Nucleaire top, Obama’s speeltje

Obama“De nucleaire top maakt de wereld een beetje “veiliger” en dat zijn de geruststellende woorden van onze student geschiedenis alias Mark Rutte, die vanochtend aan de top begon door met Barack Obama even door het Amsterdamse Rijksmuseum te toeren. Een kwartier mocht dat maar duren, de mannen op de Nachtwacht keken volgens een suppoost scheel, zo snel liep Obama langs het meesterwerk van Rembrandt en ging het weer terug naar de helikopter van de Amerikaanse president, die stond te wachten op het Museumplein. “Wij moeten er alles aandoen om de wereld een beetje veiliger te maken”  nogmaals volgens Rutte en ons voorstel zou luiden, om maar eens in eigen land te beginnen en het huidige kabinet dat van het ene ongelukje naar het andere strompelt, te ontmantelen. Dan op naar Brussel om het hele EU Politburo naar huis te sturen, want dank zij het opstoken van deze machtswellustelingen stevent Europa nog steeds rakelings langs een gewapend treffen met Rusland!

 

 

 

“Mede door de Nucleaire top maken wij de kans kleiner dat radioactief materiaal in verkeerde handen valt, riep Rutte nog eens achteloos, waarbij zijn kennis geschiedenis, toch zijn studierichting waar hij meer dan 7 jaar over deed , matig blijkt te zijn. Matig, omdat als wij die geen geschidenis gestudeerd hebben, ook niet in een Pindakaas fabriek loonbriefjes mochten uitschrijven ons aan het volgende kunnen herinneren:

De Nederlandse regering heeft de Pakistaanse kerngeleerde Abdul Khan, verdacht  van atoomspionage, in 1975 en in 1986 laten lopen op verzoek van de Amerikaanse  inlichtingendienst CIA. Dit zegt ex-premier Lubbers in een interview dat het VPRO-programma Argus. Khan gaf in de jaren tachtig en negentig leiding aan  de ontwikkeling en bouw van de Pakistaanse atoombom. Hij zou begin jaren zeventig  bij de verrijkingsfabriek van Urenco in Almelo kennis hebben gestolen over de  bouw van ultracentrifuges. Die informatie zou hij hebben gebruikt om in Pakistan  uranium te verrijken en kernwapens te maken. In 1998 voerde Pakistan zijn eerste  ondergrondse kernproef uit.

Maar toegegeven in die tijd was 9/11 nog niet de revue gepasseerd en waren de Amerikanen wat minder panisch als het gaat om het bestrijden van het grote kwaad, dat overal op de loer ligt. Leuk overigens dat de Pakistaanse premier  Sharif ook tijdens de top aanwezig is, maar de kans dat de journalisten hem mogen vragen hoe zijn land nu eigenlijk aan die atoombom gekomen is en … Pakistan atoomgegevens aan Noord Korea verkocht waardoor ook dat land nu over kernwapens beschikt, ach waar hebben wij het over als domme en eenvoudige burgers. Gewoon werken en deze poppenkast betalen en voor de rest de mond houden, als circa  50 wereldleiders eens een verzetje nodig hebben en daarvoor naar Madurodam zijn gekomen.

Net zo min als dat u na de top die in feite alles bij elkaar opgeteld minder werkuren telt dan de gemiddelde Nederlander op een dag maakt, te horen of te lezen krijgt wat er nu eigenlijk besproken is. Ja natuurlijk, de veiligheidsmaatregelen worden nog strenger, maar opvallend is dat er tijdens de top GEEN bindende afspraken gemaakt kunnen worden, daarna als iedereen weer veilig thuis is aangekomen  het eerst met de nationale kabinetten besproken moeten worden wat er tegen u verteld mag worden.

Hoofdzaak is, dat Barack Obama zijn imago weer wat heeft trachten op te vijzelen, zeker met de Krim Affaire op de achtergrond en als hij zijn memoires gaat schrijven in het Swahili, er op kan wijzen wat voor geweldig wereldleider hij is geweest, terwijl de lokale stamhoofden enthousiast knikken en het varken dat aan het spit draait nog eens een extra zetje geven.

