Marcel de Graaff, PVV Europarlementariër, LIEGT

deGraaffJe kon er haast op wachten, de leugenmachine in Brussel is nauwelijks gestart en de eerste bellenblazer is bij deze ontmaskerd. Het gaat om de man die zich Drs. cum laude in de Theologie noemt, Marcel de Graaff, de man die de PVV kar moet gaan trekken in het Europese parlement (EUP). Nu zou je van een man als de Graaff met zijn achtergrond mogen verwachten dat hij de waarheid en niets anders dan de waarheid spreekt, maar kennelijk heeft de Heer even de andere kant opgekeken en niet goed opgelet wat de Graaff vanochtend in het Algemeen Dagblad wist te vertellen

 

Om te beginnen ontslaat de nieuwe PVV leider in Brussel 9 medewerkers. Dat is nog te volgen, ofschoon als wij lezen , citaat AD . ‘ik heb 25 jaar te maken met het aannemen en ontslaan van mensen, niemand hoeft mij te leren hoe je dat zorgvuldig oplost’ dan roept dat al de eerste vraagtekens op.

De Graaff studeerde Theologie in de periode van 1981 tot 1988. Hij gaf Godsdienstonderwijs  aan een school in Rotterdam. Maar gelijktijdig liet hij zich in een eenjarige cursus Informatie Analyst omscholen tot IT-er waarna hij free lance zijn diensten aanbood. Verder was hij mede vennoot in een woonaccessoire winkel in Rotterdam. De Graaff begon dus aan zijn echte werkzame leven begin 1990 en trad in 2010 toe tot de PVV. Los even van welke functies de Graaff in het bedrijfsleven bekleedde en of die hem in de positie stelden mensen aan te nemen en te ontslaan, heeft hij dus maar TWINTIG jaar ervaring in aannemen en ontslaan !

Kijken wij even verder, dan zien wij dat de ervaring die de Graaff zegt opgebouwd te hebben in het bedrijfsleven in misschien een enkel geval hem op het niveau bracht waar hij te maken had met de ‘hiring and the firing’.  Zo zegt hij o.a. in zijn LinkedIn account dat hij aan de wieg gestaan heeft van de OV jaarkaart, niet bepaald iets om trots op te zijn.  Zijn functies in het bedrijfsleven waren voornamelijk gerelateerd aan het geven van IT adviezen en niet de sector Human Relations.

Maar, wij gaan verder, de Graaff laat in het artikel van het AD  weten , wij citeren weer ‘ dat de wisseling van medewerkers te maken heeft met het feit dat ‘we een paar prachtige commissies hebben binnengehaald ‘. De Graaf zelf zou Buitenlandse Zaken (AFET)  gaan doen en zijn PVV collega Vicky Maeijer Burgervrijheden. (DROI)

De wijze waarop de Graaff dit brengt geeft aanleiding te concluderen dat hij en zijn collega toch op z’n minst in twee respectievelijke commissie besturen zitten.  Niets is minder waar.

Na even de commissielijsten te hebben geconsulteerd blijkt dat de Graaff slechts een  doodgewoon commissielid is zoals met hem nog 20 andere EUP leden met als collega o.a. onze hoogsteigen Rambo , Hans van Baalen.

Nog interessanter wordt het als wij de lijst Burgervrijheden bekijken, Ook daar weer niemand met de naam Vicky Maeijer in het bestuur, maar ontbreekt haar naam zelfs in het geheel op deze lijst van 46 leden de DROI lijst.

De bellenblaas genen zijn dus bij de Graaff net als op zijn LinkedIn pagina nog volop aanwezig en wat dat betreft past hij goed in de PVV , waar men het vaak met de waarheid ook niet al te nauw neemt, de Britten noemen dit ‘wishful thinking’

Marcel,  toch nog sterkte gewenst in Brussel, gewoon je CV wat oppoetsen en lukt het vast wel.

 


11 Reacties

 1. Ken zei:

  Weer zoveelste bestuurders die hier en over talloze andere zaken, ons keer op keer hebben voorgelogen. Inmiddels behoorlijk grote club corrupte bestuurders die geld veel belangrijk vinden dan landsbelang dienen. Liegen, bedriegen en bestelen is de norm.

 2. Jan1 zei:

  Goed stel mensen heeft die geblondeerde om zich heen.
  De leugen regeert en dat is politiek.

 3. Robert zei:

  @Jan1. Geblondeerde Geert is een Indo. Halfbloeden zijn niet te vertrouwen en hebben veel slechte eigenschappen van twee rassen. PVV is uiteindelijk een waardelzoe partij.

 4. sandokan zei:

  Niet iets om opgewonden over te raken. De Graaf is niets meer of minder dan zijn collega’s op deze planeet. Ze liegen dat ze barsten en hebben de Duitsers niet de uitdrukking ‘Jeder hat Dreck am Steck’? En waar zou die uitdrukking nu vandaan komen? Ik zou het niet weten, echt niet!

 5. jan1 zei:

  3@Robert

  Het is nog erger het is een joodse/indo !
  Moeder joods,vader indo of omgekeerd. Slechter kan het niet.

 6. Matjanese zei:

  “Het is nog erger het is een joodse/indo ! Moeder joods,vader indo of omgekeerd. Slechter kan het niet””.

  Zo jammer dit…….

 7. Ezra70 zei:

  @ Robert en Jan1
  Ho, ho…
  In mij zitten allerlei nationaliteiten. Ik zeg altijd dat ik Tutti Frutti ben..ha, ha.
  Van vaders kant – joods. Zijn moeder kwam uit Guatamala. Zijn familie oorspronkelijk uit Frankrijk.
  Van moeders kant – Duitsland (Oost Friesland) – Denemarken.
  Ben ik nu slecht???
  Je beoordeelt iemand niet op zijn afkomst maar op hetgeen hij doet/veroorzaakt.

 8. jan1 zei:

  7@Ezra

  Tutti Frutti is prima, iedereen heeft wel een of andere of meerdere verschillende genen, maar wat Wilders doet is zijn afkomst verlochenen, door blauwe lenzen in te doen, zijn haar te blonderen enz.enz. Dat is slecht en klopt niet! Zoals er heel veel bij deze meneer niet in orde is.

 9. pieter H zei:

  7@Ezra

  Eindelijk iemand die deze onverholen racisten eens de les leest,BRAVO!!!

  Ken heel wat indo’s die uitermate integer zijn en voor wat hun ongegronde antisemitisme betreft
  Jesus en al zijn discipelen waren joden,ook Einstein en alle andere 200 joodse nobelprijs winnaars !

  Wat Wilders betreft,dat is een opportunist pur sang,net als vrijwel alle onrendabelen !

 10. Ezra70 zei:

  @ Pieter H

  Dank!
  Ik kom graag voor mijn mening uit op een vriendelijk maar besliste manier. Veel mensen zijn daar niet van gediend omdat ze daar niet tegen kunnen. De waarheid mag vaak niet gezegd worden.

  Ik blijf gewoon vriendelijk tegen ze en op gegeven moment draaien ze wel weer bij en dan merk je dat je toch respect afdwingt door je houding.

  Ik ben voor niemand in de politiek. Ben erg kritisch op wat ze te vertellen hebben. Of je nu door hond of de kat gebeten word…Het blijft Kaatje Egaal.

  Zijn ze aan de macht dan draaien ze meestal 180 graden om. Dan doe ik dat liever maar meteen.

Comments are closed.