haar man natuurlijk. Heel goed werk van jullie en jullie hebben de politie veel werk uit handen genomen.
  Ook is het doden van de aanvallers een zeer kosten besparende maatregel om langdurige rechtszaken te vermijden, daarbij ook nog een extra voordeel dat er verdere misdrijven door die 2 niet meer kunnen plaatsvinden.
  Ik hoop alleen dat deze winkeliers nog verder kunnen gaan met hun bedrijf omdat het bekend is dat Marokkanen een agressief volkje zijn.
  Laat deze dame een voorbeeld zijn voor heel Nederland hoe men moet en kan optreden tegen dit gespuis. Als allen hieraan meewerken zal het weer een veilig land kunnen worden, ik betwijfel echter dat dit zal gebeuren.
  Wat zei Wilders nou ook weer? Meer of minder Marokkanen, in ieder geval zijn er 2 minder.

Comments are closed.