Oekraïne, oorlog dreigt en in Amstelveen,kan de bus wel draaien?

blauwebusBeter hadden wij het ons niet kunnen wensen na ons artikel gisteren over de “gebroken geweertjes” Terwijl de veiligheidsraad in New York bijeenkomt om te praten over een snel naderende escalatie in Oekraïne tussen het regeringsleger en ( Russische ? ) infiltranten in het oosten van het land, een conflict dat met wat pech ook nog over zou kunnen slaan naar andere delen in Europa, maakt men zich in Amstelveen zorgen of de zgn. “blauwe bus” waarmee een stel non valeurs tijdens koningsdag door het dorp worden getransporteerd wel zou kunnen draaien bij banketbakkerij Koolhaas .

 

Nederland weer ten voeten uit!

€ 1.5 Miljoen moet de gemeente Amstelveen neertellen om de oranje familie die op “oorlogssterkte”( dat wel ) uitrukt om de naar schatting 30.000 Amstelveeners die smachtend en kwijlend naar deze groep bijstandstrekkers komen kijken, waarvan niemand maar dan ook niemand ooit een positieve bijdrage geleverd heeft in onze samenleving, te komen kijken. De naar goed Noord Koreaans gebruik opgetrommelde scholieren en ouderen van dagen die dan wel een oranje Tompoes  als beloning zullen krijgen vormen samen met een oranje water spuitende fontein voor het Amstelveense raadshuis, het decor voor deze manifestatie, welke u normaal slechts zou kunnen meemaken in een gesloten inrichting om de bewoners een verzetje te geven. Diep en diep treurig!!

Inmiddels hebben de separatisten al dan niet Russisch in het oosten van Oekraïne het door de tijdelijke regering in Kiev  gegeven ultimatum naast zich neer gelegd, hetgeen de regering wel eens zou kunnen verleiden na de reeds een paar maal gegeven waarschuwingen het leger in te zetten. Dat wederom kan leiden tot een Russische invasie en moeten wij ons dan afvragen hoe dit door Brusselse EU psychopaten aangestoken vuurtje geblust kan worden. Zeker niet door de EU zelf, waar wij momenteel geen van de dappere leiders en toneelspelers zoals Hans van Baalen, Guy Verhofstadt en niet te vergeten “wie is het knapste in het land ” Frans Timmermans meer aantreffen.  Of de EU zich nu heeft laten leiden door op de achtergrond al tijden actieve Amerikaanse soufleurs die wel weer eens een gewapend conflict willen, maar dan het liefst ver van eigen huis, wie zal het zeggen, maar geconcludeerd mag worden, dat dit spelen met vuur zuiver uit machtswellust , ernstige gevolgen kan hebben.

De VN veiligheidsraad is afgelopen nacht bijeengekomen, deze keer op verzoek van Rusland, nadat de Oekraïense regering had aangekondigd de pro Russische bevolking/demonstranten in het oosten van het land hard aan te pakken. Rusland heeft de VS en de EU gevraagd druk op de regering in Kiev uit te oefenen om een verdere escalatie te voorkomen. Dit is een slimme zet, want het zou bij een mislukking de Russen de gelegenheid kunnen geven om zelf in te grijpen, zoals dat op de Krim ook reeds is gebeurd.

17 April komen Russen, Amerikanen, Oekraïeners en de de EU ( Plofkip,Catherine Ashton ) in Geneve bijeen, maar de vraag is of dat tegen die tijd de vlam niet reeds in de pan geslagen is.

Het al dan niet keren van een bus op de Amstelveense Groen van Prinsterenlaan zal daar niet van invloed op zijn.

 


12 Reacties

 1. cathy zei:

  1,5 Miljoen voor een criminele dievenbende, moet kunnen in een tijd waarin het prima gaat met Nederland, de rest van Europa in brand staat, de staatsschulden iedere dag oplopen, de voedsel en kledingbanken eten en spullen tekort komen, er iedere dag 1000den goudzoekers Lampedusa binnenkomen, wegen vol met gaten zitten, treinen niet/of niet op tijd meer rijden, corrupte ambtenaren gewoon hun gang kunnen blijven gaan, de politiek alleen nog maar geld loopt bij te drukken en iedereen voor te liegen en zo voort……………..

  Dus daarom moet Geennieuws zich niet zo druk maken en gewoon nu eens lekker gaan staan zwaaien naar een paar goedwillende, niet criminele, geen moordenaars,geen dieven, geen oplichters, geen leugenaars, geen uitnemers, geen nazi afstammelingen nee, maar lieve en hardwerkende mensen (nou, ja) die nog respect hebben voor de arrogante koekebakker in Amstelveen en daarom ook zijn rekening niet betalen en die respect hebben voor het door hen genoemde plebs en kakkerlakkenvolk die krom voor ze liggen en straks helemaal niets meer hebben!

  Hoera !!!! Dit is Nederland dus zwaaien maar!

