Folkert van der Graaf ; en weer liegt Fred Teeven

Het wordt eentonig, liegende en frauderende politici  trachten  telkens weer eerder gemaakte toezeggingen en beloftes te verdraaien en goed te praten, zodat de eenvoudige burger het idee moet hebben in Nederland nog in een democratisch en goed georganiseerd land te leven. Goed georganiseerd, ja zeker, als het er om gaat hoe bestuurders van welke politieke kleur dan ook of welke functie zij bekleden of bekleed hebben iedere keer weer ongestraft er mee weg komen eerder gemaakte beloftes en beslissingen niet na te komen. Fred Teeven, ofschoon beslist niet de enige is hier een typisch voorbeeld van, want ……

… in 2012 nog zei Teeven tegen Tweede Kamerlid Lilian Helder ( PVV) het volgende : Goed gedrag kan leiden tot vervroegde in vrijheidsstelling van gedetineerden,  maar dat geldt niet voor die gevangenen wiens vervroegde vrijlating tot maatschappelijke onrust zal leiden.

Vanochtend was het dan zo ver. Een man , die in koelen bloede en met voorbedachte rade een politicus neerschiet, en wij in feite nog steeds in het duister tasten wat nu in feite de echte motieven voor het vermoorden van Pim Fortuyn waren, wordt om te beginnen niet zoals het zou moeten horen LEVENSLANG opgesloten nee, de straf bedraagt 18 jaar en zoals de wet daartoe de mogelijkheid geeft, kan deze straf bij goed gedrag leiden tot het feit dat een misdadiger na het uitzitten van 2/3 van de straf voorwaardelijk op vrije voeten komt.

Van der Graaf was reeds eerder betrapt op het uiten van doodsbedreigingen aan verschillende boeren op de Veluwe, die hij meende betrapt te hebben op het niet volgens hem correct nakomen van de geldende milieuvergunningen ! Van der Graaf deed dat, wat door de diverse kabinetten heen zo verfoeid werd, namelijk het optreden als eigen rechter. Hij was van mening dat Pim Fortuyn een gevaar was voor de samenleving met name voor kwetsbare groepen als asielzoekers en moslims.

Stel, u doet het enige juiste, u slaat een betrapte inbreker met een toevallig ter plekke aangetroffen honbalknuppel flink in elkaar, daar u ( terecht ) het vertrouwen in de Nederlandse rechtsspraak volkomen kwijt bent. Terwijl de inbreker al weer vrolijk rondloopt, heeft u de kans naast een schadevergoeding die u aan de crimineel moet betalen, zelf achter de tralies verdwijnt, want eigen rechter spelen, nee dat mag niet.

Maar nogmaals van der Graaf had al eerder agrariërs met de dood bedreigt, zette een bedreiging om in de daad, daar justitie kennelijk geen reden zag om juist hem wegens die geuite doodsbedreigingen te vervolgen. WAAROM niet ?

Tevens waren er zoals na de moord op Fortuyn bleek al signalen bij Justitie binnengekomen ( 8.01.2002) dat een milieuactivist had gezegd , “hij ( Fortuyn) moet dood “. Het broeide dus al lang in de kringen waarin van der Graaf zich bewoog. Berouw was er bij van der Graaf ook niet bij. Justitie was van mening dat er door de moord geen inbreuk was geweest op het democratisch proces  ( hetgeen wel een levenslange straf had kunnen opleveren) en mag van der Graaf met uitzondering van Den Haag, Hilversum en Rotterdam zich overal met enkelband vrij in ons land bewegen.

Fred Teeven vond het een weloverwogen beslissing en schaart zich daarmee en dat niet voor de eerste keer in de bonte stoet van politieke leugenaars.

Hier het eerste NOS verslag


9 Reacties

 1. Robert zei:

  Of Van der Graaf krijgt een andere identiteit en verdwijnt spoorloos of hij wordt vermoord. Ik vermoed het laatste, zodat de beerput dichtblijft.

 2. Theo Hofman zei:

  Wel is het zo dat als hij vrij is er een goed afgeschermd plekje binnen de muren is gemaakt voor Joris Demmink.

