Het gebroken geweertje, wegens succes geprolongeerd

gebrokenNee, wij gaan het niet hebben over een ex secretaresse  van Schoevers die onze krijgsmacht beheerst en de Russen even een onwelriekend luchtje uit haar steeds meer groeiende derrière heeft laten ruiken door hen te vertellen dat zij niet meer met ze komt spelen. Nee, wij willen het met u hebben over “ons”.  Ons, en dat zijn wij spijtig genoeg zo langzamerhand allemaal. Ruim 16.5 miljoen inwoners van een land waar de bevolking nog niet zo lang geleden trots op was, maar inmiddels zich heeft toegedekt onder een vette vieze stinkende deken van dolente lethargie.

 

De laatste keer dat deze deken nog een kleine opfrisbeurt kreeg was in de jaren ’60, toen boze studenten, inmiddels verworden tot fadsige en vaak corrupte ambtenaren en politici nog de handschoen opnamen, rellen, protesten, “Claus raus”, natuurlijk met die paar uitzonderingen die wij nu tot onze lezers mogen tellen.

Het gedurende jaren hersenspoelen van de burgers, via liegende media, scholen , universiteiten, de afbraak van de normen en waarden , het ophitsen van autochtonen tegen een groeiende hoeveelheid allochtonen, geen ontzag meer tonen voor zaken die vroeger normaal waren, zoals opstaan voor een oudere, de deur ophouden, de leraar met meneer aanspreken, nee het moest allemaal vrijer volgens de apostelen van de sociale democratie. De eigen munt verdween, op de nummerborden van de auto’s kwam een vreemd vlaggetje en als wij het goed begrepen hebben, krijgen wij binnen afzienbare tijd vanuit het Brusselse Kremlin opgelegd dat wij allemaal een Europees nummerbord op de voiture moeten schroeven.

Miljarden van onze zuurverdiende centen gingen en gaan naar verre landen, waar wij soms nog nooit van gehoord hebben en wij laten ons vertellen dat het goed is voor ons land dat er vreemdelingen onze cultuur komen verrijken. Alles waarop ons land ooit trots was is verkwanseld en het enige product waar ons land nog in de export mee glanst is de cannabis.

Hoe heeft het zo ver kunnen komen ? Eergisteren lazen wij een artikel in een Zwitserse krant, waarin gesteld werd dat met name de jongeren , zeg van 16 tot 30 jaar uitsluitend nog in hun eigen belangen geïnteresseerd zouden zijn. Wij kunnen dit grotendeels beamen, maar was het niet zo dat ook wij als jongeren het leuker vonden ons te bekwamen in de toen geldende hobby’s ? Dus de Zwitserse mening gaat ons wat te ver.

Wij denken eerder dat wij een soort herhaling zien van wat wij zagen in de tijd voor de 2e wereldoorlog, ook wel de tijd van het gebroken geweertje genoemd, toen mensen met de gedachte aan de verschrikkingen van de 1e wereldoorlog maar vooral hoopten dat zou er weer een wereldoorlog uitbreken,  Nederland weer kans zou zien, zich veilig achter de dijken terug te trekken en neutraal te blijven. Vooral niet boven het maaiveld uitkomen, niet je nek uitsteken, geen waarden verdedigen, nee de rug krommen en wachten tot de bui  was overgetrokken.

U weet wat er gebeurde. Het korps rijwieltroepen bewapend met geweren die in de jaren midden 1800 !!! waren ontworpen, mochten de vijand tegemoet treden, een voormalig SS-er inmiddels prins der Nederlanden schoot vanuit zijn tuin op overvliegende Duitsers , onze vorstin met haar familie vluchtte niet zonder meenemen van haar diamanten en vanuit Engeland werd ons voorgehouden standvastig te zijn. En in plaats dat de bevolking aan het einde van de oorlog de terugkerende oranjes met pek en veren het land uitjoeg, stonden mensen jubelend in de rij om ze te verwelkomen, en dat tot aan heden ten dage!

