Wie heeft de hoogste reiskosten, Manuel Barroso of Willem Alexander ?

Waren wij dit artikel begonnen met de aanhef voorzitter van de Europese Commissie Manuel Barroso gaf € 650.000 aan reiskosten, dan waren de afkeurende reacties weer binnen komen stromen. Terecht, want als u leest ( hier) wat de EU potentaten jaarlijks aan reiskosten uitgeven, dan kan er toch nauwelijks sprake zijn van enige terughoudendheid, die er van de EU burger wel gevraagd wordt. Laten wij het er maar op houden dat de kosten in het ‘ ALGEMEEN BELANG ‘ zijn, dus in feite u als EU burger indirect ten  goede komen.

 

 

 

Maar zou het om een weddenschap gaan wie er nu meer van de u afgedwongen  euro’s verbrand, dan moet onze Portugese Maoïst het natuurlijk afleggen, tegen iemand die in korte tijd kans heeft gezien oude tijden te doen herleven. Oude tijden, namelijk die van een feodale vorst, die om het maar eens populair te schrijven schijt heeft aan wat men van hem denkt.  Nederland is gewoon weer terug bij af, een wingewest van een uit Duitsland geïmmigreerde familie, die pretendeert dat zij van koninklijke bloede zijn, maar categorisch weigeren hiertoe op verzoek ook de bewijzende DNA materialen af te staan. Logisch, want dan stort het hele door hen zelf leuk in elkaar geflanste sprookje als het bekende kaartenhuis in elkaar, daarbij tienduizenden goedgelovige Nederlanders onder zich bedelvend. En dat wil je als vorst(in) je volk toch niet aan doen.

Vooruit, wij zetten het nog eens even voor u op een rij : in het jaarverslag koninklijk huis werden UITSLUITEND de prive  VLIEGKOSTEN met het regeringstoestel opgegeven voor € 143.000. Daar kwam bij  de €26.000 voor de eveneens regering  Gulfstream, tel daarbij op de €61.000 aan tickets betaald aan luchtvaartmaatschappijen, als het te vermoeiend was om de PH KBX te starten en…. tenslotte €599.000 aan wederom VLIEGKOSTEN, maar dan in ALGEMEEN BELANG !!!!, dus b.v. om even je Shell belangen in Verwegistan te bespreken, want als vorst moet je op de kleintjes letten.

U leest het goed een slordige ACHT TON uitsluitend aan VLIEGKOSTEN en deze zijn voor 2014 geraamd op EEN MILJOEN !

Moet allemaal kunnen, want het softe gedoe van mama Beatrix is achter de rug. Nee, Willy pakt de zaken groots aan, zoals hij even bewees toen hij verschillende keren in 3 dagen tijd op en neer vloog naar Athene n.a.v. zijn vakantie en de wat ongelukkig uitkomende aankomst van de slachtoffers van vlucht MH 17 op Eindhoven.  Uiteraard; ALGEMEEN BELANG, want een dag je vakantie onderbreken en gewoon in Nederland blijven, dat kan er niet af. Immers ook W.A. heeft maar een korte vakantie, moet zich daarna weer volop aan staats zaken wijden , zoals het trainen voor de kampioenschappen WC pot gooien.

Maar gelukkig is het gezeur over wat privé vluchten zijn en welke niet, achter de rug. Met keiharde hand werd door W.A. de wet even naar zijn hand gezet, alles is nu algemeen belang en om met de rijdende rechter te spreken, daar zult u het mee moeten doen .  Ook enige opluchting in huize de Horsten zelf, want onze zelfbenoemde koningin die zich al vast aan het warmlopen is om haar illustere voorgangsters Evita Peron en  Cristina Kirchner qua dictatoriaal uitgaven patroon ver achter zich te laten is door, deze door haar man getekende wet eindelijk bevrijd van roddels over haar shopping vluchtjes naar de verschillende hoofdsteden van Europa.

U staat het allemaal toe, vergoelijkt het, dus niets de hand.  Je maintiendrai  en zo willen wij het ook houden.

 

 


5 Reacties

 1. check zei:

  Willem-Alexander koopt peperdure boot

  AMSTERDAM –
  Koning Willem-Alexander is eigenaar geworden van een splinternieuwe speedboot. Onze vorst heeft daarvoor diep in de buidel moeten tasten. Het luxueuze jacht van de Nederlandse scheepswerf Wajer & Wajer Yachts kostte hem zo’n 800.000 euro.
  http://www.telegraaf.nl/vaarkrant/22928561/__Koning_koopt_nieuwe_speedboot__.html

  Dacht ik het niet 2o miljoen voor een haven door ons betaald wat een brutale vlerk en oplichter. zakkenrollerrrrrrrrrrrr

  natuurlijk geen vragen in de politiek allemaal vazallen van domme willem

 2. André Biemans zei:

  De ecologische (allesvernietigende) voetafdruk van ons zelfbenoemde koninkje is wel heel erg groot. Hoeveel miljoen bomen moet je planten om dat te compenseren…?

Comments are closed.