Open brief aan Mark Rutte

a1Geachte heer Rutte, beste Mark ,

Wij gepensioneerden zijn nu echt helemaal nijdig,  want hoe is het in hemels naam mogelijk dat de Eerste en Tweede kamer er mee instemmen dat als een gezin naar hun land van herkomst terug willen  gaan, WIJ NEDERLANDERS, de vliegreis, de verhuiskosten betalen en ze dan nog maandelijks € 600,– tot aan hun dood toesturen!! Wat ging er mis tijdens deze beslissing ?

 

 

 

 

 

Over de kinderbijslag maar te zwijgen…..Maar wij,  stel sukkels betalen de volle mep voor de zorgpremie, we betalen ook de € 350,– eigen risico, terwijl buitenlandse werknemers maar € 69,– per maand betalen en geen eens eigen risico!

Maar het kan nog gekker hoor Mark, dat weet jij ook wel, we geven de man die brand stichtte op Schiphol, waarbij 10 mensen omkwamen, gewoon een schadevergoeding (lees afkoopsom) van € 47.800,– Hij had onterecht vast gezeten hij was maar een illegaal….en die moet je koesteren toch Mark ? Want deze mensen protesteren niet tegen het WANBELEID van dit kabinet.

Maar 19 Maart bracht de uitslag bij de gemeenteraadsverkiezingen …. niks huidige politieke partijen ……. Nou Mark, kun je rekenen, reken er dan maar niet op……
En gelukkig blijkt na de verkiezingen….. een keiharde afstraffing voor jouw en je zittende verkwanselaars.

Weet je wat ook echt schandalig was? Dat D66, GroenLinks proberen, om in het Turks stemmen te krijgen ………. hoe laag kun je nog zakken? Dus doe mij en de rest van de Nederlandse bevolking een heel groot plezier, pak je koffers en rot heeeeel snel op uit het Catshuis en neem a.u.b. de hielenlikkers van je regeringspartij mee…Vooral geen liefs van mij!

Je mag ook jonger dan 65 zijn om dit te lezen…misschien leer je hier nog iets uit ?

Hallo allemaal, een Nederlandse 65 plusser die spreekt!!!!!!

Ik heb hard gewerkt sinds mijn 14e,  40 en soms tot 70 u per week en dat meer dan 40 jaar lang. Ik verdiende redelijk geld, maar had mijn baan of mijn salaris niet geërfd en ik werkte om dààr te komen waar ik vandaag ben.  Als je de economie bekijkt, lijkt het nu geen goed moment te zijn, gepensioneerde te worden. Maar ik heb geen keuze, ik ben gepensioneerde.
Ik ben het beu, om te horen, dat ik “mijn rijkdom moet verdelen” onder mensen die mijn vorm van werk-ethiek niet kennen.
Ik ben het beu om te horen, dat de regering het geld dat ik verdiend heb, van mij wil afpakken – desnoods met geweld ??- en het aan mensen te geven, die te lui zijn om zelf geld te verdienen, of die zogezegd vluchteling  gelukszoeker zijn.

Ik ben het beu te horen dat ik mijn zuur verdiende centjes moet afstaan aan de 5 of meer kindjes van Ronaldo, Ivanojev, Rachied en Mohamed die bij hun moeder in het thuisland leven en die hier 900 euro werkloze steun of O.C.M.W. opstrijken

Ik ben het beu , dat men mij vertelt, dat ik mijn levensstandaard moet verlagen om zodoende de verwarming van de planeet tegen te gaan terwijl de US het vertikt om de Kyoto-overeenkomst te tekenen en China meer CO² uitstoot per inwoner, dan heel mijn straat.
Ik ben het beu, verteld te krijgen, dat drugverslaafden zieken zijn en dat ik hen moet helpen, hen ondersteunen en ze medisch laten behandelen, en dat ik zou moeten betalen voor de schade, die zij bij zichzelf aanrichten.
Te velen onder ons, die geen verantwoording voor hun leven en acties nemen,  dat  ben ik  beu. Nu hoef ik mij niet meer verantwoordelijk te voelen, voor wat anderen van deze wereld maken. Ik heb echter wel te doen met de volgende generaties.

Deze kreet zal waarschijnlijk niet alom gepubliceerd worden, behalve als wij het zelf doen. Dit is dus uw kans, om het verschil te maken. Ik ben 65plusser en deed voluit mijn deel, nu ben ik moe.

Als u dit niet doorstuurt, dan hebt u het niet begrepen.

Nogmaals: Ik ben U, meneer Rutte BEU, verdwijn alstublieft zo snel mogelijk, U maakt het land KAPOT!

Ingezonden door een boze lezer: C.E.


12 Reacties

 1. John Nijhuis zei:

  Euromania de film over het ware gezicht van de eu en onze politici is online op You Tube geef deze zoveel mogelijk door aan vrienden en bekenden.

 2. Nel Meyer zei:

  En ik ben het al jaren beu, dat ik constant voor anderen moet zorgen, die zelf te belabberd zijn ,om hun handen te laten wapperen .Stoppen nu.