Wat voor ruggegraatloos volkje zijn wij toch, dat wij alles vergoelijken, alles met de mantel der liefde trachten te bedekken ? Frauderende politici, zij worden geadoreerd, fouten van overheidsinstanties, er wordt om gelachen, het steeds een stukje verder op de bank op moeten schuiven om gelukszoekers binnen te laten, wij doen het met plezier.

Waarom ? Omdat in feite wij een laffe inborst hebben, denken net als in de jaren voor de 2e wereldoorlog, lopend met het gebroken geweertje, dat het wel over zal gaan, het morgen beter is en wij ons maar niet druk moeten maken, tenzij het natuurlijk gaat over wie er landskampioen voetbal wordt of wie de winnaar wordt van Sterren springen.

Nee, het gaat niet beter worden, het gaat niet voorbij, ook niet na een nachtje slapen of een vakantie op Mallorca. het wordt alleen maar slechter, wat de MSM en Den Haag u ook willen doen geloven en denken. De mensen in 1940 dachten in feite net zo als de bevolking nu en het eindresultaat was bloembollen eten, en dat nog voor diegenen die geluk hadden. En weer herhaalt de geschiedenis zich. U wordt genivelleerd, het heet natuurlijk anders, u participeert in de samenleving, u mag op uw 85ste nog eens gaan verhuizen en wel zo snel mogelijk, u leeft in een land waar net als in het door de meeste Nederlanders zo bejubelde Zuid Afrika van Nelson Mandela , u op afzienbare tijd ook prikkeldraad op uw schutting bevestigt, niet voor de kat van de buren, maar om andersdenkende MEDEBURGERS, want dat zijn het inmiddels geworden, buiten de deur te houden.

Na de afschaffing van de apartheid moesten redactieleden van deze site nog menigmaal in Zuid Afrika zijn en werden uitgelachen door veel blanken. Nee, nu werd alles beter, nu zou men broederlijk gaan samenleven. Wat is hier van terechtgekomen ? Lees eens een Zuid Afrikaanse krant, kijk naar de economische berichten. Zou het niets eens een gedachte zijn om na te denken hoe ons land door de politiek iedere dag weer goed onderstopt onder de bovengenoemde deken in slaap wordt gesust, totdat….. ? Ja totdat wat … ?

Totdat u wakker wordt net als uw familieleden in 1940 en u merkt dat het te laat is.


10 Reacties

 1. hubert zei:

  Ik woon sinds 7 jaar weer in dit land en ik roep hetzelfde ook al 7 jaar. Wordt aangekeken of ik van e..en andere planeet kom. Vraag ze, kijk eens buitenlands nieuws weet je misschien weer iets meer of lees Geen Nieuws. Nee natuurlijk doen ze dat niet ze zijn al zo gehersenspoeld en geloven nog steeds RTL en de NOS. Ze hebben nergens interesse voor behalve voor de bagger op de nederlandse tv. Ik hoop dat jullie zo door blijven gaan bij GEEN Nieuws.

 2. AG zei:

  Geachte lezers,

  DE SPROOKJES UIT DUIZEND EEN NACHT KOMEN TOT LEVEN!!!
  =================================================

  DE STRIJD OM DE WERELD MACHT,VAN DE ELITE,BANKIERS,INDUSTRIELEN!!!
  =============================================================
  De grote filantropische stichtingen,die door de gewetenloze Amerikaanse bankiers en idustrielen
  in het leven werden geroepen,dienen geenszins,zoals zij in hun doelstellingen verklaren,tot voordeel voor de mensheid.
  Maar om voordelen op te leveren aan de genoemde elite van bankiers en industrielen, en het
  sociale gedrag te sturen van de Wereld bevolking.
  Via banken controleren deze invloedrijke families de wereld wijde economie,dit via denktanks.
  Hebben zij het politieke en buitenlands politieke establishment in hun greep.
  En via stichtingen sturen en manipuleren ze de samenleving zelf naar hun eigen interesses
  en opvattingen.
  Via deze stichtingen zijn de elites in staat om de processen ideeen en instellingen van het onderwijs te vormen, en zodoende hun aanhoudende heerschappij over de samenleving in stand te houden!!!
  De onderwijsinstellingen vormen de toekomstige elites voor de regering,de economie,de wetenschap en andere vakgebieden.
  En tegelijkertijd de academici, de wezenlijke kern van de denktanks,zoals de bilderberg-groep
  dat uitmaken voor de Wereld – Orde.

