Exit uit de EU !

 

exit EUIndeed, indeed. Met een kloppend hart ben ik gisteren het stembureau ingelopen om te stemmen op een partij die ik niet volledig onderschrijf, maar die op één punt wel heel duidelijk is: Exit uit de EU.

Waarom dat kloppende hart? Omdat ik geen fascist ben. Omdat toch mijn geweten knaagde en ik wel degelijk besefte dat dit niet een keus zou worden waarna je je handen in onschuld kunt wassen. En ook omdat ik wel een beetje bang was dat mijn keuze ‘ergens met naam en toenaam geregistreerd’ zou worden (You never know. Privacy is just a word).

 

 

 

 

Toch heb ik die stem uitgebracht. In de verwachting dat een zwijgende meerderheid dat ook zou gaan doen. Als notoire Nederlandse lafbek is dat toch het minste wat je kunt doen.

Hoe naïef. Meer dan de helft van de kiezers kwam niet opdagen. En degene die wel kwamen opdagen hadden een duidelijk doel: support van de totale verkwanseling van hun land aan de EU, want beweerdelijk goed voor economie en samenleving (sic!). En daarmee kwam de Partij van de Opheffing van de Nederlandse Soevereiniteit (gemarkeerd: D66) als winnaar uit de bus.

En werd de deur naar een niet te beheersen import van hand ophouders en gelukszoekers nog een beetje verder opengezet. Sterker nog. Het ding, eikenhout of niet, is uit de hengsels gehaald en bij het grofvuil gezet.

Wat een lafhartig en bekrompen landje leven wij toch in. Wat een stel idioten wonen erin. Lui, leeg, afgestompt, bekrompen, en totaal niet geïnformeerd. Met veel bravoure rellen op internetfora, om vervolgens snel in te binden als blijkt dat een bepaalde Islamitische staat de handelsbetrekkingen opschort of domweg denken dat je net zo goed niets hoeft te doen, omdat het toch ‘niks’ uitmaakt of ‘omdat ‘t wel goed komt’.

U had uit uw bed of vanachter uw bureau moeten komen om uw stem te laten horen. Dat heeft u niet gedaan. En nu mag u op de blaren zitten. U zit tot uw nek in de EU. En uw laatste restje soevereiniteit bent u, ik schat, tussen nu en 5 jaar helemaal kwijt.

Bereid u erop voor. Loopt u alvast de markt op om toekomstige passende kledij aan te schaffen.

Want mag ik al diegenen die geen zin hadden om op te staan of geloven in de goede afloop en dus niets doen of op halfbakken compromispartijen en veilingmeesters blijven stemmen wijzen op resolutie 1605 (2008) van de Raad van Europa? Mag ik??????

U hoeft het niet helemaal te lezen, hoor, als het te moeilijk is. We vatten het stuk wel voor u samen.

Onder het motto ‘het bestrijden van terrorisme’ heeft de Raad van Europa in 2008, zonder democratische legitimatie, de deur naar een islamitische heilstaat wagenwijd opengezet. Ik citeer:

9.7.4 comdemn and combat Islamophobia;

9.7.1 taking a range of positive steps to enable immigrants and people with an immigration background to integrate into society through fair and non-discriminatory access to employment, education, vocational training, housing in mixed areas and public services and eventually via democratic participation through citizenship;

9.7.7 taking all the necessary measures to eliminate inequality of opportunity faced by immigrants, including unemployment ad inadequate education;

9.7.8 removing unnecessary legal or administrative obstacles to the construction of a sufficient numer of appropriate places of worship for the practice of Islam;

9.7.9.ensuring that schooll textbooks do not portray Islam as a hostile of threatening religion;

9.12 encourage informative projects abouts Islam’s contribution to western societies in order to overcome stereotypes on Islam;

Met deze resolutie, die ook wel is aangeduid met ‘immigration for oil’, heeft de EU de deur opengezet naar een tsunami van islamvolgers. Een ideologie die niet gericht is op integratie en assimilatie maar op verovering en het vestigen van een heilstaat. En ook WIJ zijn daar medeschuldig aan omdat wij he-le-maal niets deden, bang voor ons eigen hachje als wij zijn, en Farcebook, Whatsflap en Linkedspin belangrijker vonden.

