Geert Wilders ; minder, minder of nog minder ?

tweepaspoortenZojuist bereikte ons een reactie van een langdurige lezer en reageerder. Ondanks dat  het stof over de uitspraak van Geert Wilders nog niet gedaald is, geeft Check zijn visie over de haperende integratie met al haar gevolgen, waarvoor onze dank.

Iedere echte Nederlander  is van mening dat de oververtegenwoordiging van Marokkanen in criminaliteit en sociaale hangmatten de spuigaten uitloopt. Niets nieuws onder de horizon want dat is al jaren bekend. Naar mijn mening had Geert Wilders het anders moeten verwoorden en dan was er niets aan de hand geweest.

 

 

Door de grote verliezen van een PvdA kwam zijn ( domme ) uitspraak heel goed uit en konden zij de aandacht van hun eigen sores mooi verdoezelen. Opvallend feit is dat heel Nederland nu over hem heen valt m.n. een verschil van slechts twee woorden zoals b.v. alle criminelen. De Goebbels propaganda zat er op te wachten en zal de komende week nog eens breeduit worden uitgemeten.
Het twitteren van allochtonen met een foto van hun Nederlandse  paspoort sloeg mij met stomheid . Waarom nu ineens wel trots op het Nederlandse paspoort,  dacht ik toen ik het zag. Dit in tegenstelling tot hun hele houding, want als men in het openbaar vraagt welke nationaliteit ze echt aanhangen is dat ( bijna vanzelfsprekend) het  paspoort van  hun (ouderlijk) geboorteland.
Men is allereerst Turk, Marokkaan, Libanees etc en dan als tweede nationaliteit pas Nederlander. Velen zijn niet geïntegreerd, hebben gewoon hun eigen land en cultuur naar o.a. Nederland meegenomen en gewoon een eigen  enclave in NL gesticht.
Als men zich zo Nederlands voelt en trots is dat men een  echte Nederlander is , waarom zetten ze zich niet eens een keer en publiekelijk en en masse af tegen hun eigen landgenoten die crimineel en asociaal zijn. Waarom geven ze hun criminelen niet aan bij de politie ,belastingdienst of andere sociale diensten ? Behalve uitzonderingen , doet niemand dat, terwijl ze toch een eigen hechte gemeenschap vormen ? Indien dat zou gebeuren zou ik zeker meer respect voor ze hebben en denk veel andere Nederlanders ook. Dan pas zijn het echte Nederlanders en kunnen ze twitteren met hun paspoort en niet alleen om ons te zieken


11 Reacties

 1. Joepiedepoepie zei:

  De nederlandse regeringen van de afgelopen decennia (vooral pvda, vvd en CDA en D66) zijn in mijn optiek nog schuldiger aan het probleem dan de marokkanen.

  Door de Turken en Marokkanen om onduidelijke redenen altijd een voorkeurspositie te geven (zelfs ten opzichte van veel andere allochtone nationaliteiten), ze altijd extra te pamperen, ze zijn immers lief en zielig en hebben een andere cultuur dus we moeten accepteren dat ze zich zo gedragen, en wij zijn slecht want….

  Turken en marokkanen hoeven GEEN inburgeringsexamen af te leggen voordat ze zich in Nederland willen vestigen (waarom is dit zo?)

  Turken en marokkanen mogen een dubbel paspoort hebben maar andere autochtonen en allochtonen niet (waarom zij wel en anderen niet?)

  Turken en marokkanen mogen een parnter uit hun geboorteland halen zonder dat hieraan voorwaarden worden gesteld, andere autochtonen en autochtonen niet (waarom zij wel en anderen niet?)

  Het lijkt wel alsof Turken en Marokkanen als speciale mensen worden behandeld door de nederlandse regeringen zij hebben door deze positieve discriminatie tov anderen misschien de indruk gekregen dat zij speciaal zijn en alles mogen.

  Als je dan nog bekijkt dat de turken en marokkanen die naar nederland komen en kwamen bijna zonder uitzondering uit het Rifgebergte komen (de zigeuners en meest strenge moslims van Marokko) of de meest traditionele en armste delen van Turkije dan kun je zeggen dat de Nederlandse regering dit probleem willens en wetens en met voorbedachte rade heeft veroorzaaakt

  Dus ja de marokkanen zijn schuldig want zij doen deze dingen, maar de regeringen hebben alles gedaan om dit te stimuleren.

  Bedankt PVDA,CDA,D66 en VVD en dan snappen ze niet waarom ze zo weinig zetels krijgen

  Behalve dan D55 want die heeft heel veel zetels gekregen omdat ze al een tijdje niet meer geregeerd hebben, bewijs van de oneindige domheid van de gemiddelde Nederlandse burger

 2. Robert zei:

  Wellicht kan Maxima de president van Venezuela de ex stadsbuschauffeur de heer Maduro uitnodigen om een goed passend sociaal plan op te stellen. Als adviseurs gaarne Ad Melkert, Bram Peper en nog een paar lui van Groen Links. De politiek is een diep treurige poppenkast in Nederland.

 3. albert zei:

  Ik heb een VVD ster eens horen zeggen” IK VIND FRANKRIJK EEN PRACHTIG LAND,ALLEEN ER MOESTEN GEEN FRANSEN WONEN” IK HEB EEN PVDA MAAN HOREN ZEGGEN”DIE KUT MARROKAANTJES” DUS MENSEN DENK TOCH EENS NA.

