Asielbeleid : dweilen met de kraan wagenwijd open.

dweilenToch nog maar eens een poging om u de waanzin van het op hol geslagen Nederlandse asielzoekersbeleid duidelijk te maken. Lees hiertoe eerst even dit bericht dat wij vorige week plaatsten en als u zich dan nog goed voelt ook dit bericht van een paar dagen geleden. De zieligheidsindustrie, een met name door ”links” gesteunde en gefinancierde lobby is zo sterk, dat zelfs rechters hun oren laten hangen.  Ondanks het feit dat er wetten zijn, die het asielzoekersbeleid regelen, kijken deze rechters angstig  of zij wel politiek correct handelen en doen een uitspraak doen die haaks staat op hetgeen er in de wet staat.

 

 

 

 

Het beste voorbeeld is dat van de familie Sarkissian in Rheden. Wij schreven al over deze familie die al jaren in Rheden woont. De vader heeft een verblijfsvergunning, maar de moeder en de 3 in Nederland geboren kinderen niet. De familie is afkomstig uit Kazachstan en de reden dat zij asiel zochten is als wij even in de geschiedenis duiken van dat land onduidelijk.  Inmiddels leven zij reeds 13 jaar in ons land met hun 3 kinderen van 2, 5 en 8 jaar. Normaal gesproken zou je zeggen, dat als je niet zeker bent van het feit dat je in een land mag blijven, je niet ook nog eens de verantwoording van kinderen op je neemt, maar ongetwijfeld zal een door u betaalde advocaat ze wel wat tips gegeven hebben om de kans voor een verblijf te vergroten

Een vooruitziende blijk, deze raadsheer, want nogmaals ondanks het feit dat Staatssecretaris Fred Teeven zich kan beroepen op waterdichte wetten, want eerdere pogingen om een verblijfsvergunning werden afgewezen.  Slaagde de advocaat van de familie er in de rechter te overtuigen dat de familie mag blijven. DE beslissing van de IND werd daarmee nietig verklaard. De advocaat van de familie Harry van Pelt heeft dus goede hoop dat de familie in ons land mag blijven !

Wij citeren even enkele zinnen van zijn website :

” Jaren kun je met een zaak bezig zijn. Onlangs nog heb ik een zaak afgesloten die zeven jaar heeft geduurd. Een groot deel van mijn cliënten bestaat uit asielzoekers of vreemdelingen, die als asielzoeker gekomen zijn. Veel uit Somalië. Dat blijft een vreselijk drama. Ook mensen uit Irak. En uit Afghanistan, een ontzettend gecompliceerde samenleving.”

U ziet, ook weer een advocaat die dank zij deze bloeiende tak van ” industrie” in ons land aan dit soort zaken een uitstekende boterham  verdient, daar wij nauwelijks kunnen aannemen dat van Pelt gedreven door menslievendheid dit soort zaken gratis behandeld.

De advocaat is van mening dat de kinderen niets verkeerd hebben gedaan en zou Teeven die nu 4 weken de tijd heeft om in hoger beroep te gaan van zijn zgn. discretionaire bevoegdheid gebruik zou moeten maken.

Inmiddels kent de creativiteit van asielzoekers om in ons land te mogen blijven geen grenzen. Zo  worden de kerken inmiddels overstelpt met aanvragen van asielzoekers die Christen willen worden. De motivatie is duidelijk. Eenmaal bekeerd kun je gemakkelijk zeggen dat je in je land van herkomst indien je zou terugkeren vervolgd wordt. De hoeveelheid aanvragen is zelfs zo hoog dat de kerk inmiddels een trainingscursus geeft aan dominees om te zien of de plotseling opgekomen wens tot bekering wel een juiste achtergrond heeft. Arjan Plaisier, scriba van de Protestantse Kerk Nederland,  heeft een masterclass aan 70 medewerkers gegeven,

Overigens heeft ook het COC  een vergelijkbaar probleem. Je hebt ook schijnhomo’s, omdat er landen zijn waar die hun leven niet zeker zijn. Hetzelfde opportunisme, waar advocaten en hulpverleners dankbaar gebruik van maken om voor hun cliënten een verblijfsvergunning te bemachtigen of het gedwongen vertrek uit te stellen, inmiddels een familie met kinderen te laten ontstaan en dan weer een beroep doen op het zgn. ” kinderpardon”.

U ziet, er wordt met man en macht aan de stoelpoten van een normale geordende rechtsstaat gewerkt, niet in de laatste plaats door de rechterlijke macht zelf.

Wij wensen u dan ook veel sterkte met deze tak van industrie die ons land keihard in een houdgreep heeft, hun winstbejag tracht te camoufleren met een dun drabbig zieligheidssausje  en het land weer een stukje meer de chaos in stuurt.

Dit zijn de mensen die ons land naar de k.l.o.t.e. helpen!

 

 

 


6 Reacties

 1. Theo Hofman zei:

  Dweilen met de kraan open?
  Er zit niet eens een kraan aan, dus zelfs dichtdraaien is onmogelijk!

  Het is door belanghebbenden ongelimiteerd en niet seizoensgebonden schudden aan de geldboom.
  Hoe en waar ik een kapvergunning voor die boom kan aanvragen is mij helaas niet bekend.

