Hoe 2 kabinetten Rutte Nederland de genadeslag hebben gegeven

U mag het rustig weten. Onze redactieleden waren ooit VVD stemmers. En wij herhalen;” waren” want dat was een 40 jaar geleden toen wij onafhankelijk van elkaar besloten de vleugels uit te slaan en ons geluk elders trachten te vinden. Of dat laatste gelukt is, ach je geeft wat en je neemt wat, maar als wij naar de o.i. achterlijke programma’s kijken als, ik vertrek of nog meer schaamte eczeem veroorzakend, Droomhuis gezocht, dan waren wij in ieder geval de golf van inmiddels zonder enig eigen initiatief gespeende landgenoten voor.

 

 

Reeds, en dat is onze jaartelling , 40 jaar na KdU, is Nederland hard op weg door de politieke waanzin ontmanteld te worden. Nu zult u zich afvragen wat deze zelf bedachte jaartelling is en vooral wat KdU betekent ? Eenvoudig, in 1973 deed het eerste Kabinet den Uyl zijn intrede en daarna ging het zienderogen bergafwaards. Daar hoeft u het uiteraard niet mee eens te zijn, en toegegeven het was niet alleen de PvdA, maar  ook met name het CDA werkte hier krachtig aan mee.

En toen verscheen ten tonele een jong nietszeggende kunstgeschiedenis studentje, waarvan wij ons nog steeds afvragen of hij zijn studie ooit echt heeft afgemaakt. Maar dat hoeft niet in de politiek als je iets wilt bereiken, u kent ons standpunt, Hema verkoopster, Schoevers juffrouw en dus ook PZ medewerker in een krokettenfabriek, alles strekt tot aanbeveling. Deze jongeman had een grote droom, nee niet de juiste vrouw vinden 🙂 , maar premier worden van Nederland. Daartoe ging geen zee te hoog, was geen leugen te groot en hoefden de PvdA bonzen maar even te piepen en gaf Rutte toe aan hun wensen en ging gebukt staan.

Nu hoeven wij niet uitvoerig in te gaan op wensen en gedachten van de rode broeders en zusters. Die rusten op een paar eenvoudige peilers: De werkende klasse moet verlost worden van het juk van het kapitalisme. Inmiddels is er door een voortschrijdende egalisering en nivellering in feite al niet echt meer sprake van deze kloof. Misschien daar even een aanvullende opmerking over : het is echter wel zo dat slechts een kleine superrijke (steeds groter wordende) minderheid over de meerderheid van het kapitaal beschikt. Wat wij echter bedoelen is dat het zeker in Nederland iedereen relatief goed gaat en de tijd dat je troosteloze arbeiderswijken inreed voorbij is. In tegendeel het is inmiddels hip in b.v. de Amsterdamse Pijp te wonen, vroeger ooit een echte arbeiderswijk.

Verder gaat het er bij de PvdA om het nog overgebleven geld, zo lang dat maar niet van de gevers zelf is met bakken de deur uit te smijten het liefst aan doelen waar de foto’s van zielig kijkende medemensen ( met name kinderen) moeten zorgen dat u ruimschoots doneert. Nee. voordat u het vraagt, foto’s en een bijbehorende donatiepot voor wat bedremmeld kijkende Nederlandse oudjes die hun huis uit gezet worden scoren minder of zelfs geheel niet. Dus om premier te worden moet je dan alle nog aanwezige liberale eigenschappen bij het vuil zetten, je zelf verloochenen, zaken beloven die je niet nakomt en…. vooral niets eens echt gemeend op de tafel slaan en knopen doorhakken.

Daarbij hebben wij het natuurlijk niet aan de gespeelde verontwaardiging bij de recente MH 17 affaire. U weet wij komen terug ! Zorg dan ook nog dat je de media op jouw zijde krijgt of, zoals dit in ons land al lang het geval is profiteer van de wat je coalitiepartner door de jaren heen al voor je bereikt heeft. Linkse flut praatprogramma’s met een sterk links gehalte zoals Pauw en Witteman, ( nu dan slechts Pauw), Knevel en van den Brink, het NOS journaal met de collega Nieuwsuur, waar totaal geïndoctrineerde zgn. nieuwslezers kritische vragen stellen, angstig over hun schouder kijkend naar de baas, die er voor zorgt dat elk eigen initiatief buitens huis blijft. Wereld bewegende onderwerpen worden zorgvuldig vermeden en op deze manier , profiterend van de luiheid van de gemiddelde kijker wordt deze dom gehouden.

