Willem Alexander krijgt Argentijnse Junta trekjes……

…. en zult u zich afvragen, waaruit bestaan deze en hoe komt de schrijver daarop ? Laten wij met het meest eenvoudige beginnen, namelijk Argentijnse Junta trekjes. Die vraag is in een paar woorden te beantwoorden : Traditioneel vrezen Argentijnse Junta leden voor hun eigen veiligheid. Dat dit niet met een overmatige liefde van de burger voor de op dat moment aan het bewind zijnde dictator te maken heeft, zal u duidelijk zijn. Het is eerder omgekeerd.

En daar Argentijnen over het algemeen in tegenstelling tot Nederlanders het heft voor het behalen van hun rechten nog wel eens in eigen handen willen nemen, is BEVELIGING een eerste voorwaarde voor het ongestoord laten functioneren van het staatshoofd.

Nu hebben wij u enige dagen geleden (klik:) al verteld wat de jaarlijkse kosten van het oranje huis in de komende 18 maanden zullen bedragen en kwamen wij zo uit op een € 220 miljoen. Wij beloofden u daar nog  even verder op in te gaan. In die € 220 miljoen zijn namelijk uitdrukkelijk de kosten van BEVEILIGING niet inbegrepen!

Voor het beveiligen van de paleizen Noordeinde, Huis ten Bosch en de domicilie van de familie v.A. te W. , Eikenhorst zijn gemiddeld voor een rond de klok beveiliging 25 fte’s of manschappen nodig. Dat betekent ook weer gemiddeld  75 x  € 50.000 ( incl. sociale lasten ) dat de beveiliging enkel en alleen aan personeelskosten € 3.750 miljoen kost. Tel daarbij op de kosten voor huisvesting, materiaal  enz. dan komt u al gauw op € 5 miljoen of meer.

Zoals u wellicht heeft gelezen, is er begin juni een overeenkomst gesloten, die Rutte c.s. liever geheim hadden willen houden, namelijk hoe het zit met de kosten rond de door W.A, PRIVÈ aangeschafte villa in Griekenland. De kosten welke gemaakt moesten worden om hekken te plaatsen, huisvesting voor de beveiligers te bouwen, de aanlegsteiger, kortom het hele circus erom heen werden zo veel mogelijk geheim gehouden, want ook daar gaat het weer om veiligheid en algemeen belang, wat dat laatste ook te beteken heeft. Een grove schatting leerde dat wij het hier hebben over een bedrag tussen de € 20 en 30 miljoen.

Echter de bovengenoemde overeenkomst nog eens nauwkeurig doorlezend, blijkt dat meneer Willy ook daar de regering en de belastingbetaler weer heeft opgezadeld met extra kosten.

Een paar voorbeelden :

– De veelbesproken steiger heeft namelijk een eigen radar systeem , ook weer voor de beveiliging en….. een mogelijke evacuatie van de familie !

– Zou het toevallig gaan stormen, of treedt er een aardbeving op die de steiger met toebehoren beschadigd  dan zullen beide partijen de kosten voor de reparaties 50/50 betalen ! In het geval van normaal onderhoud vindt vooraf overleg plaats en u weet wat dit betekent………schoenendoosjes!

– Er komen 6 vaste telefoonlijnen waarvan 2 weer voor de beveiliging. Tevens wordt er een GSM netwerk ingericht. Kosten 1/3 voor de staat (U), 2/3 voor W.A.

– Er worden 4 parkeerplaatsen aangelegd en de kosten ook voor het onderhoud zijn voor de rekening van de Staat (U) !

– De kosten van onderhoud van de veelbesproken hekwerken zijn voor rekening Staat(U)

– Er komt ook weer voor de beveiliging een zgn. Opstal, dus een behuizing voor het beveiligingspersoneel. Alle kosten hiervan, dus ook onderhoud zijn voor de Staat.(U)

Ten slotte : partijen ( W.A. en de regering ) verklaren dat deze overeenkomst in verband met de NATIONALE veiligheid geheim is en betrachten ter zake en met inachtneming van hun verantwoordelijkheden uit hoofde van de wet strikte geheimhouding !

Het zal u niet ontgaan zijn, dat wij het dan nog niet over de feitelijke beveiligingskosten gehad hebben en als wij het boven vermelde sommetje hanteren gaan wij al gauw weer naar de ruim € 2 miljoen toe, want het beveiligingspersoneel moet ook nog van Nederland naar Griekenland en v.v. vervoerd worden.

Kortom deze hele Griekse onderneming gaat de Nederlandse belastingbetaler gauw weer enkele tientallen miljoenen kosten en hebben de politici met Rutte voorop dit er graag voor over…….. als zij maar hun baan mogen behouden!

En voordat u er ons op gaat wijzen, is er natuurlijk ook nog de beveiliging van de villa Eijkenhorst in Wassenaar, die net als die in Griekeland weliswaar privè bezit is, maar waarvan ook de bijkomende kosten door de belastingbetaler betaald worden en gauw ook weer ruim € 2 miljoen bedragen.

Daarmee zijn de door ons als initiële kosten opgegeven al € 220 achterhaald en gaan wij gauw richting €250miljoen.Een schijntje, want je krijgt er ook wat voor terug. De bedenkelijke conclusie, dat ons vorstenhuis niet alleen het duurste van Europa is, maar de richting van de Arabische potentaten clubjes  zeer snel begint te naderen.

