Mini -kalifaat hier, mini-kalifaat daar, dat is Den Haat

Reeds eerder schreef ik elders een artikel met een  naar het schijnt toepasselijke kop: ‘Domino-effect?’ In dat artikel  maakte ik melding van de oprichting van een mini-kalifaat in de Schilderswijk in Den Haag, Nederland.

“Minder, minder, minder” zei Geert Wilders in maart 2014 in Den Haag tijdens een campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen. Hij bedoelde minder Marokkanen c.q. beperking immigratie van moslims. Bijna heel Nederland bekritiseerde hem daarover, daarmee indirect zeggende: “Meer, meer, meer”.

 

Heel erg sombere toekomst

Tijdens protestdemonstraties in Den Haag tegen Israël droegen demonstranten IS-vlaggen, en riepen: “Dood aan de Joden.” Deze zijn heel slechte voortekenen voor Nederland en Europa.

Een sideline. De opkomst van de Islamitische Staat (IS) doet denken aan de invasie van de medogenloze Mongolen in de 13de eeuw in de moslimwereld (o.a. in Irak, Syrië), waarbij ze vermoordden, vernietigden en plunderden zonder genade aan alles wat weerstand bood.

Het bovenstaande alles bij elkaar opgeteld, voorzie ik dat de Nederlanders heel erg verschrikkelijke nachtmerries zullen beleven, letterlijk en figuurlijk, door toedoen van de socialistische dictatuur (EU) en de theocratische dictatuur.

Een columnist heeft de situatie in het Midden-Oosten als volgt verwoord: “President Obama is redeloos, de EU radeloos en de moslimwereld reddeloos.

In Noorwegen eist inmiddels  een moslimextremistische groep genaamd Ansar al-Sunna van de regering een stukje gebied waar ‘ie een mini-kalifaat kan stichten. De extremisten dreigen met een aanslag vergelijkbaar met 11 september (9/11) als de regering niet tegemoet komt aan hun eis. ( lees hier )

Straks is heel Europa bezaaid met mini-kalifaten. Twee vliegen in een klap: eenieder in zulke gebieden zal gedwongen worden zich te conformeren aan de Sharia (Islam wetgeving), en stukje bij beetje wordt de bestaande nationale rechtsorde ontmanteld.
De vraag is: waarom willen de moslimextremisten mini-kalifaten in het Westen? Een verklaring van Ansar al-Sunna geeft de clue. Daarin zegt-ie, “Wij willen geen deel zijn van de Noorse samenleving……..Wij willen niet samenleven met vieze beesten  zoals jullie.” Dus segregatie in plaats van integratie. De klaagzangen van regeringsleiders als Merkel, Cameron en Rutte dat de multiculturele samenleving mislukt is, verbazen mij niet langer, maar zijn te laat !

Ik schrijf u dit artikel vanuit ‘Den Haat

Waarom ‘Den Haat’ en geen Den Haag? Omdat in Nederland het centrum van Haat tegen het Westen en de Joden waarschijnlijk in Den Haag zal komen te liggen, en dus in de toekomst een naamswijziging verdient. (Bestaat er een ‘viagra’ pil tegen de politieke impotentie van de Nederlandse regering?)

De mededeling van Ivo Opstelten, die over onze veiligheid moet waken, dat er een speciaal politieteam komt om de Jihadisten problematiek aan te pakken, doet lachwekkend aan. Iedere Nederlandse burger met een gezond verstand, en die zijn er gelukkig nog wel, zag de problematiek al jaren geleden aankomen, maar nu opeens schijnt Den Haat wakker te worden uit een soort Doornroosjes slaap of beter gezegd het doelbewust elke soort van problematiek ontwijken door gewoon weg te kijken. Tel daarbij op de arrogante machteloosheid van burgemeester Josias van Aartsen en u heeft een hoogst explosieve situatie.

Ahmad Jhawnie vanuit Den Haat.


5 Reacties

 1. jw zei:

  Als het kalf verdronken is demp men de put en zo is het in DENhaag waar elke klungel wat te zeggen heeft kijk maar naar de euro die ons door de strot hebben geduwd ,en wat het de burgers heeft gekost.

 2. antonio zei:

  Ik ben uit Europa vertrokken omdat ik de ellende al jaren geleden zag aankomen.
  Het is nu al te laat om het tij te weren, want het moslimgebroed dat nu nog in Syrie en Iraq de beest uithangt zal in alle west-europese landen dezelfde tactiek gaan toepassen, n.l. terreur. De regeringen zijn te bang om in te grijpen want dat kost stemmen. Ook zie ik o.a. van Baalen niet in opstand komen tegen het geimporteerde schorem dat nu al de wet uitmaakt in Nederland.

 3. Theo Hofman zei:

  En een niet te zuinig Haags COMPLIMENT is voor deze schrijver op zijn plaats.

  Je stadsgenoot.

 4. JR zei:

  Nostradamus heeft 500 jaar gelden al voorspeld euro komt 27jr onder het juk van
  van de islam en het bloed zal stromen in de donau (waarschijnlijk het centrum van het slagveld)

 5. istassnow zei:

  JR en dan zal er nog een koning opstaan toch op een van de eilanden ?
  Ja toch krijgt hij toch nog weer gelijk !

Comments are closed.