Als u wilt weten wat dit voor gevolgen gaat hebben voor ons kikkerlandje check dan eens dit artikel van Paul Wilkinson, die een rondreisje deed langs een aantal steden in het Verenigd Koninkrijk (terwijl dat land ten opzichte van de EU zelfs een uitzonderingspositie inneemt!):

http://chersonandmolschky.com/2014/05/12/islamisation-england-town-time/

Het VK is een land geworden met wijken die voor gewone Britten niet meer vrij te betreden zijn. Punt uit. Hij formuleert het zo:

Whichever way I look at the situation, whether Muslims are 0.5% or over 20%, there is a culture that rejects the host culture and imposes itself exponentially, in a negative fashion. Islam is totally opposed to multiculturalism but is using it for its own means. Regrettably this was all avoidable but no one dared say ‘stop’. As a result the same pattern of Islamisation is repeated throughout England. One town after another is being “enriched”. The quaint English towns of yesteryear are traded for mosques, halal restaurants, crime, litter and above all, hate. This is the new England. This is what has become of my country.

U mag binnenkort diezelfde conclusie voor uw eigen land gaan trekken. Van harte met uw onoplettendheid en lafhartige houding. Blijft u voorts vooral op uw telefoon gluren en angry birdies spelen en vergeet niet om regelmatig een selfie te maken. Dan kunt u straks terugkijken op een mooie fotoreeks van de tijd die u nog in vrijheid rond kon huppelen.

Voor de wakkeren onder ons rest slechts een opmerking van een lezer onlangs: “Save yourself”.


24 Reacties

 1. Arie Kanarie zei:

  De linkse indoctrinatie van de afgelopen 10-tallen jaren heeft eindelijk het volk waar het het hebben wil,…………….. monddood, moegestreden en lamgeslagen. Geen enkele moeite nemen om even naar een stemburo te lopen, fietsen, rijden. Nederland is op 22 mei 2014 door het eigen volk officieel ge-euthanaseerd,………..

 2. cathy zei:

  Niet alleen : Save yourself…………..maar verdwijn uit Europa zolang het nog kan!
  Wie zijn hier nu de fascisten, U en ik, of onze niet gewilde en gestuurde gelukszoekers?

 3. Theo Hofman zei:

  Eenmaal in het verleden mijn afkeur te hebben aangekruist op een naar wat later gewoon een ongewassen stuk WC papier bleek te zijn, ben ik gisteren naar dat stembureau gegaan.
  Hoewel Wilders, gezien zijn inzet om een volwaardige partij neer te zetten en ook heeft laten zien gedane beloften niet na te komen, was de PVV dan de enige partij die mijn stem dan maar moest krijgen.

  Helaas en ook zo voorspelbaar laat die burger van Baggerland nu ook hun Geertje vallen, ja en met de klemtoon op OOK!

  Hun Pimmetje was dood en kozen ze weer massaal voor Bagger Links.

  Eigenlijk met ik steeds harder lachen over de keuzes welke dit bange bagger volk maakt en kan alleen maar zeggen tegen iedereen:
  Het maakt niet uit hoe weinig geld je hebt, maar zet het om in gouden of zilveren muntjes, zo bescherm je jezelf voor als de boel in elkaar dondert.
  Haal in eider geval je geld van ALLE rekeningen af (ook je betaalrekening) want als de verkiezingen zijn geweest dan gaat Europa zeker uw eurotjes binnen harken.

  Niet janken die zondagavond als het is gebeurt, u heeft gisteren zelf toestemming gegeven!
  En om het woorden van Pechtold te gebruik, er is MASSAAL toestemming gegeven!

 4. Driek zei:

  Dit volk dient zich diep te schamen, niet eens de moeite te nemen om te gaan stemmen, maar dan straks niet gaan krijsen wanneer er lieden met het zwaard in de knuist bij u op de stoep staan. Wat een dom volk, ik heb er geen woorden voor. Ik ben het ook volledig eens met de schrijver van dit artikel.
  Ik zou zeggen: ‘Allah Akbar’. Op naar het islamitische paradijs.

 5. Arjan de witte zei:

  Wie zwijgt stemt toe.
  Maar wie stemt ,stemt toe met dit circus.

  Ik wacht op de dag dat wij de verantwoordelijken door ONZE! straten zullen slepen

 6. Bert Bezorgd zei:

  Ik blijf zolang ik nog kan en mag de PVV steunen. Correctie onze bevolking heeft NIET voor de EU gekozen. Dit wordt zo uitgelegd door de Pechtold, u weet wel die wethouder uit Delft. Het ging toen om fraude rond een onteigeningsprocedure door de gemeente Leiden, waar Pechtold van 1997 tot 2003 wethouder was. Maar ja, de meerderheid is natuurlijk wel schuldig aan E.N.P. want ze (extreme Nederlandse Passiviteit) zijn immers niet gaan stemmen…

