Camiel Eurlings en de oranje ritselaars (rectificatie)

Wij moeten een rectificatie plaatsen t.a.v. ons artikel van vanochtend over Camiel Eurlings. Wij hadden het toen over wanbeleid en lieten ons wat laatdunkend uit over Camielleke. Dat trekken wij terug, want Camiel is slim, nee, niet zo’n beetje maar  bijzonder slim ! Hoe wij daar op komen ? Je zit na zo’n artikel nog eens te denken, daalt dan af in de virtuele archiefkelder van Geennieuws, blaast her en der wat stof weg  en wat kom je tegen ?  Een artikel uit 2013, dat toen veel reacties kreeg en dat wij hier nog eens integraal voor u plaatsen. En als u daar dan nog even dit artikel bij leest dat op 7 oktober j.l. verscheen in het Noordhollands Dagblad, dan begrijpt u dat Camiel in feite een razendslim baasje is en u en ons hard uitlacht. Fasten your seat belts , want daar gaan wij  :

Haagse oranje scharrelaars en meehuilers + film

Als je de politiek in gaat weet je bij voorbaat dat je baas of momenteel je bazin net om de hoek woont. Dat betekent overigens niet dat je de andere familieleden van de familie von Amsberg met aangetrouwde aanhangsels uit mag vlakken, want wat is er niet mooier voor een politicus, in dit geval Camiel Eurlings om naast een “echte prins ” te mogen staan en je openlijk schuldig te maken aan het steken van veren in een “vorstelijk” achterwerk.

Nu is het al weer enige jaren geleden dat in verband met het milieu ( ??) ons werd aangeraden onze benzine of dieselslurpers in te ruilen tegen een elektrisch aangedreven voiture. Het liefst had de regering natuurlijk gezien dat wij gewoon allemaal weer op de fiets gestapt waren ( met een zgn. fietsplaatje want zonder belasting innen gaat het niet ), en zouden zelfs brommers uit het straatbeeld moeten verdwijnen, ware het niet dat een groot gedeelte van onze multi culti jeugd daarop hun  criminele dagaktiviteiten invult , dus een verbod zou kiezers gekost hebben.

Hoe krijg je Nederlanders in een elektrische auto ? Je richt het zgn. “E-Team “op, weer een uiting van uiterste Haagse creativiteit en dan zoek je hiervoor een boegbeeld . Laten wij eerlijk zijn, een onlangs gehouden poll van Maurice de Kat wees uit dat nog steeds een groot gedeelte van de Nederlanders als zij op het toilet zitten denken aan onze sanitair expert uit Wassenaar, terwijl de andere helft dat slechts doet bij het afvegen van hun achterste na de gedane boodschap.

Dus een ander  boegbeeld voor het E team;  een man met ervaring, die op Zandvoort al bewezen heeft dat het stuur van een auto een onbekend fenomeen voor hem is, dus de auto voortdurend een andere kant uit gaat dan gehoopt.     U weet dat de oranjes, voor u verborgen en ook niet te bereiken haast bovennatuurlijke krachten hebben, het vliegen van opa Bernie en  zijn kleinzoon Willem Alexander en in dit geval o.a. de rij fratsen van prins Maurits. Een gouden greep want na zijn studie economie(?) in Groningen bekleedde hij gelijk enkele management functies bij de NV Luchthaven Schiphol en de KLM.  Nogmaals Noord Koreaanse toestanden in ons land, want de leiders in  deze beide landen beschikken over buitenaardse krachten

Toevallig bleek die Maurits ook nog een leuk bedrijfje te hebben “The Source ” ( zie hier  welke onverwachte kracht u in huis haalt ) en dus besloot de toenmalige minister van verkeer en waterstaat Camieletje Eurlings dit bedrijf een leuke opdracht toe te spelen ( je weet maar nooit en altijd goed voor je carriëre ) en mocht The Source voor iets meer dan 2 ton van uw geld het elektrisch rijden gaan promoten.

