Waar in Holland,de persvrijheid wordt weer de nek omgedraaid

Het blijft roeien dwars tegen de stroom in . En deze stroom gaat steeds sneller.  Zojuist lazen wij het bericht dat de kritische site ;”Waarin Holland”  er mee stopt. Reden, de vrijheid van meningsuiting, de persvrijheid, zaken die na de oorlog werden opgebouwd, worden nu in snel tempo afgebroken. Kinnesinne en afgunst met name van de MSM is de rode draad die de sites die nog wel een andersluidende mening trachten te verkondigen, trachten de das om te doen. Immers slechts door het dagelijks meehuilen met de jakhalzen in het bos, kun je nog aan nieuws komen, mag je nog naar persconferenties om de zoveelste leugens aan te horen, of het moment suprême voor de media, de deelname aan de jaarlijkse fotosessie momenten van een z.g. koninklijk huis. Hier het bericht dat Victor Wijsman de hoofdredacteur van Waarin Holland op zijn site plaatste.

 

Beste lezers en bezoekers,

Door het toenemend aantal bedreigingen en afpers formules om deze website het zwijgen op te leggen, hebben we besloten om met deze website te stoppen. Hetgeen we aan de kaak hebben proberen te stellen is ons noodlottig geworden, het is Nederland anno 2014.

Het is zo langzamerhand dweilen met de kraan open, wekelijks ontvangen wij e-mails waarin we worden gedreigd door advocaten met de gang naar de rechter of in sommige gevallen nog erger, sinds gisteren heeft de onderwereld heeft ons ook weten te vinden met alle gevolgen van dien. Je kan je trouwens afvragen of er nog enig verschil bestaat tussen onder en bovenwereld.

De veiligheid van de redactie en medewerkers valt niet meer te garanderen waardoor de lust om door te gaan volledig is verdwenen is bij ons allen.

Het spijt ons u dit te moeten laten weten en wellicht dat wij op een andere wijze wederom van ons laten horen. Het zal dan niet meer vanuit Nederland zijn want van vrijheid van meningsuiting is in dit land geen sprake meer. Een falend kabinet dat het gevolg is van niet nadenkende kiezers, een  justitieel systeem dat zwaar incapabel en in de meeste gevallen corrupt is en de Mainstream Media met diverse personen die daaromheen dansen, maken het waarheidsvinders onmogelijk om nog normaal te kunnen functioneren in het verloederde Nederland. Helaas zijn er te weinig mensen die dit durven in te zien waardoor de situatie in de toekomst nog vele malen erger zal gaan worden.

Nogmaals dank voor alle fijne en leuke bijdragen van jullie allemaal, aan jullie ligt het niet.

Hartelijke groet namens ons allen,

Victor Wijsman

Het is uiteraard jammer weer een collega noodgedwongen te zien vertrekken. Victor het ga je goed !

 

 


6 Reacties

 1. BertG. zei:

  Misschien kunnen de beheerders van deze site de site van Victor Wijsman van enige info voorzien hoe hier mee om te gaan.
  Ik denk dat elke site hier mee te maken heeft.
  Het zou jammer zijn als terreur het zou winnen van de vrije mening uiting.

 2. Dllo zei:

  Wat jammer Victor, jij wist als geen ander de zere plek van ons justitieel systeem aan te wijzen.
  Het gaat je goed en hoop je weer eens te ontmoeten op het digitale net.

 3. Theo Hofman zei:

  Treurig en triest bericht.

  Met dank voor het werk dat jullie van Waar In Holland hebben verzet!

 4. Victor Wijsman zei:

  Dank voor al jullie warme reacties. Zoals gezegd bezinnen wij ons op de toekomst en zullen zeker niet stilzitten, even geduld aub:)

  Hartelijke groet, Victor Wijsman & crew

 5. Saico zei:

  En toen was er niets meer,
  alles was gedaan,
  alle moeite tevergeefs,
  plotseling weggeveegd.
  De mensheid heeft gezegevierd
  en opgehouden te bestan.
  En toen was er niets meer,
  alles was gedaan,
  alles was koud
  alles was droog
  alles was leeg
  alles was dood.
  En toen was er niets meer,
  alles was gedaan.
  De macht van het gezag
  en het gezag van de macht
  waren duidelijk sterker
  dan wat voelde en dacht;
  en toen was er niets meer
  alles was gedaan.

  Tekst: willy dirkx / gilbert haesendonck / e. poukens / jozef dedecker

  © de brassers (1980) !!!!!!!!

Comments are closed.