 7. Willem J. zei:

  Goed stuk van deze schrijver en ik kan zijn woede en onmacht meevoelen. Aanvankelijke was ik niet van plan te gaan stemmen, om reden die ik via dit forum uitvoerig uit de doeken heb gedaan. Wel heb ik mij al die tijd geïnformeerd over de bewegingen, ten aanzien van de EU, door de verschillende partijen, in plaats van futloos achter de kwelbuis te hangen. Het was een filmpje op Internet van Daniël van der Stoep van Artikel 50, dat mij toch ineens ‘het licht deed zien’ en waardoor ik de keus maakte wél te gaan stemmen. De overweging? Mijn bezwaar om te gaan stemmen om zo een EU, -die volgens mij in deze vorm niet kan bestaan en door verraad en manipulatie tot stand is gekomen- een zekere vorm van legitimiteit te geven, moest het afleggen tegen het praktische feit, dat de EU er nu eenmaal is en het best van binnen uit kan worden gesloopt.

  Die EU die op zichzelf al één grote leugen is. Wist u dat de eerste aanzet al in 1975 gegeven is in de zogenaamde Straatsburg Resolutie. Ook toen al tekende Nederland – onder leiding van premier Joop den Uyl (héé…PvdA)- braaf bij het kruisje.

  De gemiddelde Nederlander zal het – zo blijkt maar weer – kennelijk worst zijn. Tot de dag dat zijn laatste euro door de EU uit zijn zak wordt gewrongen en bier, chips en TV weer alleen is voorbehouden aan de rijken. Dan zal er echter geen weg meer terug zijn. Zij die wel hebben gestemd, zijn voor het grootste deel zó geconditioneerd, dat we ze het niet eens meer kwalijk kunnen nemen, hoe ze hun stem hebben uitgebracht. Zeg nou zelf, als je je eigen vrijheid en soevereiniteit door het putje spoelt door op D66 te stemmen, ben je toch niet helemaal helder.

  Zij die in dit land nog overblijven met een ongeschonden geest en heldere blik, hebben de ondankbare taak, die vrijheid te beschermen waar mogelijk. Het spel van de PVV is definitief uitgespeeld. De formule werkt niet meer ! Te onachtzaam mee omgesprongen. Dat zal betekenen dat er ruimte komt voor de Islam. Ook al geen fijn vooruitzicht.

  Lamlendig Nederland, gisteren had u het verschil kunnen maken! Nu zijn uw kansen voorlopig uitgespeeld.

  O ja, mijn stem ging naar Artikel 50. Deze partij heeft een goed verhaal. Misschien goed voor de toekomst als de club van Rutte gaat sneuvelen. (fingers crossed)

  Net als Arjan wacht ook ik op de dag dat de verantwoordelijken met pek en veren door onze straten zullen worden gesleept.

 8. Alberto Rios zei:

  @5. Arjan

  U heeft zelf wel of niet gestemd! In ieder geval bent u ook…fout !
  de huidige regering en die daarvoor zijn in verkiezingen door het Nederlandse volk gekozen
  en die hebben al heel lang geleden voor deelneming aan de EU getekend.
  Uit de EU stappen is onmogelijk ,een utopie! Buiten het feit of u tegen of voor bent!
  Wie geeft u het recht om mensen door onze straten willen slepen!
  Dat hebben de NSBers en Nazis al gedaan…
  Een beetje reflectie… a.u.b.

 9. Alberto Rios zei:

  De echte Nederlanders waren geen christenen, maar wie niet machtig genoeg is moet accepteren!
  Zo is het altijd gegaan in de geschiedenis van de mensheid.
  Waarom dan zo tegen het islam?
  Of is het alleen maar een reactie tegen de rijke elite?

 10. johanna te riele zei:

  Het is altijd makkelijk om ergens tegenaan te schoppen en inderdaad wij zitten tot over onze oren in de ellende. Niet alleen de “de anderen” zijn hier debet aan. Nederlanders (niet allemaal) zijn niet alleen lui maar ook nog verraders nsbers heette dat geloof ik. Ik zelf heb mijn stembiljet retour afzender gezonden met het woord PROTEST aan de binnenkant. Wat zou het mooi geweest zijn als al die niet stemmers dat gedaan zouden hebben ? Misschien iets voor de volgende verkiezingen ?

 11. Amsterdammertje zei:

  Dit artikel slaat qua inhoud de spijker op de kop, maar dit mag in de ” fatsoenlijke MSM niet meer geschreven worden. Is politiek niet correct.