 2. klunkie zei:

  Beste mannen en misschien vrouwen van Geen nieuws.

  Heb immens grote bewondering en respect voor jullie werk. Zat gisteren via diverse sites weer wat te speuren en kwam op onderstaande site. Via gewoon nieuws die ik ook in dezelfde categorie plaats als jullie… recht voor de raap en op feiten gebaseerd.

  Vrees toch dat deze Michiel gelijk gaat krijgen en de mensen niet meer wakker willen of kunnen worden. Wil jullie niet de moed ontnemen, in geen geval maar bij mijzelf zakt toch de hoop op bewustwording naar een steeds lager pijl.

  Dus of jullie hem willen lezen moet je voor jezelf uitmaken.

  Nogmaals dank ( 100 maal ) aan Geen nieuws en blijf jullie volgen

  https://meedogenloos.nl/2014/04/12/epiloog/

  Groeten van klunkie

 3. Robert zei:

  Beter dat Willy en Evita gaan meedoen met sterren springen. Flinke plons van dikke Willy en zware Evita. Oma Bea kan ook meedoen van de lage springplank i.v.m haar leeftijd.

 4. Amsterdammertje zei:

  26 april wordt voor Amstelveen een dag om nooit te vergeten Maar liefst 15 profiteurs stappen in een bus en komen A’veen binnen via – citaat Amstelveens Weekblad – de wereld van het groen .
  Daar zien zij o.a. vogelverschrikkers ( zouden creatieve Amstelveners grote spiegels langs de route geplaatst hebben ? veenstekers, grondboringen en de weetjeswagen van Speelboerderij Elsenhove. Er is verder een seiciaal lied gecomponeerd dat door het hele programma door terug zal komen.
  Ik weet het niet zeker, maar zou dat het oude liedje “ik heb genoeg van al je mooie woorden” soms kunnen zijn ?
  Mensen , Amstelveen echt de komende dagen mijden, verdwaasde figuren zonder dwangbuis.

  Zie ook : http://hchdc.blob.core.windows.net/epaper/title124/Vandaag/index.html

 5. cathy zei:

  Hoorde net op de radio dat er in Nederland op dit moment een record aantal aan ww – en bijstandsuitkeringen is en dan zo’n “feestje”…………………..????

  En de hoogste uitkeringstrekkers worden lekker verwen(s)d, hoop dat die bus in “de Poel” verdwijnt met het hele zooitje erin, scheelt veel geld wat door echte mensen gebruikt kan worden, b.v. de ouderen die geen onderkomen meer hebben, of zoiets????

  Blij dat ik er niet meer woon een land om je voor te schamen.

 6. Bert Bezorgd zei:

  Helaas word er in dit land geen onderscheid gemaakt tussen mensen die 30 jaar premie hebben betaald en dus gewoon recht hebben op deze uitkering, en de gene die alleen maar profiteren. Wat oorspronkelijk een werkeloosheidsverzekering was voor werkenden is nu verziekt door de linkse landverraders van de PVDA. Ook buitenlandse en allochtone mensen hebben rechten, want anders discrimineer je. U snapt het al een werkwoord wat vooral gebuikt wordt om niet te moeten werken..
  Tja toen was er ineens een burgeroorlog in Nederland… Ik denk dat 99% de profiteurs in Nederland spuugzat zijn!

 7. Theo Hofman zei:

  @4 peter,

  Waarom Erwin Lensink?
  Waarom lezen we geen Peter?

  Waarom verschuilt de Nederiglander zich zo vaak achter iemand die al iets gepresteerd heeft en daar tot op de dag van vandaag elke dag nog de gevolgen van ondervindt.

  Bedenk PETER!
  De problemen die hij er nog steeds van ondervindt en nog vele jaren zal ondervinden zijn het gevolg van het gedrag van het merendeel van dit in en in diep trieste volk.

 8. peter zei:

  Beste Theo, Mijn reactie is bedoeld om aan te geven in wat voor een poppenkast we terecht zijn gekomen want lensink mag die dag overal komen behalve in A-veen, ivm met een poging tot doodslag met een waxinelichthouder……Mij zie je niet bij dit soort sprookjes dagen! Heb je nog gestemd Theo en je nieuwe onderdrukkers gekozen…pin je nog…heb je alle papiertjes waar je bezit op staat..Verschil tussen jou en mij…ik weet dat het niet gaat veranderen en hul me in een laagje sarcasme!

  groetjes…

 9. Theo Hofman zei:

  @10 Peter,

  Het Verschil tussen jou en mij is, dat als het erop aankomt niemand op jou hoeft te rekenen.

  Uit je uitermate zielige reactie opmakend behoort je tot het in en in diep trieste deel van dit baggervolk dat zich net als jij in alles hult, nog voordat er ook maar iets is gebeurt.

 10. peter zei:

  Goed zo Theo…fijn je te leren kennen. Wat heb je al gedaan dan….want ik merk er nog niks van!

Comments are closed.