Opvangcentra asielzoekers overtreffen van der Valk vestigingen

Laten wij de week met iets positiefs beginnen. Ongetwijfeld heeft u wel eens gehoord over het COA, de Centrale Opvang Asielzoekers, een zich hoe langer hoe meer tot een soort horeca imperium profilerende organisatie ontwikkelend , waar veel mensen een goed belegde boterham aan verdienen. Toegegeven niet iedereen kan bij het COA een goud kleurige Mercedes rijden, zoals een lid van onze Turkse roversbende Al Bayrak, lees hier maar het is er goed toeven, d.w.z als medewerk(st)er. U bent ambtenaar  en daarmee hebben wij alles gezegd. Er verder op in gaan betekent dat bloeddruk en hartslag weer stijgen. Doordat Den Haag nog steeds niet schijnt te begrijpen dat ons land vol is en de poorten voor asielzoekers wagenwijd open blijven, laten wij u hier een leuke foto zien afkomstig van het COA.

 

VIERENVEERTIG vestigingen, wij hebben het telwerk voor u gedaan, en ofschoon het van der Valk concern er in Nederland 68 heeft, zijn dit niet allemaal vestigingen waar je ook kunt slapen. Bovendien wordt je bij van der Valk geacht te betalen voor je verblijf en  u weet, nou ja  het wordt eentonig, is dat bij de COA Hospitality Suites niet het geval, in tegendeel je krijgt als dank voor het aangenaam verpozen ook nog een zakcentje.

opvang

 

Het COA heeft met deze explosieve uitbreiding echter een probleem. De bij het ‘concern’ werkzame aanwezige ambtenaren kunnen het allemaal niet meer aan en dus wordt u gevraagd om bij te springen als vrijwilliger!!  En nu niet gelijk roepen ‘ik kijk wel uit’, want waar kun je nu niet een beter kijkje nemen in de cultuur van verre landen ? En als wij zo de Europese media van vanochtend doornemen, heeft u misschien ook de kans een Ebola souvenir mee naar huis te nemen. Leuk voor de kids in Surhuusterdam,  kunnen ze op school vertellen, ‘mijn moeder heeft lekker Ebola en die van jullie niet, puhhhh ‘ Wat zei Johan ook weer ? Ieder nadeel hep z’n voordeel .’

Toegegeven de toon is cynisch, maar afgezien misschien van Zweden, waar deze zieligheidsindustrie al lang overkookt, is er géén land in Europa te vinden, waar de bevolking zich zo in de maling laat nemen. Je krijgt gewoon enkele dagen van tevoren een brief in de bus, er komen nieuwe inwoners in het dorp en daar moet je het mee doen. En tot overmaat van ramp, zijn er zelfs oorspronkelijke bewoners die het na een tijdje ook nog wel vinden meevallen  en leuk vinden. Veel gekker kan het toch niet ?

Nogmaals en met nadruk, niets tegen vluchtelingen die TIJDELIJK een onderdak nodig hebben. In tegendeel. Maar wel iets tegen economische gelukszoekers, die vaak onder valse voorwendselen ( Homo’s uit Oeganda )  naar ons land komen, maar nadat de wet in Oeganda het homo zijn niet meer strafbaar stelt inmiddels zo goed zijn geïntegreerd dat zij blijven!

Waar in deze wereld kun je als homo of lesbo jaarlijks op een boot meevaren vergezeld van gedegenereerde overheids bestuurders ? Dat alleen kan bij ons.

Maar nogmaals los van het feit dat er geen sprake is van integratie, de klachten van de kleine middenstand, winkeliers, die bij de plaatselijke politie aankloppen als er weer een horde sprinkhanen even proletarisch heeft gewinkeld en de politie slechts de schouders ophaalt en de klachten dus niet willens en weten worden behandeld, dan moet vroeg of laat de vlam in de pan slaan.

Gemiddeld 500 personen per asielzoekers opvang centrum dit betekent dat sommige dorpen opeens qua inwonersaantal verdubbelen. Is er dan  niemand die zegt, dat hier ongelukken door gaan komen?

En zoals onze Italiaanse redacteur ons gisteren mailde, een overtocht van Libië naar Lampedusa of liever nog naar Sicilië  ‘doet’ momenteel al ruim vierduizend euro, een prijs die grif wordt betaald, waarvan ? Ruim 100.000 asielzoekers kwamen dit jaar Italië binnen. De overtocht van Marokkko naar Spanje in de buurt van Gibraltar overtreft de situatie in Italië. Ook daar meer dan 4.000 euro voor een overtocht van ruim een kwartier. Het gemeentevervoersbedrijf Amsterdam dat de pontveer tussen het Centraal Station en Amsterdam Noord onderhoudt likkebaardt al bij de gedachte. En toch worden deze bedragen betaald en gelet het feit dat wij praktisch iedere asielzoeker onmiddellijk in Europa aangekomen met een smartphone zien lopen, druk met thuis bellend, toont toch wel aan dat het hier NIET gaat om die mensen die o.a. het COA ons op foto’s toont.

Mensen dit kan en mag niet langer zo doorgaan, maar u staat het toe ! Hoezo, heeft u dan geen greintje verantwoordingsgeveol meer voor uw kinderen en kleinkinderen ?

 


8 Reacties

 1. BertG. zei:

  Ik zie geen enkele foto, alhoewel ik daar wel een voorstelling van kan maken, ik zie ze hier ook alleen maar druk met hun gratis Iphone bezig.
  En de laatste 2 links werken niet.

  En, ” Hoezo, heeft u dan geen greintje verantwoordingsgeveol meer voor uw kinderen en kleinkinderen ?”

  Nee, dat hebben ze hier niet meer, en daar komen ze vanzelf nog wel achter.
  Alleen is het dan voor ons allemaal te laat.

 2. T de Nijd zei:

  Een om die reden heb ik geen kinderen dus ook geen kleinkinderen. Ik moet er niet aan denken om hun dit aan te doen!!!!!!!

 3. Willem den Hollander zei:

  Ter Apel: Moslim vluchteling moet naar de tandarts maar wil alleen naar een moslimtandarts maar die zit in Den Haag dus Blue Cab taxie moet persoon heen en weer naar Den Haag brengen (245 km) .andere asielzoeker wil ook naar die tandarts maar moslim een wil niet met moslim twee reizen dus …… Blue Cab taxie nummer twee wordt besteld weer 245km taxi en uiteraard terug is 980km. En in TerApel en Emmen barst het van de tandartsen, maar ja …geen moslimtandartsen

 4. Toine zei:

  Verantwoordelijkheidsbesef? Na ons de zondvloed!

  Zullen wij eens een lijstje maken van de toegevoegde ellende die wij achterlaten voor volgende generaties?
  Moreel, financieel, economisch, sociaal, ecologisch.

  En dan te bedenken dat Rutte aan zijn klus begon met de mantra dat hij móest ‘doorpakken’ om de rekening niet door te schuiven naar onze kinderen en kleinkinderen.
  Het klinkt logisch en hartverwarmend als onze opper-voorganger zoiets zegt. Helaas blijkt het is de grootste leugen te zijn van allemaal.

 5. Pieter H zei:

  Al die boten met moslims die illegaal naar het ongelovige westen vertrekken,simpelweg bij aankomst terugslepen,naar het land waar ze vandaan komen.
  Het zal niet lang meer duren voordat Hamas en Isis en collegae hier opduiken,maar dat zal iedereen wel vergoelijken !!

Comments are closed.