  Drie verklaringen die echt niet meer worden ingetrokken, dus er staat niets meer in de weg om de door de KROON benoemde PEDO ex- secretaris Generaal op te pakken en in voorarrest vast te zetten.

  O. nee dat gebeurt natuurlijk.
  Er is een verschil tussen de directe woonomgeving van Benno L (als voorbeeld gegeven)
  en Joris D.
  Zijn buurtbewoners van de Riouwstraat in Den Haag klagen natuurlijk niet.
  Nee het zijn links en/of rechtsom allen geconnecteerde vrinden en de kinderen van je vrinden zeker in dit deel van de stad, daar steek je op voorhand je leuter niet in!

  Dus blijft hij rustig genieten van alle geneugten welke hem zijn toegeworpen door de vrouw van een in het verleden teruggeroepen Duitse gezant die zijn werkplek had in de Ivoorkust.
  Waarom teruggeroepen?
  Vraag het Joris, hij heeft er vast nog wel een goede rukherinnering aan.

 3. Ad zei:

  Volkertje afgemaakt zal wel een wensdroom blijven, was het maar waar!. Fortuyn is van overheidswege afgemaakt om dat hij die klote-straaljagers niet wou ( net als andere tegenstanders van wapengeweld, zoals John F. Kennedy, Olaf Palme, John Lennon enzovoorts). Het is alleen jammer dat er voor Volkert geen “Jack Ruby” klaarstond; had ons weer een dot geld gescheeld. Hoe komt het nu toch, dat ik steeds meer het idee krijg, dat de wereld vandaag de dag een betere plek zou zijn, als ene Adolf H. te D., zijn klus had kunnen afmaken!

 4. Bert Bezorgd zei:

  Pim is vermoord door Groen-Links en de PVDA en Beatrix. Haar auto stond een half uur onaangekondigd op Schiphol. Dit was voor het vervoer van de beroeps schutter waarvan men de laars afdruk had gevonden op het kastje van de toegangspoort. Ook het feit dat er hulzen uit verschillende wapens is gevonden is doodgezwegen. Heel toevallig was de rechter iemand die eerder een functie had bekleed bij Vluchtelingenwerk en daarvoor bij de PVDA. Een dag later verdween het kopstuk van Groen-Slinks Paul Rosenmöller uit het beeld. Hij kreeg natuurlijk wel een ere baantje….
  Leve de “democratie” Nederland…

 5. Dick zei:

  6- Volkert heeft Fortuyn idd niet omgebracht,,,,.
  De eerste en de beste reden hiervoor is de vluchtweg,, zoals er voorbereiding was mbt verstoppen gun,,, zo is de vluchtweg belangrijk.
  Die werd door de chauffeur geblokkeerd.
  Hitman is al weer weg en van der Graaf uit een auto geknikkerd nabij.
  .
  For Shure,,!

 6. check zei:

  Ze zullen er in ieder geval van alles aan doen dat die hond Volkert niet in de verkeerde handen valt en hem dwingen te gaan zingen of wel zijn opdrachtgevers te verlullen. Want willen we de echte waarheid weten dan ligt het voor de hand dit vod een poosje met de ballen op een kookplaatje te zetten en het volume beetje bij beetje op te voeren. Lijkt me een harde, maar dat hij dan gaat zingen weet ik zeker. Snap ook niet dat zijn snol nog niet te grazen is genomen of zijn we daar te netjes voor ? Schijnt dat die meid iets met die van GL, die softe lulla sprookjes vertelster die is vertrokken te maken heeft althans een bekende van die meid is.

  Kan best eens zijn dat hij een keer vreselijk uitglijdt en zijn nek breekt , je weet het maar nooit, een ongeluk ligt in een klein hoekje zeker als je met de Keizerin van de Bilderberg te maken krijgt.

  Want wie had er alle belang bij dat Pim moest zwijgen ? De macht de leden van de Bilderberg die wisten dat bij het aantreden van Pim als MP , hun zaak was verloren en het spel uit zou zijn.

Comments are closed.