Bestel nu uw echte ZWARTE Piet en geen illegale Pool

Wij hebben voor u in kaart gebracht wat liefhebbers en critici zien als de belangrijkste waarden die verbonden zijn met het sinterklaasfeest en welke elementen van ZWARTE Piet een  discussie oproepen. Volgens alle bevraagden  zou het Sinterklaasfeest een feest moeten zijn van en voor alle Nederlanders, een feest met altijd al een grote samenbindende waarde.

Zij passen ervoor om de komende jaren het feest te moeten vieren in een sfeer van constant debat. Maar zij worstelen ook met de oplossing.  Mocht u zich herkennen in deze groep dan hier onze oplossing, bestel nu al vast voordat ze zijn uitverkocht een echte ZWARTE Piet en hoedt u voor goedkope imitaties.

Attentie, en na het bekijken van de hieronder getoonde video verkooppromo verwijzen wij u graag naar een filmimpressie uit 1920 aangetroffen bij onze collega’s van Not4UNews, waarin u kunt zien hoe gelukkig toen Amsterdamse kinderen waren met de intocht van Sinterklaas en zijn echte ZWARTE Pieten . klik hier


18 Reacties

 1. andre zei:

  het land van zwarte piet bestaat simpelweg niet.Catalonie mag op 9 November niet eens stemmen voor hun onafhankelijkheid.

 2. Steff zei:

  Ik ben zelf blank en ik vind dit artikel beneden pijl van geen- nieuws. Het neigt toch een beetje naar racisme. Onze zwarte medemens bespottelijk gemaakt. Ik heb niets tegen sinterklaas feest. Ik vind dat zwarte piet wel racisme is. Waarom geen regenboog pieten? Was het een moslim protest, waren wij gelijk mee gestopt. Bang dat wij zijn voor ze! De tegenstanders zeggen niet dat het feest afgeschaft moet worden, maar een enkel aanpassing.

 3. Erwin zei:

  #steff

  Het woord racisme is uitgevonden door de mede”mens” welke als gast eerst in NL verbleef en later dacht de eigen cultuur op te dringen aan de gastheer .Ben jij ooit in militaire dienst geweest ? Daar leren ze je wel hoe je een eenheid vormt .En als je niet weet wat een eenheid is heb je heel wat te leren .

 4. check zei:

  Steff,

  Volgens mij ben je totaal de weg kwijt of een van die laffe geitenharen sokken lieden die buigt voor alles wat van buiten NL komt. Het sinterklaasfeest is al een eeuwen lang Nlse gebruik die behoort bij de cultuur. Toen was er nog geen neger te bekennen in NL dus hoezo discriminatie ? Laten dei indringers zich eens een keer aanpassen en niet andersom, want het hek is van de dam als je alsmaar blijft toegeven. Straks geen christelijke feestdagen meer, geen Kerst, geen Pasen en ook geen Bevrijdingsdag meer. Jij behoort tot de lafaards die NL hebben verkocht en verkwanselt vandaar dat het zo’n zooitje is.,

 5. Steff zei:

  Nooit de hand in eigen boezem steken. De anderen hebben het gedaan. Wie is de hoofd schulidige van massa- immigratie? Is het niet de overheid! De westerse landen oa Nederland heeft vlink huisgehouden in souvereinen landen. Wat ze heden ten dage nog steeds doen. Resentelijk Mali en Syrie oorlog. Vind je het gek dan de stroom vluchtelingen hier komen. Commen sens Check! Altijd op kleur/ etnisiteit gooien is zo kort door de bocht. Heel bekrompen en kortzichtig. Degene die het land hebben verlaten, hebben geen recht op spreken. Die zijn juist lafaards.

 6. Theo Hofman zei:

  Steff, het valt mij mee dat je niet spreekt over, de Zwart Piet die in het licht staat.

  Nu denk jij wat flauw deze opmerking, die Hofman houdt ook alles bij.

  Ik moet je teleurstellen, maar wat ik nog wel weet is de opmerking over jou koningshuis (welke jij laatst in een reactie als personen staande in het licht betitelede), deze aan het hoofd stond van de slavenhandel in de wereld.
  Wilhelmina de Ranitz was ook de laatste in de wereld die de slavenhandel ten behoeve van haar plantages en het vermogen, waar JOU koning nog steeds van profiteert, met tegenzin afschafte.

  Hoe zo racisme, zieligheid oproepende slavenhandel herdenkingen, zwarte mensen, wat moet er dus als eerste worden afgeschaft Steff?

  Voor alle tegenstanders van Sinterklaas en ZWARTE PIET heb ik het ZIELE PIET lied geschreven:

  Daar wordt aan de deur gezaagd, hard gezaagd, snel gezaagd,
  daar wordt aan de deur gezaagd, zo sloopt je een feest!
  Wees maar gerust mijn kind, het is de ziele piet die wint,
  daar wordt aan de deur gezaagd, witte Piet zaagt het hards!

 7. check zei:

  nou ,mo of ali denk meer dat het je echte naam zal zijn, wie heeft ze geroepen en wie heeft ze met open armen ontvangen, juist de luizen zoals jij die er van vreten omdat ze propaganderen dat het hier luilekkerland is en alles gratis en voor niets op andermans zak kunnen teren. Parasieten noemen we dat. Ze gaan niet naar een Roemenië, Bulgarije of ander pauperland waar NIETS te halen valt Ik was zoals ze vroeger zeiden naar Nw.Guinea gestuurd om het vaderland te verdedigen als dienstplichtig Marinier. Dus hoe jij het in je gore hersens haalt om me lafaard te noemen, sukkel en stuk ongedierte dat je bent . Zou je kop van je romp rukken als je voor me staat , loser !