  BAKERMAT VAN DE PLUCHE PLAKKERS BESCHAVING,IN OPDRACHT VAN DE ELITE!!!
  ====================================================================

  WAT U MOET WETEN!!!
  =================

  Swift is een cooperatieve vennootschap die eigendom is van haar leden – (ELITE).
  Die zowel een commicatie platvorm als producten en diensten aanbiedt.
  Aan meer dan – 9700 – financiele instellingen en bedrijven in – 209 – landen met elkaar verbinden.
  Swift – laat toe, om op een veilige en betrouwbare wijze automatisch en gestandaariseerd een
  vielige en betrouwbaren financiele informatie uit te wisselen en dit Wereld wijdt.

  DE DROOM VAN DE MACHTS ELITE!!!
  =============================

  Het in Brussel gevestigde Swift is een cooperatieve vennootschap die zowel een commicatie platform als producten en diensten aanbiedt.

  DIT AAN MEER DAN – 9700 – BANKEN WERELD WIJDT!!!
  ============================================

  PLUS financiele instellingen in ruim twee honderd landen met elkaar verbindt, met het geheime
  Swift net werken systemen!!!

  DIT IS DE MACHT VAN DE BILDERBERG-GROEP EN DE EUROPESE UNIE!!!
  ======================================================

  DUS BESTAAT ER EEN WERELD WIJDE SLAVERNIJ!!!
  ========================================

  WAT IS DE OPLOSSING???
  ===================

  Met een vriendelijke groet,

  AG.

 3. Fleur zei:

  Ik ben geen reageerder (tot nu dan :)), maar wel voor lange tijd al ’n hele trouwe lezer.
  Iedere dag begin ik met het lezen van ’n aantal sites waaronder ook *Geen Nieuws*. Probeer zoveel mogelijk van alles op de hoogte te blijven, maar er is zoveel……
  Na verloop van tijd zijn er inmiddels heel wat sites voor mij afgevallen want er is veel, met nog meer van hetzelfde of puur sensatie.
  Maar Geen Nieuws blijf ik volgen want vind dat jullie het geweldig doen. Sluit me volledig bij Hubert aan en hoop dat jullie zo doorgaan.
  Compliment ook weer voor bovenstaand artikel want duidelijker kan het niet.

  @hubert

  Ja, hier bij mij ook frustratie ten top. Als je ook maar iets anders wilt vertellen dan waarop ze zijn voorgeprogrammeerd, kijken de mensen je aan of ze water zien branden. Ze willen het niet geloven, ze kunnen het niet geloven, of ze zijn te bang, te druk of willen het gewoon niet weten.
  Wat ik al niet doorgestuurd heb, zodat ze het zelf duidelijk kunnen lezen en zien hoe het programma wordt uitgerold, het maakt niets uit. Nee…..nog geen tijd gehad om het te bekijken…komt nog….is te ingewikkeld…is te langdradig….kan niet waar zijn….zeker van zo’n rare internetsite……of weet ik veel wat voor excuses nog meer.
  Gek word ik ervan!!
  Ben er ook weer mee gestopt want dat was slopend voor mezelf, vervelende bijkomstigheid vind ik ook nog dat ik gesprekken dan best lastig ga vinden. Zolang het over *niets* gaat is het dus veilig grrrrr….