Slechts de SP stelde vragen, onze helaas uit de politiek gestapte Hema verkoopster Ineke van Gent stelde wat Kamervragen en daarmee was alles weer prima in orde. De Nederlandse burger had het idee dat er democratisch werd gehandeld in den Haag en Maurits zelf stak minimaal € 156.000 in zijn zak, terwijl de rest van het bedrag  ( Eurlings zal wel gezegd hebben, ” laat maar zitten “) op ging aan onkosten. Zo moest Maurits een speciaal voor hem aangelegd oplaadpunt hebben, naast zijn reeds gereserveerde privé parkeerplaats aan de Amsterdamse Oranje Nassaulaan.

Het pand dat hij daar sinds juli 2006  bewoond, kostte 2.6 miljoen en werd er gelijk een hypotheek op verleend van ruim 2.3 miljoen. Toen kwam de verbouwing en moest mama Margriet bijspringen door in 2007  twee onderhandse leningen van 1 miljoen en nog eens 150.000 euro aan haar zoontje te verstrekken.  Maar toen Maurits “vergat ” 3 jaar lang de rente over het geleende bedrag aan zijn Mamie te betalen, zaken zijn immers zaken, zeker bij de oranjes, werden die leningen ook weer omgezet in een hypotheek dit maal van 1.5 miljoen,  daar Maurits zijn moeder ook nog een rentebedrag à 53.000 moet betalen. Waarom ? Vraagt u het ons niet, misschien dat de bank op Jersey of elders een foutje maakte ? Totaal rust nu op het pand dus een hypotheek van 3.8 miljoen ( aflossingsvrij ).

Einde artikel maart 2013

Maar u ziet, Camiel verkeerde toen al in goed gezelschap en zal uiteindelijk daar zijn inmiddels geflopte baantje bij de KLM aan te danken hebben.

Kijkt u tenslotte nog even naar de film van de Rijksoverheid , altijd goed voor een sprookje voor het slapen gaan, dat wij in 2013 bij ons artikel plaatsten.

Gaat het belletje bij u nou eindelijk eens rinkelen?????


3 Reacties

 1. andre zei:

  tot op de dag van vandaag is het nog steeds een flop en volgend jaar zal het niet veel beter zijn. Obama met zn afrikaanse ebola vrienden weet hier ook alles van. The gulf of Giunea bevat meer dan 3 procent van de bewezen wereld olie reserves en volgend jaar 2015 moet hier 25 procent voor de usa vandaan komen. Elizabeth BP en Beatrix shell zijn hier ook erg druk en dat is niet met een oplaad punt.

 2. peggy zei:

  Hier weer een voorbeeld van de grote criminelen die nooit gepakt worden!!!!.Word het niet eens tijd dat ministers die hun werk niet goed verrichten, ook als ze werkloos worden, weer zelf moeten solliciteren net als de gewone burger!!!!
  Neee…Meestal krijgen ze baantjes toegeschoven vooral als je samenheult met het ongekozen koningshuis!!!!!
  Criminele praktijken van de bovenste richel.

 3. Toine zei:

  “Belletje rinkelen”?
  Pas als het hééél dichtbij komt.
  Als de eigen IK écht in het geding komt, in de eerste persoon enkelvod.

  Hierbij, misschien?
  “Innenminister ruft Bürger zur Aufnahme von Flüchtlingen in privaten Wohnungen auf” (KOPP)

  Sinds het westen, door het bekokstoven van de “Arabische Lente” de vluchtelingenmaschine in een nóg hogere versnelling heeft gezet, weet de politiek blijkbaar geen raad meer met de huisvesting van asielzoekers.
  Het schijnt dat Duitse politici serieus overwegen om burgers te verplichten vluchtelingen in het eigen huis op te nemen.

  Nou, is dat een ‘belletje’ of niet?

Comments are closed.