 8. antonio zei:

  @Steff,

  Ik woon en werkte al tientalle jaren in het buitenland.
  Heb zo’n idee dat jij tot de LANDVERRADERS c.q. LAFAARDS behoort die hard wegloopt wanneer een import jihad gedrocht jou lelijk aankijkt, vandaar dus dat je te bang en te apatisch bent om voor je land op te komen.

 9. Steff zei:

  Gut, kijk eens aan omdat ik tegen zwarte piet ben, ben ik een landveradder. Ik blijf
  bij me standpunt – zwarte piet is racisme. Of jullie het leuk vinden of niet. Het is gezegd. Check ga je schamen. Houdt emotie buiten social media.Het past niet. Hier gaat het om feitenkennis en goed onderbouwd reacties. Case closed!

 10. Theo Hofman zei:

  Steff:

  Inderdaad het gaat om de feiten.
  Jouw koning die in het licht staat en een ZWARTE PIET met regenboogkleuren.
  Zwart, regenboogkleur?

  Gouda slaat de kaasplank ook goed mis, Zwarte Pieten in kaas en stroopwafel kleuren.
  Als we deze trend doorzetten naar Den Haag dan gaan de pieten hier in de kleuren van het Haagse Hopje.
  En het Haagse Hopje is zo verschrikkelijk BRUIN , zo ontzettend BRUIN, zo BRUIN komen ze niet eens uit Suriname.
  Dus via Gouda en Den Haag zijn we weer terug bij de BRUINE/ZWARTE PIET en Steff, ook dat is weer een feit.

  Volgende keer kan jij ook naar konings heimwee naar vroeger tijden herdenking en jij weet net als jouw NEP koning de slaven feiten!

 11. IIS zei:

  Werkgevers doen er dus heel verstandig aan om alleen maar blanke knechten in dienst te nemen???….Of wordt een werkgever dan voor racist uitgemaakt? Wat dan ook weer heel raar is, want sinterklaas mag dus niet langer een zwarte knecht in dienst hebben, maar hij mag dan ook weer niet vragen om alleen maar een blanke knecht. Geen uitzendbureau die hem alleen maar een blanke knecht mag aanbieden en kan daar zelfs een heel vette boete voor krijgen als ze dat wel doet.

  En kom nu niet met het verhaal dat zwarte Piet ooit een slaaf was, want nergens wordt er in liedjes gezongen dat zwarte Piet een slaaf is…..”Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht”….

  Een zwarte knecht is niet meer toegestaan omdat zwarten dat afwijzen, omdat ze vinden dat zwarte Piet discriminerend is en eisen daarom in feite om gediscrimineerd te worden??….

 12. antonio zei:

  Voor alle Dwazen en Verdwaasden die van mening zijn dat Zwarte Piet, de assistent van Sint Nicholaas, racistisch is (b.v. Steff) het volgende:
  Het Sint Nicholaasfeest wordt al sinds 1450 in Nederland, dit inclusief de (ex) Nederlandse kolonieen en overzeesche gebiedsdelen. Belgie, Duitsland, Zwitserland en het noord-oosten van Frankrijk gevierd en altijd op 5 en 6 December.
  De helper van Sinterklaas was, dit volgens verschillende lezingen een:
  Schoosteenveger met bezem, (roe) gezien als een vruchtvaarheidsteken.
  Een Ethiopische slaaf, vrijgekocht door Sint Nicholaas op de slavenmarkt in Myra.
  Een van oorsprong Demon.
  Een voorchristelijke godheid.
  Een bedwongen Satan, plaatsvervanger van Wodam of diens helper Norvi, de ZWARTE VADER van de nacht.
  of de afstammelingen van de zwarte raven.
  Voor al die aanhangers van de racistische link naar discriminatie, voor U begint te blaten, leer de feiten.
  Ik ben nog steeds van mening dat de aanhangers van de discriminatie theorie hun eigen land en cultuur verraden. Wanneer zij de zwartjes zo zielig vinden, vertrek
  naar Afrika en doe iets nuttig, zoals straatvegen en uiteraard gratis.
  Iets wat ik mij dagelijks afvraag: Waarom komen die “blackies” met scheepsladingen tegelijk naar het o zo perfide en racistische Nederland???
  @Steff, weet U het antwoord????

 13. peggy zei:

  DIE DWAZEN HEBBEN HET ZELF NIET IN DE GATEN DAT ZE ZO DE
  DISCRIMINATIE WEER TER DISCUSSIE MAKEN.
  MOCHTEN ZE ER NIET MEE EENS ZIJN MET DE NEDLSE TRADITIE DAN DONDEREN ZE MAAR WEER OP NAAR HET LAND VAN HERKOMST ZOU IK ZEGGEN!!! WAT MOETEN WIJ DAN MET HUN KWAKKELFEESTJES VAN 1 WEEK. ,,,,NEE……DAT MOGEN WE HELAAS NIET IN DE PUBLICITEIT BRENGEN!!!!! DAT IS EEN WEEK VAN NIET WERKEN EN LEKKER FEESTEN…………………WERKEN!!!!! WAT IS DAT BIJ DE SURINAMERS.

Comments are closed.