  En mijnheer Rios, waarom tegen de islam ? Een domme vraag die u beantwoord ziet in het artikel. De islam is in tegenstelling tot de HUIDIGE vorm van christelijk geloof ( het was ooit anders) er op uit middels pure geweld dit geloof te propaganderen en door te zetten. Kijk naar Nigeria of Syrië en elders in de wereld waar er een clash is tussen de islam en ….

  En dan zal ik het nog eenvoudiger voor u maken, ik wil dat mijn vrouw gewoon rond kan blijven lopen, NAAST mij en niet 3 meter achter mij om dat clichè maar eens aan te halen. En ik wil geen baard !

  Begint het u nu te dagen ?

 12. Anneke zei:

  Ik had dit stuk niet beter kunnen verwoorden, er staat in wat ik denk, niets meer aan toevoegen. Ik ben het helemaal eens met de schrijver..Wij zijn een laf volk…..

 13. Ken zei:

  Nederlanders zijn in grote meerderheid tegen de EU. Laat u niet gek maken 30% tot 35% pro stemmers is niet de totale massa. En in hoevere de cijfers betrouwbaar zijn, valt nog te bezien. Want zo als u weet beste mensen, liegen en bedriegen kunnen ze goed. Manneke Pechtold mag zich lekker wrijven in de handen. Maar voor hoe lang? Nederlanders zijn geen dom, laf en lamlendig volk. Ze weten verdomd goed wat er speeld. Ze zitten ook gevangen in de – matrix. Ze moeten ook hun hypotheek betalen, eten en lasten. Je kan niet totaal je rug toekeren van het ellendige corrupte systeem. Dit heeft veel tijd nodig, voor verandering ten goede.Het verzet wordt als maar groter tegen de EU. En ook de verraders in den-haag worden een keer ontmaskerd.Ga je schamen politici wat je Nederland en het volk hebt aangedaan! Ik heb dit land lief! En ik vertrek niet!! Het komt goed!

 14. check zei:

  V voor victorie eindelijk een volk dat zijn rug recht !

  UKIP van Farage zet met grote winst Britse politiek op zijn kophttp://www.elsevier.nl/Buitenland/nieuws/2014/5/UKIP-van-Farage-zet-met-grote-winst-Britse-politiek-op-zijn-kop-1529770W/

  En nu de Engelse uit de EU kan baggerland volgen ………….

 15. Driek zei:

  @Ken Schreef: Nederlanders zijn geen dom, laf en lamlendig volk. Ze weten verdomd goed wat er speeld. Ze zitten ook gevangen in de – matrix.

  Nou, beste meneer Ken, ik vind de Nederlanders erg dom, laf en lamlendig, en ze hebben er totaal geen benul van wat er speelt, want anders waren ze wel gaan stemmen. Het interesseert ze gewoon niet. Ze hebben toch tijd genoeg gehad om in te zien, dat ze zijn overgeleverd aan een stel dubieuze bewindslieden en regeringsleiders, die zeker niet het welzijn van het volk voor ogen hebben. En als straks die domme Nederlanders eindelijk wakker worden is het te laat.

 16. Hoeder zei:

  Onbegrijpelijk dat zoveel mensen de kans hebben laten liggen om duidelijk te maken dat ze tegen de EU in zijn huidige vorm zijn. Een dictatoriale , ongekozen club in Brussel beslist over ons. En dat accepteren we. Zelfs de meest bizarre acties van Brussel worden gepikt. Waarom al die miljarden naar de Oekraïne bv? Ons budgetrecht geven we weg en ga maar door. En de grootste landverrader in dezen, D’66, wordt nog eens de grote winnaar. Het lijkt wel of de mensen hun verstand hebben verloren. Als lemmingen storten we ons in de poel van ellende. Gelukkig is er een WK, dat interesseert mensen wel. Ja geef ze brood en spelen geldt nog steeds. Hoe kan een beschaafd land zo zinken.

 17. Driek zei:

  Beste Alberto, als we het u nu nog moeten uitleggen, waarom we tegen de islam zijn, kunt u beter maar weer onder uw steen kruipen en daar voorgoed blijven. Of u bent heel erg dom, of u bent een volgeling van die verschrikkelijke moordenaar Mohammed, anders kan ik uw gedachtespinsel niet begrijpen. En hier moet u het maar mee doen.