Inmiddels is , maar gelet de veiligheidseisen kunnen wij dat niet bevestigen, Willem Alexander stiekem voor het aardappels schillen voor het etentje aan de wereldleiders vanavond, eventjes naar Schiphol gereden. De weg was toch leeg, nou dan zit je binnen 20 minuten vanuit Wassenaar op SPL. Even rondkijken wat wereldleiders nu voor vliegtuigen hebben, gewoon even vliegmachine spotten, want waar kun je beter in een half uurtje zien waar echte LEIDERS in vliegen en is dat een leuk onderwerp  tijdens het diner op paleis Ten Bosch. “Zeg Sharif hoe hard gaat die Gulfstream van jou nou, ben je non stop er meer van Islamabad naar Amsterdam gekomen ? Ik zoek ook zo iets, moet af en toe even naar Patagonië !, en hoe zit het met een tweede handsje, ze zeiken hier in Den Haag toch al over mijn kosten, hoewel ik me daar niets van aantrek hoor ! ” Sharif wat stoffig kijkend, Patagionië, what the F… is Patagonië ? ”

Mensen wat worden wij weer in de maling genomen en nogmaals onze hoop dat Obama a.s. woensdag op weg naar het Belgische Wavegem “voor den echte zak frieten” en passant van Rompuy en zijn maten in een klap ontwapend en weg stuurt naar wat later in de geschiedebisboeken zal worden opgetekend als het “Brusselse Tribunaal “,  nee dat zit er niet in. Ofschoon, mannen die het gevaar ruiken op 200 kilometer afstand, onze Frans Timmermans en Hans van Baalen hebben een tijdelijke coalitie gevormd en zijn met een roeiboot gevlucht naar Lampedusa, waar ze asiel aanvragen.

Staat u in de file, geeft niet hoor, ga rustig een tukje doen, dat doen de wereldleiders ook.

 


3 Reacties

 1. AG zei:

  Geachte lezers,

  DE TOTAAL GECONTROLEERDE MENS DOOR HET BEEST 666 OF BIG BOSS???
  ================================================================

  De STRIJD OM DE MENSELIJKE GEEST!!!
  ===============================

  In het najagen van een totalitaire staat, is de machtselite nu in staat om op ongehoorde wijze toegang te krijgen tot ons bewustzijn, en controle daarover uit te oefenen,en tot controle over
  ons mens-zijn,en ermee te doen wat hij wil!!!
  De middelen voor de vorming van een wereldwijde slavernij zijn in zicht, en het ten uitvoer brengen
  van deze technologie schrijdt met de dag voorwaarts.

  DE TEKENEN ZIJN OVERAL OM ONS HEEN TE VINDEN!!!
  ===========================================

  Velen vermoeden dat er een overkoepelende filosofie bestaat, die de crisis en de chaos in
  scene is gezet door deze elite.
  En dat ze gelijk hebben???
  Achter de coulissen zijn krachten aan het werk, om een nieuwe wereldorde te propageren, die niet wezenlijk verschilt van de negatief utopische wereld, staat in het boek geschreven van GEORGE – ORWELL
  getiteld 1984.
  Als de ELITE koelbloedig genoeg is om welbewust ,OORLOG,HONGERSNOOD,en allerlei ZIEKTES te creeren!!!
  En velen vermoeden dat bedoelde elite dit al gedaan heeft.
  Welke gewetenbezwaren zouden hen dan kunnen afhouden van het tot stand brengen van
  een wereldwijde ——————————————-BEWUST ZIJN CONTROLE!!!

  HET GAAT TENSLOTTE OM DE STRIJD VAN DE MENSELIJKE GEEST.
  ====================================================

  WORDEN WIJ WAKKER???
  ====================

  Met een vriendelijke groet,

  AG.

 2. Corrie zei:

  Wat de wereldleiders gingen doen ben ik nog niet zo zeker van. Onlangs stond in de pers dat alle dure hoeren van den Haag en omgeving waren besproken.

 3. Bert Bezorgd zei:

  Ik maak me meer zorgen over de kosten dit toneelstukje met zich mee brengt. Organisatie 25 miljoen euro, beveiliging een veelvoud hiervan. Een zeer voorzichtige schatting is dus 75 miljoen totaal voor de Nederlandse belastingbetaler. Hiervan hadden we heel veel kunnen doen voor bijvoorbeeld uitgezette bejaarden uit hun eigen bejaardentehuis of de voedselbanken helpen. Tja de eigen bevolking… Daar geef je toch geen geld aan uit? Die mogen in stilte armoede lijden en verrekken.

Comments are closed.