Amerikaans nieuwsprogramma kraakt Frans Timmermans (video)

Soms is er een moment als schrijver dat je aan je zelf twijfelt. Nergens in de Nederlandse MSM ook maar een greintje kritiek op onze nationale held, Frans Timmermans. Zouden wij het dan met onze op- en aanmerkingen op Timmerfrans bij het verkeerde eind hebben ? Is Frans de man om b.v. secretaris generaal te worden bij de VN, de man die alles overziet, voor alles een adequate oplossing heeft en als het even wat tegenzit verdwenen is in het hevellandschap van Limburg, waar hij volgens eigen zeggen regelmatig bewonderend en bewierookt wordt door Limburgse agrariërs. Niet dat zo iets een aanbeveling is, maar ach een kinderhand is snel gevuld.

 

 

Maar nu is er versterking vanuit de VS. Ook niet zo betrouwbaar, zult u zeggen ? Kijk toch even mee naar de hier geplaatste video van de Amerikaanse commentator Gerald  Celente, die Timmermans een imbeciel en  piece of crap noemt. Het eerste woord hoeven wij niet voor u te vertalen, en wat betreft het tweede, Frans is volgens Celente gewoon een stuk stront.   En laten wij het daar nou helemaal mee eens zijn.

Wij hebben de video van Celente voor u  ingekort, mocht u de hele uitzending willen zien, dan treft u de url voor de gehele uitzending aan onder deze video. Veel kijkplezier !

En voor de hele uitzending  :  klik hier bij onze collega’s van Not4uNews

 


6 Reacties

 1. Awe zei:

  Paul Craig Roberts – AMERICA is on the BRINK of COLLAPSE – DOLLAR DIED – US Russia Nuclear War.
  http://www.youtube.com/watch?v=O0SbSDez4oE

  Dr Paul Craig Roberts was een van de mensen die door Reagan “was called on” om de crisis in 1980’s te bezweren. Met andere woorden hij weet waar hij over spreekt.

 2. Robert zei:

  Kijk regelmatig op Youtube naar Dr. Paul Griag Roberts, Gerald Celente en Max Keiser.Ik kijk nieuws alleen op Aljezeera.

 3. stevie wonder zei:

  maar inmiddels is het nu naar bijna 4 weken,toch wel duidelijk dat mh17 een hoax is.kijk ivm frans timmermans zijn koefnoen reactie in een mh17 debat(steve brown channel/nos)en kijk hoe ronald plastkerk met dick schoof de gootste lol heeft 21-7-14 in een mh17 debat!en kijk op you tube:di rupo op tomorrowland en google di-rupo tomorrowland afbeeldingen(20-7-14)3 dagen na de “ramp”en “300”doden mh17 waaronder zogenaamd een aantal belgen.KIJK EN HUIVER!daarom is o.a daarom is door deze vertoningen van de volksvertegenwoordigers mh17 EEN HOAX ZONDER DODEN.kijk ook op you tube:peekay22,russianvids,jenn openyoureyes,free radio revolution(ultimate!),jungle surfer,nodisinfo mh17 hoax-crisiactors-dummie,dr carlos amodei.martin vrijland,etc,,etc,,MH17 HOAX VIDEO’S en kijk op you tube:omroep brabant,studio 040nl,rtl nieuws,cnn,the national,sunriseOn7,perth 9 news,bbc-interviews nabestaanden,1,2,3,4,5,6,dagen later en oordeel zelf na ALLES gezien te hebben als mh17 en mh370 hoaxes zijn en dat mh17 eigenlijk mh370 is wat je op t.v,nieuws,foto’s,beelden ziet.

 4. bright side zei:

  Wat erger zou moeten zijn dan de betreffende sukkel en het ontbreken van kritiek in de massamedia, is het feit dat de BURGER het oeverloze, politieke gehannes blijkbaar zonder braakneigingen slikt. Net zoals de koelbloedige massamoord boven Oekraïne.

  Leidende politici worden in de slipstream van het drama verheven tot heldendom en adel wegens hun tomeloze inzet voor slachtoffers en nabestaanden.
  Terwijl zij/wij (schrijver Leon de Winter zegt het hard, maar waar) ‘Zélf de lucifers hebben geleverd’.

  Pek en veren zouden hun loon moeten zijn. Geen devote, stille tochten ter nagedachtenis, de slachtoffers en hun nabestaanden hebben recht op een doordringende en aanhoudende schreeuw om verantwoording en gerechtigheid!

 5. andre zei:

  fransje doet ook maar zijn best. Het is te gek voor woorden dat er zomaar door een stelletje niet gekozen randdebielen sancties kunnen opleggen. En dit alles is al lang van te voren bedacht door de bilderbergertjes. Want de gas rotonde voor europa ligt al klaar op de maasvlakte. LNG is een stuk duurder dan een gaspijp maar ondanks dat gaat de gaskraan vanuit rusland dicht en krijgen wij weer ondemocratisch duurder gas. Ook de glastuinbouw gaat rusland lekker zelf doen. Nou fransje, bedankt maar weer, stuk stront!

Comments are closed.