Nederlandse politici : ‘ Wir haben es nicht gewusst ‘ (video)

Nu, vooruit, het moet maar eens gezegd worden, de oplossing van een geheim sprookje waar de Nederlandse politiek van hoog tot laag tracht via de MSM de bevolking die niet verder kijken dan hun neuzen lang zijn, in slaap te houden of te sussen. Wij hebben het al vaker met u gehad over het merkwaardige feit, dat op de jaarlijkse lijst van Transparency International ons land nog steeds bij de 10 minst corrupte landen ter wereld wordt gerekend. Dat wij ons inmiddels beter kunnen scharen tussen de slotlichten  op deze lijst met landen als Afghanistan, Nigeria, of om het wat dichter bij huis te houden Argentinië, ie echter dichter bij de waarheid!   Echter daar hebben onze politici een slimme truc op bedacht. Je geeft corruptie gewoon niet aan, uiteindelijk heb je er praktisch allemaal dagelijks mee te maken dus: niet aangeven, geen vervolging, einde verhaal. Foto met dank aan http://www.recensiekoning.nl/2011/09/49052/jozias-van-aartsen-spel )

 

 

 

En daar is inmiddels ook een nieuwe variant op gevonden. De trotse bedenker heet Jozias van Aartsen, huidige verblijfplaats Frankrijk . De redenatie is zeer eenvoudig : je laat de politie niet optreden, daarom zijn er dan ook geen arrestaties en… zeer eenvoudig verliep alles keurig binnen de regels en voorschriften. Nu hebben wij wel vaker geconstateerd dat iets dergelijks als een soort proefballon werd gebruikt, maar van Aartsen heeft toch wel een primeur en verdient daarvoor een compliment.

U begrijpt dat wij het hier hebben over de Geen Stijl journaliste Annabel Nanninga, die tijdens een pro Palestina demonstratie in den Haag dreigde gemolesteerd te worden. De politie greep niet in, zij hadden de opdracht van hogerhand spreek van Aartsen en zijn politiechef Paul van Musscher ,  om niet in te grijpen, Dat zou slechts escalerend werken, terwijl juist de-escalatie het toverwoord bleek te zijn. Dus geen arrestaties tijdens deze uit de hand maar toegelaten demonstratie, en dus geen buitensporige gebeurtenissen !

Wij kunnen ons echter nauwelijks voorstellen, dat Musscher het met de visie van van Aartsen eens geweest is. Nog in 201o zei hij dat ‘Marokkanen  barbaren zijn ‘. Hier had hij ook een uitleg voor, want de naam Berber komt van het woord Barbaar. Zou u e.e.a. nog even zelf willen horen klik dan op deze url   en schuif door naar 6.19 .

Inmiddels mag het u duidelijk zijn, dat de overheid van hoog tot laag met deze “wir haben es nicht gewusst” met aansluitend nog de toevoeging “ik kan het mij niet meer herinneren ” goed scoort. De ene onderzoekscommissie na de andere houdt beleefd op met verder te vragen, want je weet maar nooit, morgen wordt je zelf ondervraagt, dus blijft het een kwestie van behoedzaam trachten je relaties te sparen.

Of het nu gaat om sjoemelende ambtenaren, politici, bestuurders van (semi)overheidsorganisaties of daar tegenaan schurkende clubjes, telkens is men weer in staat de goedgelovige burger te vertellen dat er niets aan de hand is. Immers geen aangifte, geen arrestatie, dus ” vom Westen nichts Neues”

Wij nemen onze pet af voor deze strategie en nog meer voor de burgers die dit openlijk gepleegd bedrog slikken! En wacht u maar rustig af, het wordt nog erger, want ook de partijen aan de andere zijde van de streep hebben het trucje ontdekt en maken daar dankbaar misbruik van.

Nee, wij willen niet escaleren, dus dan maar een filmp van Zembla en daar moet u het maar mee doen.

 

 

 

 


4 Reacties

  1. Femke zei:

    Het wordt nog veel erger, ik zelf denk wel eens om al vast te gaan emigreren naar canada of de VS.

  2. Jay zei:

    @femke: je emigratiewens kan ik inkomen, maar de VS? Economisch gezien een zinkend schip (met alle gevolgen vandien) en, los daarvan, de meest manipulatieve en agressieve overheid ter wereld. Geen valse vlag is hen vreemd of denk je echt dat er een vliegtuig in het pentagon vloog, er wel massavernietigingswapens in Irak waren en er werkelijk nog goud ligt in fors knox?

  3. sandokan zei:

    U moet eens (en niet eens opzettelijk!) liegen tegen de Belastinghonden. Moet u eens opletten wat er dan gebeurt. Dan haben wir es doch wohl gewusst. Dan hebben wij kennelijk de bedoeling om de Staat (of wat daarvoor door mag gaan) te beduvelen. Ja, ik heb mij bekeerd en ik bedonder de boel nu ook maar eens. Niet eens, veel vaker pies ik naast de pot want wat zij mogen dat mag ik dus ook!

Comments are closed.