  Als die geldboom minder “”water”” zou krijgen, dan is het snel afgelopen en dat is het moraal van dit verhaal.

 2. edwinaregina zei:

  Ik gun ieder mens een goed leven, maar je kunt als klein land niet iedereen die het niet goed heeft opnemen. Ik hoor nooit iemand, wat een aanslag al deze asielzoekers leveren op de zorg alleen al. Ik geloof ook niet dat de zeespiegel stijgt, het land bezwijkt onder teveel mensen, we zakken scheef, letterlijk en figuurlijk
  .

 3. jw zei:

  zeer goed geschreven maar onze ouwe dag staat op het spel,daar maken de zakken vullers zich geen zorgen om zelf blijven ze buiten schot.

 4. Bert Bezorgd zei:

  Ik denk dat je alle stichtingen van de zieligheidsindustrie zou moeten doorlichten. Alle jaarverslagen doornemen en optellen hoeveel overheidsgeld hier per jaar na toe gaat. Ook kijken door welke politieke partijen ( ik heb wel een idee) deze stichtingen geleid worden. Daarna een referendum dat bindend is of we hier mee door willen of niet. Echter de gemiddelde Nederlander snapt echt niet dat elke asielzoeker die naar Nederland komt weer 2500 declaratie uren vertegenwoordigt voor hun juridisch adviseur, sociaal werker, enz. Dat deze kosten door u wordt opgehoest laat u kennelijk koud.

 5. Mr. X zei:

  SBS Hart van Nederland bracht het om 7 uur als verheugend goed nieuws dat de familie uit Kazachstan van de rechters mocht blijven.
  Waarom deze familie hier eigenlijk zit was het noemen niet waard.

 6. AG zei:

  Geachte lezers,

  SAMENVATTING VAN WORDEN WIJ WAKKER!!!
  =====================================

  WERELD ORDE!!!
  =============

  Een machtselite bestaande uit een een collectivum van top lieden uit de politiek,religie,
  bedrijfsleven,banken en geheime diensten,schrikt er niet voor terug om de mens net als
  in BIG – BROTHER te controleren voor zijn doeleinden!!!
  Zijn WERELDORDE,niet alleen dreigen we de komende jaren te worden opgesloten in
  een gigantische – kooi – van – stralingen die ons volledig dehumaniseren,dit zijn de krachten
  achter het wereldtoneel.
  Zij zijn ook bezig om de mens stap – voor – stap (Dit voor hun veiligheid!!!) via een wurgend
  controle systeem in hun greep te krijgen!!!
  Eerst door een onze privacy beetje bij beetje bij beetje uit te schakelen,daarna mogelijk gevolgd
  door geavanceerde elektronische – technologieen.

  INTERNET SPEELT HIERBIJ EEN ZEER BELANGRIJKE ROL!!!
  ===============================================

  De werkelijk blijkt soms totaal anders te zijn dan wat ons wordt voorgespiegeld door media en TV.
  Het is zelf zo, dat zij in staat zijn ons te misleiden,al menen wij enigszins dat dit nieuwe deuren openen
  om ons te misleiden!!!

  Dit neemt toe; en daarmede ook het onbewuste door onszelf gecreeerde klimaat van angst!!!
  Toch hebben menigeen het idee dat dit virus opzettelijk is uitgezet!!!
  Alsof een machtige schaduw de angstsituatie uitbuit voor eigen doel.
  De chaos die momenteel op vele plekken in de wereld geschapen is vertoont een zekere
  structuur die verwijst naar die verborgen krachten achter het wereldtoneel!!!
  Zij een nieuwe totaal andere nieuwe wereld – orde willen scheppen!!!
  Hun doel is om met moderne technieken zoals de elektronica dit op vele fronten ingezet om de
  GROTE – MASSA – TE – CONTROLEREN————————- ( TOT SLAAF VAN HET SYSTEEM TE MAKEN).
  SAMENVATTING WORDEN WIJ OP TIJD WAKKER???.

  DE VOLGENDE TECHNOLOGIEEN DIE BIG – BROTHER TEN DIENSTE STAAN!!!
  ============================================================

  * Afluisterschotels en radiotelescopen.

  * Spiedende camera-s in het publiek domein.

  * Mini camera-s en elektronische ogen.

  * Data banken met persoonlijke gegevens (Dus ook DNA – Banken).
  Er zij hebben wereld wijd afluister programma met wereld om spannend netwerken van zeven
  satellieten die alles onder scheppen.
  Dus met zachte hand, dit voor onze veiligheid (door banken-bedrijven-overheden en de
  machts elite) wordt de burger steeds meer gedwongen om aan die matrix deel te nemen!!!

  DOEMDENKEN ? – COMPLOTTHEORIE?- SCIENEFICTION?
  ============================================

  DE NIEUWE WERELD (ELITE) ORDE MAAKT SPROOKJES WAAR???
  ===================================================

  BIG – BROTHER – IS – WATCHING!!!
  ==========================

  EN DIT ALLES IS GENIETEN IN HET GEKKEN – HUIS WAT BEDACHT IS!!!
  =======================================================

  Welterusten geachte lot genoten,slaap zacht!!!!

  Met een vriendelijke groet,

  AG.

Comments are closed.