  Dus inderdaad @Administrator, mensen die niet wijzer (gemaakt) willen worden……………..
  ………………die gaan wakker worden in 1940.
  En zo ben ik weer ontopic 🙂

 4. Erwin zei:

  Vaak zijn de reacties schaars maar dat betekent voor mij dat de lezers het volledig eens zijn met hetgeen er geschreven is .Jazeker @Hubert….de mensen zijn verdoofd door de onzin die ze lezen in de reguliere media .Gepushed gestressed geimponeerd en ze hebben het niet door
  wat die klazen die zich regering noemen met ze uithalen .De schijnveiligheid omarmend .De verdeel en heers politiek is zo goed als geslaagd .Na 10 jaar ( helaas ? ) alweer weg te zijn uit provincie NL ,ja weggerend uit angst voor dat gekloot , weet ik zeker dat het bijna
  onmogelijk is dat het ooit goed komt .Als het ooit al goed was geweest is dat slechts van korte duur geweest spijtig .Hoop doet leven .

 5. Toine zei:

  De barricaden zijn uit de tijd. Zien we ook in vroegere heethoofdige Latijnse landen.
  Nederlanders zijn niet lethargisch, maar cool en vindingrijk. Er is gaandeweg een cultuur ontstaan van: laat ze de lasten maar verhogen, wij pikken het wel weer terug.

  Zelfs de gemiddelde krantenlezer zal intussen vermoeden dat dit land meer graaiende problemen heeft dan obligatorische ‘zondaars’ als steuntrekkers, ‘onrendabelen’ en immigranten.

  De gewone, handige burger (bij voorkeur voorzien van een v.o.f.), afgezien dus nog van de profs, zoals banksters en grootbedrijven, zoekt en vindt met gemak de mogelijkheden om er financieel niet al te zeer op achteruit te gaan.

  Is het niet ironisch dat de (geschatte) omvang van de jaarlijkse ‘grijze’ en ‘zwarte’ omzet in Nederland, 8% bbp, (toevallig) overeenkomt met wat de machthebbers structureel proberen te bezuinigen? 🙂

 6. Femke zei:

  Dat pistooltje is als je het aan mij vraagt knik en laden pistooltje, en dat laden zal wel niet lang opzicht laten wachten als ik alle ellende rondom mij hoort.

 7. check zei:

  Baggerland is geen natie van beruchte grote legers , laat staan dat je daar op kan rekenen. Steevast wordt het leger , luchtmacht en vooral Marine erop uit gestuurd om tegen windmolens te vechten.
  De laatste keer dat het echt ernstig was dat je echt moest knokken was in Indonesië, Korea en Nieuw
  Guinea. Met marginale uitrusting erop uit gestuurd en je moest maar zien het te redden en vooral voor eigen leven te knokken.
  Nadien is alles een farce geworden, een grote joke. Je wordt uitgezonden maar mag niet schieten of met een geweer tegen een tank, dat schiet ook lekker op, Alles is uitgekleed ,maar wat maakt het uit. Baggerland is geen wereldmacht zal het nooit worden , trouwens wat maakt het uit , zodra bij voorbeeld de Russen aanstalten maken om aan te vallen , begint het verraad in eigen land te beginnen met grote opstand onder de allochtonen die beginnen te plunderen Dan zijn gelijk de mogelijkheden om tegen de vijand te vechten op.
  Van de politiek niets te verwachten die zijn naar baggerlandse gewoonte allang gevlucht naar verre orden . Het uitzenden van troepen naar achterlijke landen is zo wie zo een farce daar hebben we niets te zoeken. Is alleen om het vullis in de politiek een mooi baan te bezorgen.
  Dus laat maar zitten allemaal, vergeefse moeite

 8. Bert Bezorgd zei:

  Het probleem wat hierboven staat is heel simpel op te lossen. Net als de man die dat schoonmaak bedrijf had en daarna bedreigd werd omdat hij alleen autochtone werknemers aan te nemen. We zoeken een andere ondernemer die ook deze mening heeft (90%) en tappen zijn telefoon af, plaatsen overal camera’s zodat we aan het grote publiek kunnen laten zien wat er echt gebeurd. Als de PVDA maffia methodes hanteert kunnen wij dat ook! Een nieuwe of bestaande moskee? De fik er in, begin een snackbar ernaast met varkensvlees. Wat overigens vermakelijk is, hoeveel van die hoofddoekjes er bij de Mc Donalds zitten om hun niet Halal ( hoe verzinnen ze het) geslacht vlees te eten.

Comments are closed.