 3. Robert zei:

  Eenleven lang Euri 600 p.m.? Ik denk wel wat jaartjes langer als je gemakkelijk een bewijs van leven in veel landen waar die mensen vandaan komen kunt ritselen bij een gemeente of notaris! En natuurlijk proberen een toeslag te krijgen voor inwonende minderjarige kinderen die op “papier” bestaan.

 4. Sanne zei:

  ik begrijp uw frustratie. Ik hoop dat ik nooit met pensioen hoef. Er wordt dan op zo’n schofterige manier met me omgegaan dat ik liever gewoon blijf werken. Ik hoop dat ze gaan bezuinigen op salarissen van managers, luchtvervuilingsprogramma’s (door vliegtuigen en andere cap and trade ongein) en dat ze bezuinigen op mensen die van ons belastinggeld wapens kopen in arme landen, terwijl ze geen eten hebben. Ik hoop dat karma ze inhaalt. Dat een grote Joodse familie Rothschild stopt met manipuleren van oorlogen en Nederland stopt daar achteraan te rennen als een dociel hondje. Klaar met de mind controle en tijd voor zorg voor mensen zoals u!

 5. check zei:

  En om het te complementeren even Maxi paard in de zeik genomen door Ivo Niehe.

  Haar klus viel op het dek en wat stond ze voor koeiennnnnnnn hahaahaha

  Ivo Niehe kleineert Máxima
  Ivo Niehe maakt wel vaker grapjes ten koste van anderen. Gisteravond was hij gastheer bij de uitreiking van de Koning Willem I prijs, en meerdere mensen moesten eraan geloven. Onder wie onze Koningin Máxima. Zij was duidelijk not amused.
  http://www.telegraaf.nl/tv/nieuws/binnenland/22622923/__Ivo_Niehe_kleineert_Maxima__.html

 6. Femke zei:

  Ik wordt kotsmisselijk van dit kabinet. Ik ben intussen al meer dan 1200 euro per jaar gekort door dit waardeloze kabinet. Maar ze hebben wel genoeg geld om al die zielepoten te helpen in Afrika, aan wapens.

  laat ze maar eens op al die gesubsidieerde instellingen gaan bezuinigen en op al die goede doelen die voor 90% hun geld krijgen van de verplichte afdracht van loterijen, bij deze goede doelen kan miljarden gehaald worden terwijl er niemand iets van zou merken, dat is nog eens leuk bezuinigen.

  Maar helaas is dit ook het paradepaartje voor dit kabinet, want waar moeten ze anders gaan werken naar hun regeer periode.

 7. cathy zei:

  6.Femke

  Jij was toch diegene die een wasmachine van de belastingbetaler wel een must vond, als ik me goed herinner want op een andere manier de was doen kon je niet?

  En als je gekort wordt ( niet zomaar toch) zou ik die 1200 Euri flapjes maar eens lekker zelf gaan bijverdienen, banen bij Appie en Jumbo zijn er voldoende, alleen moet je daarvoor uit je nest komen ( of er laat ingaan natuurlijk…kan natuurlijk ook).

  Waar zeur je over, kom op aan het werk .i.p.v. te zeuren over je uitkering, geen fiets, geen breedbeeld TV, geen Ipad,Ipod en whatsever, te weinig alimentatie, enzovoort.

  Werken meid, daar is niemand ooit aan dood gegaan en misschien eens een andere site opzoeken, want ik wordt wel een beetje ziek van je gezeur omdat je te lui bent om te werken en vanuit die hoek je commentaar hier geeft.

  Ik wordt ook gekort,op mijn AOW omdat ik in het buitenland heb gewerkt,(en ook nog de euvele moed heb om daar gelukkig nog te wonen, zit ik op de helft van bijstandsniveau,zonder pensioen, wat niet aangevuld wordt) , terwijl ik mijn hele leven gewerkt heb, hoor je mij zeuren?

  Wordt eens flink en doe wat, als je moest demonstreren, een oproep ooit op deze site, had je geen auto (hoezo, doen je benen het niet meer?), misschien wel eens van een trein, bus gehoord, nee he, nou die rijden ook hoor, en ach, van zwart rijden zul je ook wel vast gehoord hebben, toch?

  Je bent een typisch voorbeeld van een VERPESTE en VERLOREN generatie die dit land naar de afgrond helpt!

 8. Dick zei:

  Om dit land te veranderen hoef je de Ruttes en al die volksmenners niet aan te schrijven,, echter hun adviseurs de ganse dag nalopen en waar mogelijk een Amsterdam Noir trap onder hun kont zal al heel veel verbeteren.
  Daarvoor de 65+ op laten draaien is echter net een zo groot verraad als de genoemde perverselingen beleid voeren.

 9. Bert bezorgd zei:

  Ik denk dat een staatsgreep en van Nederland weer een soeverein land maken de enige oplossing is.

 10. bartje zei:

  Ik denk dat de oorzaak van het slecht functioneren van Markje komt, omdat Markje misschien gebruikt wordt door de elite en die hem als speelbal gebruiken. Laten we dan nadenken wie dat zijn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.