Autoblog Wheelies sponsort Dodenherdenking op de Dam

auHet was in feite niet geheim te houden, maar nu blijkt dat de Dodenherdenking op de Dam vanavond gesponsord wordt door  de bekende Autoblog  ” Wheelies”. Ofschoon velen onder u ernstige twijfels hebben of zelfs afkeurend zullen reageren op het feit dat een van ons nog weinig restende momenten van normen en waarden nu aan de commercie verkwanseld wordt, restte de organisatie van de herdenking geen andere optie.

 

 

 

 

 

Vorig jaar nog liet het warenhuis de Bijenkorf al weten niet meer voor de kosten op te kunnen draaien, eerder had het achter het Nationaal Monument liggende hotel Krasnapolsky waarin zich o.a. de Zorreguita Suite bevindt van waaruit Jorge en echtgenote vanachter de gordijnen stiekem naar de feestelijkheden ter gelegenheid van het uithuwelijken van zijn dochter had gekeken, gezegd te kosten niet langer te willen dragen.

Een aanbieding van het een paar straten verderop gelegen Casa Rosso om mits zij tijdens de plechtigheden reclameborden op de Dam mochten plaatsen werd op het laatste moment nog door ex bazin der Nederlanden, ene Beatrix afgekeurd, daar zij volgens intimi vreesde dat dit een te grote verleiding zou zijn voor de tijdens de herdenking  vele aanwezige politici, die na de plechtigheden wel aan een  “afzakkertje” toe zouden zijn.  Daarbij komt dat de vorstin het niet eerlijk vond zo lang er geen homo seksclub op de wallen aanwezig is, slechts de heterogene politici te bevoordelen en dan b.v. een premier achter te stellen.

Autoblog WHEELIES greep de kans, daar zoals bekend is Willy hoogstpersoonlijk tijdens dit soort voor hem en zijn familie spannende momenten met de pas aangeschafte gepantserde Audi A8L naar de dam zou komen, u begrijpt het; ” Just in case”.

In eerste instantie werd gedacht om de betiteling van de herdenking te vervangen door de kreet ” Wheelies for Willy ” , maar deze naam werd te populair gevonden. Nu is het plan als volgt : Na de kranslegging als het gezelschap terugloopt richting paleis, zullen tussen de toekijkende menigte medewerkers van WHEELIES opeens gezamenlijk hard ” boeh” roepen, het effect kent u uit eerdere voorstellingen, waarna Willy een spurtinzet naar de Audi, er in springt en met rokende banden zonder Marx, spinnend het Dam plein verlaat, even een rondje paleis draait, terugkomt voor het paleis, toetert naar Marxi en uit het open raan roept ; “trut waar blijf je nu, ik had je nog zo gewaarschuwd ! ” Daarop zal Marxi terwijl zij tracht in de auto te stappen nog tegen het ademloss toekijkende publiek roepen ,  ” Ei ies mei vergetten, maarrr ei ies ook een kleine beetje dom  , waarna het paar richting de Horsten verdwijnt.

U bent gewaarschuwd voor vanavond, kijken dus naar de vorstelijke versie van Hello Goodbye !

 

 

 


3 Reacties

 1. Robert zei:

  Zoals ik al eerder heb gemeld. Doorgaan Willy met die kinderspelletjes en het publiek wordt je snel zat. Willy in de tuin in Wassenaar met een op afstand bedienbaar model vliegtuigje laten spelen.
  Pinsesjes ezeltje prik en Evita als hinnekend paard. Einde van de pret!

 2. cathy zei:

  1. Robert.

  Laat ma Pothoed dan maar met die vliegtuigjes meespelen, ze heeft vorig jaar 700 miljoen extra van ONS geld uitgegeven aan vluchtjes op en neer naar Londen!

 3. Robert zei:

  Emile Ratelbqnd kan Willy adviseren omtrent het modelvliegtuigje en op de Horsten laten zien hoe je hem moet laten chrashen.

Comments are closed.