Maatschappelijke opvang voor Roma

met de franse slagWat zijn wij toch een geweldig land, d.w.z. niet als je een (oude) Nederlander bent of toevallig tot het uitstervend ras behoort van Nederlanders waarvan de handen nog niet met de open palm naar boven wijzen, nee gewoon NEDERLANDERS hier geboren en getogen, best in voor een geintje, maar in praktisch alle gevallen toch net binnen de regels. Nu zijn er ook andere inwoners in ons land, die inmiddels geïnspireerd en aangemoedigd door het laffe linkse gedrag dat voorschrijft dat wij allen gelijk zijn,deze hier dankbaar misbruik van maken. Immers met een al even slappe rechterlijke macht die de oren laat hangen naar wat de politiek hen voorschrijft, is ons land verworden tot een modderpoel van kleine criminaliteit en het tolereren daarvan.

 

 

 

In Amsterdam, om maar even in eigen land te beginnen, woont een zekere familie Dimitrov. Wij kunnen beter zeggen “uitwonen” , maar dat loopt dan gramaticaal niet, hetgeen ons onmiddellijk de boosheid van die lezers oplevert wiens dagtaak bestaat iedere komma, punt, d of t te moeten corrigeren. Dus de Dimitrovs wonen in Amsterdam, maar oorspronkelijk zijn het :

Roma

In een huis dat hen door de gemeente ter beschikking gesteld werd in Amsterdam Noord, terroriseerde de familie de gehele buurt, maar zelf zijn zij van mening dat dit uiteraard niet het geval is en de politie die telkens moet ingrijpen dit slechts doet om ze te pesten. U herkent het wel, net als bij een groep Noord Afrikanen en andere verrijkers van ons culturele landschap ligt de fout nooit bij hen. Zij zijn miskend, krijgen geen kansen, kortom net  Calimero , zij zijn groot en wij zijn klein, het bekende en enige pseudo verweer dat wij minderheidsgroeperingen in al die landen waar zij onrust en wanorde veroorzaken hebben horen zeggen.

Kijkt u even mee naar de video die de Telegraaf plaatste. Het mocht niet baten en kreeg de familie nadat zij het hen toegewezen huis waren uitgezet 2 wooncontainers toegewezen eveneens in Amsterdam. Zo te zien keurige woonunits met o.a. zoals u hier op de video kunt zien inclusief een Amerikaanse dubbeldeurs koelkast enz. Maar nee, dat was toch wat aan de krappe kant voor de Dimitrovs.

Dus gewoon geen huur betalen aan woningbouw corporatie Rochdale, die na 6 maanden huurachterstand de familie uit de containers wil laten zetten. Schandalig, vindt dat ook de advocaat van de familie, die ze naar goed vaderlands gebruik onmiddellijk ter zijde staat. Wat is hun toekomst, het is nog al wat om ze uit te zetten. Misschien dat advocaat Tom de Heer zelf een oplossing kan bedenken of zelf de Dimitrovs een paar kamers aan kan bieden?   Tom is een zeer sociaal financieel bewogen man zoals u op zijn website kunt zien. Zo verdedigde hij o.a. arme Zuid Afrikaanse negers, die zoals u misschien via de buitenlandse media hebt gelezen, de blanke medeburgers hel en verdoemenis toewensen, dit geheel naar Zimbabwaans voorbeeld. Tom zat ook nog een tijdje bij het UNCHR, de VN club die als zij weer eens in geldnood zitten, en dat is vaak, fotos van zielig kijkende krullebolletjes op het www. zetten en inderdaad daar telkens ook weer mee scoren. Tom verdient een gegarandeerde overheids cent in de zieligheidsindustrie, die echter niet te dicht bij moet komen. Dan zijn Tom en zijn denkgenoten gelijk verdwenen en zien wij slechts lege schoentjes staan.

Maar inmiddels heeft een woordvoerder van de gemeente al laten weten, dat de familie na het kort geding dat over een kleine 2 weken plaatsvindt altijd nog gebruik kan maken van maatschappelijke opvang !

Wij kunnen niet anders concluderen dat het bij deze familie, zoals veel vaker bij hun soortgenoten gaat om :

tuig

van de :

 

richel

 

Moeilijk wat wij bedoelen ?  Echte een nadenkertje ………………….!!! Maar zelfs de bedenker in onze redactie zag de rook uit de oren van zijn collega’ s komen, dus foto 1 , de naam van een stad, foto 2 , wat u uw hond of paard omdoet en foto 3 wat je op een rotswand tegenkomt.

Kom op, u heeft er toch wel iets voor over om onze mede landgenoten beter te leren kennen. Echt gelooft u ons het is een verrijking die u niet zou willen missen.

Dan nemen wij u even mee, naar een Zuid Franse stad waar wij noodgedwongen vanochtend even de supermarkt moesten bezoeken. Plotseling veel lawaai, schreeuwende mannen, gillende vrouwen en huilende kinderen. Zoals de Dimitrovs, Tomarovs en hoe ze allemaal ook mogen heten was ook hier een stel  cultuur verrijkers proletarisch aan het winkelen geslagen. Gewoon de kinderen voorop met duidelijke instructies wat zij binnen moesten halen en dan gewoon de winkel uitlopen. Worden de kinderen gepakt voordat zij de buit aan de buiten wachtende ouders kunnen afleveren, dan berust alles op een misverstand.