 18. Ken zei:

  Als je stemt. legitimeer je eigenlijk het EU project, die ondemocraties is en niet legitiem. Wilders en Sp is geen optie. Wilders hoort bij de machts-elite. Zijn rol is gecontroleerd schijn verzet en voor ongenoegen zorgen. Waarom dacht je, dat hij op het laaste moment onzin uitkraamt.. minder marokkaan. Om zoveel kiezers kwijt te raken, op dat cruciaal moment. Is allemaal zo geplant. Vergeet niet dat we ook in een tijd leven van grote misleiding. En sp is ook niet helemaal anti-Europa.
  Het kan zijn dat er nog niet veel mensen zijn ontwaakt uit hun slaap, maar het groeit gestaag! Alles dat verborgen is,komt aan het licht. Wees scherp en alert en altijd het geheel plaatje overzien. Als je het wil zien teminste! Ik Hou van Nederland!!

 19. Dick zei:

  Idd Ken,, stemmen betekend autoriseren,,
  .
  Wie heeft gestemd zal dan ook zijn mond moeten houden en laten gebeuren wat gebeurt.
  Enkel de niet stemmers hebben recht van spreken,,,,

 20. Tonnie zei:

  destijds hebben wij met 63% Nee gezegd tegen de grondwet . Nu met 63% tegen Europa! (thuisblijvers)
  Ga maar vragen aan de Rekenkamer D66 want rekenen is je sterkste punt niet.

 21. Ken zei:

  Deze onnozelen begrijpen nog steeds niet, dat ons land al lang en breed is opgediend aan Brusselse veelvraat en dictatuur. Deze groep maakt voor 15% deel van de tegenstanders en hadden bij 65% thuisblijvers moeten worden opgeteld, zodat de conclusie luidt, dat minimaal 80% van de EU af wil. Door nu kenbaar te maken dat ze hun stem hebben verkwanseld, moet de zwarte piet ergens worden neergelegd. Zeer zwak en kansloos.. ook deze lieden hebben hun mond te houden.

 22. Theo Hofman zei:

  Ken en Dick
  Uitsluitend de niet stemmers mogen volgens jullie hun mond nog open doen?

  Het lijkt me beter vanavond even af te wachten wat die Wilders partijen in de andere landen hebben gedaan, dat in tegenstelling wat ze hier heeft gedaan.
  Zoals het er nu naar uitziet hebben de stemmers in de andere landen hun “idool” niet laten barsten en kunnen de burgers hier alleen nog maar hun wonden likken.

  Met wonden likken zijn jullie volgens mij al begonnen, want buiten het gebruik van woorden zie ik het daadwerkelijk de straat op gaan (ook) door jullie, niet gebeuren!

  Voordat je op mijn woorden gaat reageren, besef dan wel dat de coalitie van VVD, PvdA minimaal aan het wankelen HAD kunnen worden gebracht!

 23. Arjan de witte zei:

  Ik heb niet gestemd omdat er eenvoudigweg niets te stemmen valt.
  Ik houd mijn stem liever zelf dan dat ik het weggeef aan een of andere idioot.
  Ik heb mijn straat, wijk, stad en land, jarenlang achteruit zien gaan. Kapot gemaakt door liegende politici die het zogenaamd zo goed voor hebben met ons maar er ondertussen alleen voor hun eigen centen zitten. Nooit is mij gevraagd of ik Turkse of Marokkaanse buren wil. Ik moest ze leuk en interessant vinden. Hun eten proeven, accepteren dat ze een andere cultuur meenamen. Ik moest mij maar aanpassen aan hun voor mij vreemde gebruiken. Blij zijn dat ze nu eindelijk een eigen gebedsruimte hebben. Het normaal vinden dat ik nu met drie buurmannen samen ’s avonds de honden uitlaat omdat ik anders berooft ga worden door mijn lieve medelanders die normaal allang in bed hadden moeten liggen. Het normaal vinden dat vuilniszakken voor mijn balkon naar beneden vallen. En ook nog accepteren dat ik onlangs een boete kreeg omdat mijn oude auto lekte omdat de koppakkingen kapot waren. “Meneer, dat is toch een ernstig milieudelict” Door GVD! een Marokkaanse buurtnazi nog wel! Mijn zoontje wil geen ham meer op brood als hij naar school gaat want zijn islamitische klasgenootjes vinden dat vies. Tot diep in de nacht blèrende Afghaanse kinderen in het trappenhuis omdat ze weer één of ander feestje hebben. Nachten wakker liggen van knetterende scooters waarmee mijn medelanders over het grasveld scheuren. Ik moet alles maar accepteren, mij aanpassen en zelfs blij zijn met deze mensen die mijn cultuur komen verrijken.
  Nee. Ik zet mij tv uit en doe mijn gordijnen dicht. Ik heb het helemaal gehad met deze multiculti shit. Mijn stem krijgen ze niet. Ik houd hem liever zelf. Dan kan ik tenminste nog zelf spreken en laat dat niet één of andere idioot dat voor mij doen.

Comments are closed.