 4. sandokan zei:

  Wij (echte Nederlanders) moeten genoegen nemen met minder inkomen, minder levensgenot, minder zorg, minder….. En nu zegt Geerts iets over minder en springen die politieke malloten als gestoken voor een virus hem in de nek. De afrekening zal komen, eerder dan velen denken en verwachten. Ik begin zelfs sympathie te krijgen voor extreem-rechtse groeperingen. Dankzij de ‘Nederlandse’ overheid!

 5. Theo Hofman zei:

  Morgen staat burgemeester van Aartsen van Den Haag bij het begin van die belachelijke TOP voor 58 wereldleiders en al hun meegenomen menselijke bagage zonder mond vol tanden met twee vragen.

  Vraag 1.
  Willen we MEER of MINDER VROUWEN in de bediening van jullie vreten en zuipen?
  Minder! minder! minder!

  Ja was dat maar waar, het is geworden, Geen vrouw! Geen vrouw! Geen vrouw!

  Vraag 2.
  Willen jullie manlijke of vrouwlijke Nederlandse HOEREN geleverd krijgen in het hotel, natuurlijk op een andere kamer dan de speciaal voor jullie gereserverde kamer.

  Vrouwen, vrouwen, vrouwen als hoer!

  Ja 40 jaar geleden stond al op de voorpagina van de toen nog Haagsche Courant met chocolade letters, ALLE NEDERLANDSE VROUWEN ZIJN HOEREN, en daar is na al die jaren van zogenaamde socialistische opstipatie niets aan veranderd.

  Eens kijken wie het lef heeft aangifte te doen of commentaar te leveren op dit vrouwhoervriendelijke Ijspaleisbeleid.

  Dit kan de rechtstaat der Nedriglanden alvast als aangifte beschouwen, naar het politburo gaan heeft geen zin, van Aartsen is het hoofd van dit instituut en voor u het weet staan zijn medewerkers in de naoorlogse blauwe broekjes (vol poep) bij u voor de deur op zijn directe instructies.

 6. Femke zei:

  Als Nederlander ben je in Nederland de meest gediscrimineerde persoon van de EU. Iedereen heeft voorgang op Nederlanders en als je er iets over zegt dan krijg je te horen dat ze positieve discriminatie toepassen en daarmee moet je het mee doen als Nederlander, en ik voel me hier in NL een derderangs burger die totaal geen rechte heb van de overheid die de discriminatie hoog houd in NL.

 7. Bert zei:

  De Autochtone Nederlander is de klos.
  Mag overal de rekeningen voor betalen in binnen en buitenland.
  Mag zich kapot werken.
  Moet het geld afgeven aan criminelen en klaplopers ( meestal van allochtone afkomst)
  Wordt vaak weggejaagd (meestal gewelddadig) door allochtoon tuig.

  ….
  ….
  ….
  En als ze dit niet meer pikken worden ze uitgemaakt voor rascist en facist.
  De allochtone klaplopers en misdadigers mogen ongestraft alles roepen over de Nederlander, de enige die werkelijk gediscrimineerd wordt.
  Zelfs onze ouders en grootouders maken ze nu postuum uit voor rascist omdat ze met hun kinderen sinterklaas gevierd hebben.

  Ik stem weer op wilders, ondanks dat ik zijn uitlatingen afgelopen week veel te ver vond gaan.
  Ik betreur dat zoveel landverraders en sukkels in een demonstratie roepen (ik ben een Marokkaan)
  Nou, ga dan naar Marokko!!!!

 8. Bert zei:

  Cathy.
  Het is uit pure noodzaak dat ik op W zal stemmen. Het alternatief is vele malen slechter. Bovendien vind ik het belangrijk dat deze landverraders, zakkenvullers en volsverlakkers definitief het veld ruimen, ook gluiperd Pechthold
  Afgezien van de slavenarbeid die ik voor anderen zal moeten doen wordt ik zelf nog vluchteling.
  Dan heb ik liever dat de aanstichters het land uitgejaagd worden.
  Ik heb al speciale inbraakbestendige ramen in mijn huis laten aanbrengen, doe ’s avonds van binnen 2 sloten op de deur en dan nog loop je een risico, zeker op straat in bepaalde buurten.
  Want tegenwoordig wacht het schuim je op.
  Het stoort me bovendien mateloos dat elke vorm van kritiek of als bepaalde bevolkingsgroepen niet die voorkeursbehandeling krijgt die ze gewend zijn telkens begint met racisme te roepen.
  Had liever op PF gestemd, echter de linkse maffia heeft deze man uit de weg laten ruimen, zoals o.a. Beschreven staat in “moord namens de kroon” van Ine Veen.

 9. Bert Bezorgd zei:

  Ik vindt dat men de misdaad cijfers die men bij het CBS bijhoud van de verschillende bevolking groepen moet koppelen aan de hoogte van de crime tax die nog moet worden ingevoerd. Hierdoor werkt het systeem “de vervuiler betaald”, en worden bevolkingsgroepen die zich goed gedragen beloond. In de praktijk zou het zo moeten zijn dat de criminele groepen honderden euro’s extra moeten betalen. Als men hier in NL crimineel gedrag niet meer beloond maar ook financieel afstraft gaat de remigratie sneller. Alle buitenlandse veelplegers per Hercules vliegtuig van defensie in de woestijn afzetten van Marokko. Het ironische is dat men dit soort mensen in het land van afkomst ook verafschuwd. Men wist heel goed hoe Wilders woorden waren bedoeld, al 10 jaar roept hij criminele buitenlanders. De PVDA maffia heeft hier handig gebruik van gemaakt om zo de aandacht van hun af te leiden.

Comments are closed.