Rutte heeft goed geluisterd wat een minder illustere voorganger in de politiek ooit eens zei “een leugen moet lang genoeg herhaald worden, dan wordt het vanzelf de waarheid”.  Een andere uitspraak was ‘ jullie hebben toch op een democratische wijze op ons gestemd, jullie werden daartoe door niemand gedwongen.’ De onrust die er momenteel in ons land de kop opsteekt is voor een groot deel te wijten aan Rutte c.s. Telkens toegevend aan de PvdA chantage om maar in het zadel te blijven, waardoor met name ook de allochtone minderheidsgroeperingen niet gewend aan democratie hier misbruik van maken ( zie recente gebeurtenissen in Den Haag, maar ook Gouda, Amsterdam. Ede, enz. ) en leiden naar een soort anarchie die kan uitmonden in een polderpeil  volksopstand. Wat geneuzel van, van Opstelten en van Aartsen helpen niet, maar Rutte laat het allemaal gelaten toe. ‘Hold on to the wagon ‘ zal hij wel denken, iedere dag een centimeter van de aan zijn deur bevestigde centimeterband knippend, omdat er weer een dagje Rutte 2 voorbij is. En door deze besluiteloosheid, het ontbreken van elke doortastende actie voert Rutte ons land nu naar de afgrond en geeft het nog even de laatste genadeslag.


10 Reacties

 1. Robert zei:

  In 2002 was er nog hoop met PIM Fortuyn als premier. Na de politieke moord, hielden wij het voor gezien en zijn vertrokken. nooit meer terug geweest in de EU.

 2. de misthoorn zei:

  Sinds 1968 worden wij door de rode pest oftewel de socialisten bedrogen, misleid, afgeperst, geknecht, en wat al niet meer.
  Sindsdien zitten deze ratten overal in gegraven: de media, het onderwijs, ambtenaren korps is zo rood als de zon!, de kerken idem dito en ga zo maar door!!
  En wat het tegenwoordige politiek aangaat: wel dat is een pap, er zitten wel krenten en rozijnen in, maar het is allemaal van het zelfde.
  Geen enkele politieke partij heeft nog bestaansrecht, allemaal geflipte figuren die maar wat voor de buhne wat roepen om ons het klootjes volk gerust te stellen.
  En ondertussen hun eigen zaakjes onder elkaar regelen.
  En niet te vergeten het belastinggeld wat door ons allen is opgebracht oftewel afgeperst, met bakken tegelijk aan het buitenland uitdeelt!!!
  Wij kijken er naar en…………………………
  De hele meuk de politiek moet weg, zeker NU met de crisis die al jaren duurt en ook nog wel jaren gaat duren.
  Dankzij……….juist die politici!!!!!!!!!!!
  Landgenoten,
  Er moet een zakenkabinet komen, die voor het eigen land en het eigen volk handelt en opkomt.
  Van die politici hoeft u helemaal NIETS te verwachten, kijk maar wat die van Baalen liep te schreewen daar in de Oekraine.
  En als er een WW3 komt dankzij die politici en de EU-proleten, dan kunnen wij ons ook niet eens fatsoenlijk verdedigen, ONS leger is niet meer……….
  Alles verpatst aan het buitenland, en alles onder het motto: wij krijgen hier in de EU nooit meer oorlog!
  Wat een labiele uitspraak.
  Neem maar van mij aan dat: zo lang hier op aarde mensen rondlopen, zal er altijd oorlog zijn.
  Het gebroken geweertje mentaliteit is nooit weg geweest!!!

  Oja over Joop den Uyl…………………

  In de jaren zeventig had het blad STAVAST een leuke actie sticker…
  Wie een Uyl volgt, komt in een ruine terecht!!!!