Een stukje echte onvervalste Multi Culti , want naast de Tango krijgt u nu te maken met een voorbeeld van hoe het is om in Argentinië te wonen en leven. De familie Peron , Juan en zijn Evita beginnen op kleuters te lijken als wij ze met onze eigen familie Willemsen vergelijken. En dat allemaal gratis ( voor hen dan ) zo maar voor de huisdeur.

Als uitsmijter :  De speciaal voor Marxima aan te leggen paleistuin in huis Ten Bosch gaat volgens goed ingelichte kringen rond de € 5 miljoen kosten. Dit bedrag zit niet in de door Rutte aangegeven verbouwingskosten van €  35 miljoen ( +++ ). Dat is nog eens wat anders dan gewoon een zaterdagje Intratuin shoppen en zelfs de tuinen van Versailles zullen erbij in het niet vallen!

aaa4

 

En weer vindt het merendeel van de burgers het prachtig. Gun die mensen toch wat, ze zijn dag en nacht in de weer voor het land en een president kost veel meer ! Dat laatste hebben wij even voor u gecontroleerd. Zelfs de voormalige Franse president Sarkozy, die wel van een grapje hield kostte € 110 miljoen dus minder dan de helft, en….. wilde zich nog wel eens inzetten voor zijn land.

Wilt u de overeenkomst nog eens op uw gemak doorlezen, klik dan hier :  Overeenkomst

 

 


8 Reacties

 1. cathy zei:

  TUIG !!!!!

  Er is helaas geen ander netjes woord voor en dit in een tijd dat iedereen moet bezuinigen en waarvoor? o.a. Voor dit stel rovers, schandalig!

  Het gaat maar door en het gaat maar door, het nieuwe vliegtuig is al besteld en is het volgende “project”!

  Misschien de IS er eens naar toe sturen die weten er wel raad mee, zal tijd worden. En volgens Eberhard van de Laan doen deze IS mensen geen kwaad, dus huppekee zou ik zeggen.

  Wat een ziek land.

 2. hans zei:

  Ik heb uw artikel gelezen. Ik denk dat het voor Wil. en Max. goed uitkomt dat er problemen zijn in de Schilderswijk en verder in Nederland en de politiek die ons pakt.
  Hun handelingen staan niet zo op de eerste plaats voor hun onderdanen en gaan zij ons inmiddels verder belasten met hun walgelijk gedrag.

 3. Steff zei:

  Metafysisch laten deze mensen ons toch zien dat we in een rijk universum leven. Weliswaar is rijkdom ongelijk verdeeld in de wereld. En of ze het op een eerlijke manier verkregen hebben, laten wij even buiten beschouwing. Misschien is de zoete wraak om toch zelfs succes na te streven. Gewoon een optimistisch kijk!

 4. Lezer zei:

  Macht corrumpeert. Mensen die in eerste instantie het goede willen doen, eindigen in dictators, omdat ze macht hebben gekregen en die macht niet hebben ingevuld zoals ze in het begin van plan waren maar uiteindelijk gaan voor corruptie om zelf het heel goed te hebben, rijkdom.
  Het is jammer dat de burgers van deze wereld niet gezamenlijk in opstand komen. Ze laten alles maar gebeuren, steeds meer belastingen, het is eigenlijk niet te geloven.

 5. Ella Ster zei:

  De schaamteloosheid van deze parasiterende monarchen kent blijkbaar geen grenzen. Toch nadert voor deze elite het einde der tijden. Los van bovenstaande graaimentaliteit zijn de Oranjes ernstig in opspraak geraakt met de recente onthullingen bij het ITCCS.

  Ze blijken nauw verweven met de georganiseerde misdaad (Ndrangetha/Octopus) en zijn actief betrokken bij de ontvoering, verkrachting en verdwijning van kinderen.

  Lees de huiveringwekkende getuigenverklaringen op itccs.org via onderstaande links .

  Als het grote publiek hiervan hoogte krijgt, komt niet alleen het Koningshuis ten val, maar zal indien bewezen, de woonomgeving van deze elite in het meest gunstige geval een kale gevangeniscel betreffen.

  bit.ly/itccs10914
  bit.ly/1jrTaLb

 6. trui de pum zei:

  Kortom aan hoger wal geraakt tuig,dat wat van die inhoudsloze lik- lintjes uitdeelt omdat men “mede”de family von “A”in het zadel helpt houden,terwijl ik er van overtuigd ben dat er geen greintje oud Oranje bloed meer door de aderen stroomt! Wegwezen met deze geldverslindende bastaards!

 7. Dick zei:

  Het koninkrijk der Nederlanden is van papier,,, op papieren wetten misbruikt Willie en zijn gnuivende blondine de praktijk.
  Niemand maakt hun niks,, immers dan zouden de papieren teksten een andere invulling krijgen daarmee tienduizenden ruifvreters hun edelheid ontnemen.

 8. Bert Bezorgd zei:

  Bedriegers en dus onechte Oranjes, gevaarlijk, en deinzen niet terug voor intimidatie, chanteren onze tweede kamer, zijn dus gewoon regelrechte criminelen…

Comments are closed.