Hoeveel regeringen heeft België ? ( video)

Geen probleem zegt u ?  U weet het antwoord ? Prima, laat maar horen, of beter gezegd, als u het juiste antwoord wist, stuur  na het zien van deze video even een reactie : ” ik wist het ! ” Da’s genoeg. Het zal u  niet zijn  ontgaan dat het met de EU nooit en wij herhalen het nog maar eens NOOIT !!!! iets gaat worden, als het na al die jaren, België scheidde zich in 1830  af van het Verenigd Koninkrijk der Nederlanden  bij onze Zuiderburen een gezellige rommel is. Eten ? Dat doe je het beste in België, zien waarom het nogmaals met  de EU nooit zal lukken kunt u  eveneens het beste in België  life volgen.  Dus kijk en luister aandachtig naar dit antwoord :

en wilt u weten hoe het nu verder moet met Oekraïne , neem dan even hier een kijkje . Nigel Farage tracht uit te leggen dat wij moeten stoppen de Russische Beer te prikken.