  Hahaa

  Het was/is nog waar ook!!

 3. Toine zei:

  Bijna twee jaar na de laatste parlementsverkiezingen vraagt niemand zich meer af hoe lang gaat deze kruk nog te water?

  Een bluffende slapjanus, door de ‘kwaliteitspers’ voorgesteld als een kloon van mister James Bond. Fietsende redder des polderlands en doortastende ‘staatsman’ die de groten der aarde laat sidderen, terwijl hij het zelf in de broek doet.

  Hij zit er nog, tégen ieders verwachting, maar geheel volgens zijn eigen plan. Het land is verzopen, maar het torentje is gered. Zelfs zijn ‘liberale’ partij staat virtueel weer op één.

  Laat niemand meer twijfelen aan de capaciteiten van deze jongeman als perfecte handlanger van de Bilderberg-agenda.
  Laat vooral niemand meer twijfelen aan de superieure onverschilligheid van zeventienmiljoen individualisten die hem daartie in staat stellen.

 4. John Nijhuis zei:

  Het misdadige Brussel en mede onze politici hebben niets geleerd van de geschiedenis,laat ze eens kijken naar de enorme oorlogsbegraafplaatsen,waar jonge levens hun leven en toekomst gegeven hebben!!!!! de geschiedenis herhaalt zich.

 5. cathy zei:

  Het Bilderberg trio, Rutte,Pechthold,en van Aarsen (zonder T) walsen ons vrolijk naar de afgrond samen met de EU gekken.En wij laten alles maar gebeuren, onbegrijpelijk!

 6. yvonne zei:

  Prima werk wat jullie doen hoor, maar ik heb wel een kanttekening. Jullie duiden voornamelijk de randverschijnselen, allemaal leuk en aardig, maar verdieping in de bilderberggroep, het verraad van 13 mei 1940 en 2005, is echt nodig om bepaalde dingen te begrijpen. Het allergrootste kwaad komt bij de oranjes vandaan, die sturen alles aan. Hun macht is veel groter als menigeen weet………….Politici zijn puppets…..kijk naar de macht er achter!

  http://www.unz.com/article/the-ukraine-corrupted-journalism-and-the-atlanticist-faith/

 7. BillyBob zei:

  Zolang de massa niet in opstand komt gaan ze steeds een stapje verder.

  En als het gemor te groot wordt , doen ze een stapje terug of wat water bij de wijn,
  wachten een maandje en proberen opnieuw…

 8. Pieter H zei:

  Inderdaad is het grote verkwisten begonnen bij Den Uil.

  Het aardgas is op,de burger tot op het bot uitgeknepen en een torenhoge staatsschuld,BRAVO!!

  Natuurlijk allemaal de schuld van (aan) de banken.

  Politici zorgen altijd bijzonder goed voor zichzelf,zoals Den Uil,de enige die zijn huis NIET op erfpachtgrond had staan in Buitenveldert,de rest kon rustig worden uitgezogen door de rooie gemeente !
  Grond is eigenlijk van iedereen,volgens de rode doctrine,behalve voor de rooie leiders.

  Nog steeds zijn er dombo’s die er intrappen!!

 9. klaas Oldegberts zei:

  Goed verhaal. Rutte heeft zijn ziel verkocht aan de Illuminatie en ik denk al voordat hij president is geworden. Hij heeft geen identiteit meer en, als je goed kijkt dat is dat ook te zien. Op zich is dat heel jammer en pijnlijk voor hem omdat hij er zelf voor gekozen heeft deze weg in te slaan. Het wordt tijd dat de corruptie aan het licht komt. Hierbij ook te denken aan Donner die ook zijn ziel heeft verkocht aan die Illuminatie door zichzelf chanteerbaar te maken. Bovendien zou het wel eens kunnen zijn dat de heren allen tot de vrijmetselaars behoren en die mogen elkaar nooit verraden. Woorden van Rothschild: ” zorg dat er leiders over de hele wereld aan de macht komen die net zo denken als wij” . Ik denk dat we hier heel dicht bij zijn en of er nog een weg terug is?? Laten we er voor bidden en mediteren.

Comments are closed.