De bedrijfsleider belde de politie, maar inmiddels bemoeide onze hoogsteigen redactiehond zich met de zaak. 60 Kilo hond met een prima hagelblank gebit , 90 cm schofthoogte, dus nu niet bepaald een Fikkie waar je gewoon omheen loopt. Trouwens door ervaring wijzer geworden schijnt het beest  instinctief niet van dit soort mensen te houden. Honden hebben wat dat betreft een beter instinct dat Tom en zijn collegas , dus konden wij onze bijdrage leveren, de familie even bij elkaar te houden totdat de Gendarmerie was aangekomen.  Een kort gesprek leverde ons een compliment op van de commandant, even een soort cultuurschok als je nog niet zo lang geleden in Nederland geweest bent en werd de familie afgevoerd.

En dan lezen wij morgen wel in de krant, dat het kamp gelijk door bulldozers met de grond is gelijk gemaakt onder het motto als wij jullie niet uit mogen zetten, dan zorgen wij er op z’ n minst voor dat jullie het hier niet gezellig gaan vinden.

Dat is maatschappelijke opvang à la Francaise !

En om u een idee te geven hoe het ook kan  2 citaten van de Franse TV zender RFI :

This week the Minister for Industry, Christian Estrosi said mayors should be fined if they have not done enough to fight crime.  Ziet u het al gebeuren dat Eberhard van der Laan een bekeuring krijgt ? Het zou een nationale feestdag waard zijn !

en

France expelled about 10,000 Roma to Romania and Bulgaria last year, according to officials, and Immigration Minister EricBesson that 850 will be thrown out in August.

Het interessant is dat ook onder het bewind van de socialistische president Francois Hollande  deze strategie gewoon voort wordt gezet. Weliswaar een druppel op de bekende gloeiende plaat, maar in ieder geval een ontmoedigingsbeleid waar wij slechts jaloers naar kunnen kijken.

 

 


6 Reacties

 1. cathy zei:

  Roma zijn de Nigerianen van Europa, blijven rovers, dieven,oplichters….verkeerde genen!

 2. check zei:

  Hebben jullie ff geluk. In baggerland zouden jullie worden gearresteerd en je hond als het een beetje tegenzit gewoon worden afgemaakt of op zijn minst in beslag zijn genomen.
  Kijk de zieligheid industrie verdiend er miljarden aan en voor het politieke geteisem een mooie carrière om na je verraad tegen alles wat baggerland is je zakken eens heel goed te vullen. In mijn tijd dat ik in Boedapest heb gewerkt moest ik veel reizen dus ook naar het platteland waar veel Roma’s zaten. Nee, als ze de dorpen binnenkwamen werden ze er door de lokale politie keihard weer uitgeslagen terug naar het krottenkamp wat heet de zwijnenstal die ze er zelf van maakte. Ongelofelijk wat een smeerboel die gasten er van kunnen maken een varken is schoner in zijn eigen hok. Ook in de andere Balkan staten werden ze hetzelfde behandeld, maar dat weten de losers in baggerland niet zeker niet de politieke idioten met hun al even verraderlijke slinkse zakkenvullers maten. Neem ze toch in huis zeg ik vaak en dan kijken ze je heel vies aan zo van ben jij even gek geworden. Nee daar is de staat voor hoor je steevast van dit slinkse vullis. Wel ze zakken vullen maar niet de lasten voor je rekening nemen. Het si een plaag net zo erg als die moro’s en vooral Somaliërs , waar wij als baggerland totaal niets mee te maken hadden.

  Hier inj Spanje m.n. in de steden is het ook een plaag. Bedelen , zakkenrollen en vooral roven het is elke dag aan de orde . De naïeve toerist die het ozoooooo zielig vindt ondervindt het aan den lijven en dan draaien ze in een keer om. Schijnt zo te moeten zijn om eerst het eens te moeten ondergaan anders geloven ze het niet.

  Zag van de week dat iemand het lef had om naar die van Balen een kwakende eend te roepen. Je had hem een enorme muilpeer moeten geven die kwal.

  Jaren geleden kwam ik op een verlaten pier op Shithol die Jan DRONK tegen. Niemand in de buurt dus nam mijn kas waar en liep naar hem toe. Zo enorme zuipschuit weer op mijn zak lekker reizen en je weer gaan volvreten. Hij kromp in elkaar en keek hulpeloos om zich heen. Ja geweldige boef die je bent , heb een aantal keren uren lang in het vliegtuig zitten wachten omdat jij zo nodig straal bezopen en totaal lam tussen twee man het vliegtuig in werd gedragen,. Je bent een stuk ongedierte van het ergste soort witte borden crimineel het doodschoppen niet waard. Als een haas ging hij er vandoor de schijtlijster. Was wel zo slim om geen bewaking te gaan halen want had me een tumult gemaakt. Genoegen doening heb er maanden op kunnen teren !

 3. Joop zei:

  Bedoelde de schrijver soms met de plaatjes:

  ROMA TUIG van de RICHEL?

  Gelukkig maar dat ik goed ben in puzzels oplossen echter helaas niet bij het onoplosbare probleem van deze roma criminelen.

 4. Robert zei:

  @Check. De muren van het paleis op de Dam zitten te rotten omdat er veel tegenaan gezeken wordt. Misschien mooier en op de Dam een groot roestvrij stalen beeld van de verwoesters van het vaderland waar iedereen tegenaan kan zeiken. Joop Den Uyl hand in hand met Jan Pronk en Marcel van Dam. Het zelfde In Den Haag voor het paleis Noord Einde. Bea hand in hand met Willy en Evita. Opschrift de keuninklijke roversbende.

 5. check zei:

  Je kan het beter helemaal in een bekisting zetten en vol met beton laten gieten. Dan heb je een echt monument m.n. hoe er een einde komt aan decadentie en verraad van een heel stel leugenaars en oplichters ! IN Yankee Dude land noemen ze dat een concrete jacket waar ze geboefte mee opruimen !

Comments are closed.